De verplichte herintrede van het mondmasker BUITEN in de open lucht !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #266


Nieuwe regels in Frankrijk zijn afgelopen zaterdag van kracht geworden. Mondkapjes dragen in de buitenlucht, net als in het drukke centrum van Parijs het geval was tijdens het confinement in 2020 (de lockdowns). Maar nu praten we over kleine slaperige stadjes van nog geen schamele 20.000 inwoners! Over deze maatregel werd afgelopen vrijdag gestemd om ze gelijk op zaterdag 4 december al in te voeren.

We werden allen voor de keuze gesteld door de organisator van de demonstratie om aan de oproep gevolg te geven of het risico te lopen op 135 euro boete. Toch even nadenken want mijn bankrekening stond op dat moment op ‘code’ rood.

Terug lopen naar de auto en mijn 20 maanden oude mondkapje uit april 2020 op te halen had geen nut, dat moet ik op zijn plaats houden met een hand zo weinig ‘model’ zit daar nog in. Het was niet bepaald heel warm dus de sjaal maar wat hoger als een soort mondkapje. We lopen immers onder politie toezicht te demonstreren en aangezien ik loop te trommelen heb ik geen tijd om de das elke keer goed te doen.

Op een druk kruispunt waar we altijd 4 minuten stoppen begon het net te plenzen van de regen. Mensen met grote spandoeken kregen hulp tegen de windvlagen, iedereen bleef echter doorgaan hun leuzen te scanderen en geen van de vele auto’s claxonneerden, wat aangaf dat men onze acties een warm hard toedraagt over het algemeen.

Wellicht zijn de agenten coulant geweest omdat de mondkapjes maatregel de dag ervoor pas was afgekondigd en kregen we nog geen bekeuring. Maar wat nu volgende week?

Ik had thuis nog een volgelaat masker liggen uit de asbestverwijdering. Een witte wegwerp overal zou dan goede dienst kunnen bewijzen om met deze uitrusting volgende week te gaan demonstreren. Ik deelde deze gedachte met een française; “Dat is wel erg extreem”, zei ze. Nee op straat gaan lopen met een mondkapje voor een zogenaamd levend virus dat niet bestaat. Is dat niet extreem? “Je hebt gelijk”, zei ze.  

Een tekst is al snel bedacht. 

Wie is de gek?

Qui est l’idiot

1/2/3/…/… x gevaccineerd met ’n verplicht masker

1/2/3/…/… x vacciné avec un masque obligatoire

Een Virus nooit wetenschappelijk bewezen

Un virus jamais prouvé scientifiquement

Gaan we doen aanstaande zaterdag, een betere bescherming tegen weer en wind. Volop ruimte voor mijn strijdkreten en een duidelijke statement maken naar de gevaccineerden dat ze nu net zo voor lul lopen met een mondkapje ondanks de deelname aan het medische experiment. Een nep virus, nep maskers, nep testen, nep vaccins en … de nep vrijheid.

Slaaf lekker verder !!


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links onder de video

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk