dotcom.radio aflevering 289 van 05-12-2021


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #265


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 289 gaan we steeds dichter richting het ravijn – Tribunaal nog dit jaar? – Protesten, overheid & Politie overtreden de wet op grove wijze – Grens controle nu een feit – Verdere uitrol QR code – FvD “waar ligt voor jou de grens” – ook het nieuwste virus heeft een patent – Topdrukte DELA – LinkedIn afgeserveerd – Record aantal babies onder vaccin doden – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Deze week las ik een artikel van Peter een eenvoudige quote waarop ik deze rijm heb gebaseerd

Alle complotdenkers zijn het er over eens dat veel mensen nog slapen
Intussen is de gehele wereld al voor een deel mRNA herschapen
Daarom stopte mijn taak voor deze mensen als zijnde een herder
En stel nu vast; Slaaf lekker verder

spreuk

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Rob H] Tribunaal in voor einde v.h. jaar
– Füllmich: een internationaal tribunaal zal zijn “met echte rechters, echte aanklagers, echte advocaten, echte getuigen en echte deskundigen”.

[Rob H] Demonstratie geweld: op je artikel op je site wil ik even laten weten dat we dat hier ook deden en aten vaak zelfs op de grond, maar er kwamen  busjes achter ons, alwaar ME-ers in onopvallende burgerkleding uitstapten en van achter de vreedzame protestanten met stenen naar de politie begonnen te gooien,.. zo dat de politie het recht had om met de knuppels op de demonstranten te slaan, honden er op los te laten, en met het paard er overheen te rijden, oude mannen en vrouwen met knuppel te slaan en te trappen. Zo durfden vele mensen niet meer naar de volgende demonstratie te komen.

[Lievergezon] London Mayor @SadiqKhan was asked about his Covid policies during open question night, instead of answering the reasonable question, security shoved and dragged the man out to silence him.

[Surv] referendum, Zwitserland stemt masaal voor het Covid ID – Stalin: “It’s not who vote, but who counts the votes.”

[Foolproof] QR code, laat het systeem crashen, draag een zwarte stiftmarker bij je en zet op de QR code een extra zwart stipje en het werkt niet meer !! Zo eenvoudig te saboteren.

Sixfold: (organisatie transport De laatste tijd hebben we, als gevolg van de nieuwe covid-beperkingen, ongewoon lange vertragingen gezien bij belangrijke grensovergangen in Europa en aangezien het vakantieseizoen niet ver meer is, raden we aan om op de hoogte te blijven van de laatste informatie op onze gratis tool voor grensovergangen.

* Linkedin: de Eerste Kamer der Staten-Generaal is akkoord gegaan met het wetsvoorstel over de inzet van coronatoegangsbewijzen bij niet-essentiële detailhandel en niet-essentiële dienstverlening op publieke plaatsen. 

* Ron Watkins Jack is expected to resign as CEO from Twitter. Does the Ghislaine Maxwell case have something to do with his (expected) abrupt resignation? Ook de CEO van CNBC en Walmart schijnen het zelfde pad bewandeld te hebben volgens Katie Hopkins

* telegram: We did it Melbourne, 1 million or more!

* EllaSter Open Brief Vereniging van Vrije Journalisten: wij willen een dialoog met de politie

* Activest Post Central Banks Launch Digital Currencies – Perfect Technocratic Control

[WarriorOfLight] Politie en leger weigeren QR controle in Oostenrijk en lopen mee in de demonstratie

[Medusa] HET DEMONSTRATIERECHT, WAT IS DAT OOK AL WEER?

[Kefirkev] Frappant want RT Russia Today zend de demonstraties ongecensureerd uit

* Ik zag een meme van Hugo van de week bij Ron over ongevaccineerden met de tekst “Ik weet waar U woont”. Als wij dat zouden zeggen krijgen we politie op ons dak voor bedreiging

* Christen Unie sluit verplichte vaccinatie ook niet uit.
– Zou dit een gepast antwoord zijn?
– LOOP NAAR DE HEL !!

* Activist Post Germany Imposes Strict Curbs On Unvaccinated, Limits Gatherings, Will Mandate Covid Shots

[Mike] FvD van Houwelingen; “Waar ligt voor jou de grens?
– o.a. Ursula von der Leyen van de Europese Commissie moeten we het gaan hebben over verplichte vaccinaties in de EU?

* GV De V.N. haalt privé-websites offline – Censuur op domein niveau

* GV ‘Sociaal’ media platform LinkedIn ontploft zowaar, …

* GV Eurogendforce: Er is stiekem in het geheim een Europees leger opgebouwd

* GV Protest song: On Lâche Rien – We won’t give up (Video) about ‘COVID’ & the Social Credit System
– Eng. versie nu al … + 1.499 maal bekeken
– NL versie in totaal nu al + 14.490

* GV BiG Pharma graaft zijn graf met vaccinatiespuiten

* GV Verander èèn letter om de orde te herstellen!

TRUMP– & –Qanon

CORONA

[Geert] MUST SEE: Omicron Is A Psychological Warfare Operation – 10 Predictions About the Coming Tyranny – Mike Adams & Alex Jones

* …. ook de video gestuurd: “Ik kan die niet openen” de gedachtenvoer website wel maar of hij daar de video kan zien?

* Omicron, natuurlijk voorzien van een patent, hoe kan het ook anders, een patent dat weer gerelateerd is aan vele patenten tussen 1951 en 1988

[Geert] Dr. Matthias Rath roept in brandbrief op te stoppen met coronavaccins: ‘Potentieel verwoestende bijwerkingen Arts Matthias Rath roept overheden in Europa en de Verenigde Staten in een brandbrief op om de coronavaccinaties per direct op te schorten. Hij verwijst naar baanbrekend nieuw onderzoek gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Viruses waaruit blijkt dat deze zeer experimentele middelen potentieel verwoestende bijwerkingen kunnen hebben. – Nu dr. Rath zijn brief heeft verstuurd, beschikken Europese en Amerikaanse politieke leiders over de wetenschappelijke feiten. Ze kunnen in de toekomst dus niet zeggen dat ze het ‘niet hebben geweten’.

[Geert] Mainstream media paniekzaaiers kotsen weer een COVID “Schrikvariant”
campagne uit in wanhopige angsttruc voor totalitaire controle Zoals je de afgelopen twee dagen hebt gemerkt, hebben de psyop-spreukenwevers van de wereldwijde mainstream media een andere “Schrikvariant” uitgekotst, genaamd “Nu”, en ze zijn er nu over aan het hyperventileren, door te beweren dat het meer dan “30 gruwelijke mutaties” heeft en zich sneller zou kunnen verspreiden dan wat dan ook in de geschiedenis. De onderliggende boodschap is natuurlijk dat iedereen moet ophouden zich te verzetten en onmiddellijk moet gehoorzamen aan de eisen van de (corrupte) regeringen, schrijft Healthranger.

[Angelface] van 105 naar 140 begrafenissen in dit DELA begrafenissen centrum, het wordt nu al krap

* centrum van Eindhoven roepen via het stads omroepsysteem elke 15 minuten om of iedereen zich aan de regels wil houden in NL en Eng. Heropvoedingskamp Eindhoven – bericht van Omroep Brabant

* Opnieuw info van een arts waar Decem een artikel over deelde en Vernon Coleman de video Bewijs vaccinatie is moord over maakte de conclusie van deze arts Dr Asseem: De historie wil niet aan de zijde zijn van Big farma
– GV: BiG Pharma graaft zijn graf met vaccinatiespuiten

* No Vax, No Food/Fuel In India – Food Withheld To Force Vaccinations

[Mike] NewsTarget BOMBSHELL: There is NO scientific evidence that covid-19 vaccines have saved a single life
– Eerder dit jaar 32 jaar geen onderzoeken aangemeld bij de Amerikaanse instantie die daar over gaat betreffende de werkzaamheid en veiligheid van gewnone vaccins

* Weer een ban van een LinkedIn post die ging over de Vears en Lareb vaccinatie bijwerking en doden registratie “Uit verschillende bronnen heb ik vernomen dat beide systemen tot wel de factor 100 worden onder gerapporteerd, doe je rekensom. 1 miljoen doden zal een voorzichtige schatting zijn die al enkele maanden geleden werd gedaan. De maandelijkse oversterfte in alle landen, de overal gemelde ernstige krapte bij bedrijven op personeel zijn allen zaken die dat ondersteunen”

* Activist Post It Begins: Biden to Announce Mandatory Quarantines for Americans, Even Fully Vaxxed, Punishable by “Fines and Penalties”

[Marij] CONFLICT: Reuters Voorzitter is Pfizer Investeerder en Bestuurslid

[Foolpeoof] 2.620 tote Babys nach Corona-Impfungen in VAERS verzeichnet
– Dit betekent dat er in de afgelopen 11 maanden meer sterfgevallen bij baby’s na COVID-19-vaccinaties zijn geweest dan de in totaal 2.225 gevallen die zich in meer dan 30 jaar na alle vaccins samen hebben voorgedaan.

* Doordat steeds meer ziekenhuizen de planbare zorg afschalen of zelfs staken, dreigen grote groepen patiënten twee keer hun eigen risico te moeten betalen. Dat gebeurde bij vorige coronagolven ook al, maar sindsdien is er niets veranderd. Dat zegt de Patiëntenfederatie Nederland tegen BNR.

[Wida] Viriswaarheid: NL de grootste oversterfte, het braafste jongetje van de klas ?

[Lievergezond] The truth is comming out Fauci is de dr. Mengele

GEDACHTENVOER

* Black Friday stellen voor het eerst in de geschiedenis teleur meldde de Activist Post

* La Nina To Blast Europe With Cold Snap Amid Energy Crisis

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten