Onderscheid maken tussen “verplichting” en “vrije keuze”


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #268


Als burger heb je de morele plicht om netjes met je medeburgers om te gaan. Maar als de overheid het je moeilijk maakt om aan alle regeltjes te voldoen kun je ook voor je eigen bestwil de hand lichten met ‘de regels’. Als je een certificaat veilig werken hebt gehaald en die werkzaamheden dagelijks uitvoert dan hoef je niet elke vijf jaar je certificaat tegen kosten en tijd te ruilen om je werk te mogen blijven doen. Ik had er dus helemaal geen moeite mee het certificaat te kopen in België. Onzinnige wetgeving mag bestreden worden naar eigen goeddunken vindt ik. Zo ook het transportcertificaat om koerierdiensten te mogen verrichten. Duur, veel tijdsinspanning en volkomen overbodig, 100% om mijn werk naar behoren en veilig te kunnen doen. Al die jaren zonder probleem mijn werk gedaan alleen best wat risico genomen als ik ooit staande was gehouden want -ELKE- dag was ik in overtreding en daar stonden best stevige boetes tegenover.

Voor mij is het volkomen duidelijk, de onzinnige bemoeienis van ‘vadertje staat’ roept, nee schreeuwde altijd al om aan de wet een eigen invulling te geven. Ik veranderde verschillende wetjes tot vrije keuze. Zo heb ik altijd in het leven gestaan en nu nog meer als anders.

Vrijwel iedere ondernemers zal dit herkennen, als je geld wil verdienen zal je vaak gedwongen worden de wet te overtreden. Er zijn een oerwoud aan onzinnige regeles en wetjes dat je bij wijze van spreken de wet al vele malen hebt overtreden voordat je ’s mogen in je auto stapt om te gaan werken. 

Dat brengt mij naar de huidige crisis die helemaal nooit een crisis was om de ‘dood’eenvoudige reden dat een virus, in de zin van een besmettelijk levend ‘wezen’ nooit heeft bestaan. Er was simpelweg geen wetenschappelijk bewijs van.

Ik besef wel dat dit voor een ieder weldenkend persoon een giga barrière kan vormen in de trant van:

* Maar dan zijn vaccinaties altijd overbodig geweest? “Ja”

* Dan pleegt de farmaceutische industrie mega fraude? “Ja”

* Dan zijn dokters ook maar goedgelovige marionettenpoppen? “Ja”

* En de wetenschap, … “Ja”

* en, en, en, … “Ja”

En dat wisten wij al in 2009 en ik keek dan ook niet vreemd op toen de eerste lockdown werd ingesteld; “Dus zo gaan ze het doen om de gehele wereld in hun machtsgreep te krijgen”. 

Daar staat tegenover dat de kennis van de wereld om ons heen, de satanische kinderhandel, onvoorstelbare misbruiken, pedofilie, moord en doodslag niet eens zo heel erg verborgen is. Ook de depopulatie agenda van de “Powers That Be”, ook wel ‘de krachten achter de schermen’ genoemd zijn echter niet eens zo geheim. Als je luistert, kijkt en leest kom je overal de informatie tegen.

Moet je daar een complotdenker voor zijn? “Nee”, ze vertellen het je zelf in Hollywood films, in boeken, op de TV, in de krant. Alleen moet je soms een beetje tussen de regels door leren lezen. Dan komt je kennis van complot onderzoeker wel om de hoek kijken als zijnde handig.

Ik kijk er dus niet van op van dat machtsmisbruik en de fraude in de wereld en vooral in de farmaceutische industrie waar het rechtstreeks te maken heeft met mensenlevens, kwaliteit van leven en levensgeluk. En de dokter, man of vrouw heeft een farmaceutische opleiding gehad en kan een leuk inkomen verdienen als hij /zij zich maar aan de regeltjes houdt. Chemotherapie, bestraling, vaccinaties, dodelijke medicijnen, ze komen dadelijks voorbij, mond houden, hersenen uitschakelen, empathie de nek omdraaien en zo zijn er velen. (Gelukkig ook goede uitzonderingen)

“Dus zo gaan ze het doen om de gehele wereld in hun machtsgreep te krijgen”. “Nee”

Uiteindelijk gaat ’ze’ dat niet lukken omdat de 20% die al lang van de hoed en de rand weten te veel is om nog onder de duim te krijgen. Deze mensen lopen niet in de opgezette valstrik van ‘de vrije keuze’.

Niemand heeft je namelijk gedwongen om die experimentele vaccinatie te nemen. Angst, jarenlange hersenspoeling, je schouders ophalen en het zal wel, de eigen verantwoording ontlopen. Noem het allemaal zoals het kan zijn.

Vraag je echter af waarom die 20% dat niet gaan doen, die kijken wel uit, die laten zich niet misbruiken als een proefkonijn. Sterker deze mensen hebben zich in meer of mindere ingezet om je te behoeden voor deze waanzin. Maar de meerderheid wilde nog niet eens luisteren, en dat deed pijn in het geval het mensen betrof die je met alle geweld zou willen behoeden voor het naderende onheil. Pogen te redden voor de rand van het ravijn.

Komende weken zullen de angst zaaiers weer volop gaan proberen om je ‘dwingen’ het vaccin te nemen. De nieuwe varriant(en) gaan namelijk exact de bijwerkingen weerspiegelen die de vaccinaties veroorzaken. Maar er kan nooit, ik herhaal, -NOOIT- een wet komen die je dwingt om je te laten vaccineren. Dat is namelijk moord. Wat men blijft proberen is mandaten uit te vaardigen waarvan jij wellicht denkt dat het een wet is, maar dat is niet zo. Een mandaad is als het ware een taak laten uitvoeren / opleggen, maar je hebt altijd de vrije wil om te zeggen dat doe ik niet. Als die weigering ontslag betekend dan is dat zo, maar om daarvoor je eigen als proefkonijn te laten gebruiken is voor 20% al bij voorbaat een afgesloten route, geen denken aan!

Meer en meer mensen komen na vaccin 1+2 op dezelfde gedachte en ja er is een weg terug -als je niet te lang wacht- om je gezondheid weer te herwinnen en de spike eiwitten risico’s om te keren. (Ivermectine studie Pasteur Instituut). Maar hoe lang heb je die mogelijkheid nog? Ik kan het je ook niet vertellen.

Momenteel worden duizenden mensen per dag -GEDWONGEN- hun standpunten te herzien, gedwongen te ontwaken uit een nare droom. Een dit ontwaken, gek genoeg, te zien als een bevrijding. En ja je hebt het recht om woedend te zijn op de wereld die je dit allemaal aangedaan heeft. Maar ga slim om met die woede, doe geen gekken dingen die je in moeilijkheden gaan brengen. Onder onze medeburgers zitten ook foute figuren die een NSB mentaliteit hebben, die zich mee laten voerden door eigenbelang en waar een nieuwe vrije eerlijke wereld een bedreiging vormt voor hun machtspositie en ’aanzien’. Er zal veel puin geruimd moeten gaan worden de komende jaren voordat de wonden kunnen gaan genezen. 


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk