Als fundamentele vrijheden achteloos weggeven worden, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #267


Deze week kreeg ik een mail van dotcom.radio volger Leo. Een video met een duidelijke boodschap aan de mensen die nu nog denken dat het vaccin de uiteindelijke weg is naar “de vrijheid”. Nog nooit zijn er zoveel mensen is deze valstrik, deze schijn veiligheid getrapt, een boodschap die ook nog van toepassing is voor de mensen die denken het booster vaccin te moeten nemen om hun “vrijheid” te behouden. Nog nooit in de geschiednis zijn er zoveel mensen die een beslissing genomen hebben waar ze gegarandeerd vroeg of laat spijt van gaan krijgen, of er op dat moment nog een weg terug is, dat is afhankelijk van het tijdstip dat het spijt moment gaat spelen ? ? ?

Deel deze boodschap via onderstaande protest liedjes die deze boodschap in 3,5 minuut overbrengen, …


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk