VS: Nieuw wetsvoorstel om niet-gevaccineerden te beroven van ziektekostenverzekering als ze ziek worden, dwingt hen uit eigen zak te betalen!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #270


Voor degenen die opletten, lijkt de demonisering en discriminatie van de niet-gevaccineerden griezelig veel op extreem donkere tijden in de geschiedenis van de mensheid. Deze historische gebeurtenissen zijn doorspekt met het lijden en de dood van miljoenen onschuldige mensen, allemaal omdat de media en de regering een groep mensen hebben ontmenselijkt en de meerderheid ervan hebben overtuigd dat ze zich moeten ontdoen van de “onreinen”.

Bron artikel the Activist Post: New Bill to Strip the Unvaccinated of Health Insurance if They Get Sick, Force Them to Pay Out of Pocket
Door: Matt Agorist

Onwetenschappelijke vaccinmandaten verwoesten de mensenrechten over de hele planeet. Zonder enige logica en rede, zelfs als je covid-19 hebt gehad en een betere immuniteit hebt dan iemand die alleen de prik heeft gekregen, wordt je de toegang tot openbare plaatsen ontzegd en word je behandeld als een tweederangs burger.

In Australië en Oostenrijk worden ongevaccineerden beboet en zelfs gearresteerd als ze in het openbaar proberen te komen. De mainstream nieuwszenders over de hele wereld blijven de ongevaccineerden aan de schandpaal nagelen en zaaien angst en haat tegen hen vanwege hun persoonlijke medische keuzes.

President Biden heeft zelfs de ongevaccineerden gedemoniseerd door hen de schuld te geven van de economische neergang, het debacle in de toeleveringsketen en door – zonder enige grond – te beweren dat zij “banen kosten”.

Nu gaat de staat Illinois nog een stap verder in de segregatie en discriminatie van de ongevaccineerden door te proberen hen hun ziektekostenverzekering te ontnemen als ze ziek worden van covid-19 – en hen te dwingen hun medische behandeling uit eigen zak te betalen.

“Ik denk dat het tijd is dat we zeggen: ‘Je kiest ervoor om je niet te laten vaccineren, dan ga je ook het risico nemen dat als je COVID oploopt, en je wordt ziek, de verantwoordelijkheid bij jou ligt,'” vertelde staatsafgevaardigde Jonathan Carroll deze week aan de Chicago Sun-Times.

De tiranische afgevaardigde beweerde vervolgens dat velen frustraties hebben tussen degenen die “de wetenschap hebben gevolgd en … geprobeerd hebben het juiste te doen” en degenen die “ervoor kiezen zich niet te laten vaccineren, die dat wel kunnen, voor wat ze maar willen”.

Blijkbaar heeft Carroll de laatste krantenkoppen niet gelezen, die aantonen dat het aantal ziekenhuisopnames toeneemt – onder de volledig gevaccineerden. In feite zien de staten met de hoogste vaccinatiegraad op dit moment de hoogste ziekenhuisopnames.

In Vermont, dat de hoogste vaccinatiegraad heeft van alle staten in het land, is het aantal nieuwe dagelijkse gevallen sterk gestegen, veel hoger dan in zuidelijke staten met lagere vaccinatiegraad. Meer dan 72 procent van de Vermonters is volledig gevaccineerd, vergeleken met 59 procent in het land.

In het naburige New Hampshire zijn de nieuwe dagelijkse gevallen in november met 84 procent gestegen (vergeleken met een stijging van 7 procent in dezelfde periode in het hele land), ondanks het feit dat 63 procent van de bevolking volledig is gevaccineerd.

Lees verder bij de bron

… nog een gedachte, ….


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk