Verander èèn letter om de orde te herstellen!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #264


De Franse taal is een mooie maar lastige taal om te leren. In dit geval is het eenvoudig. De overheden in de gehele wereld zijn een heel belangrijk detail uit het oog verloren. Zij horen allen in dienst te staan van “ons”, daaraan herken je een dictatuur en in dit geval een Nieuwe Wereld Orde die samenwerken om ons te onderdrukken. Hun motto is; ” De wereld is van ons”, in het Frans “Nous”. Het behoort echter te zijn, “de Wereld is van jullie / jou” (“Vous”) Knoop dit goed in je oren, vraag dus niet aan een overheid of ze iets willen veranderen maar eis dat er iets gaat veranderen. Gezien de huidige mogelijkheden met stemfraude (dat gaat nog aan het licht komen overal ter wereld) dan is de enige overgebleven optie, een revolutie. Als jij niet gaat demonstreren / in verzet komt, op elke mogelijke manier, dan gooi je de toekomst weg van jezelf en iedereen die je dierbaar is.


Twee belangrijke boodschappen in meme vorm (plaatje) zodat je hem makkelijk kan delen


Met deze protest songs kun je het hele verhaal in 3,5 minuut vertellen, daar zijn ze voor gemaakt, delen is actie voeren !!

Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links


NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk