De V.N. haalt privé-websites offline – Censuur op domein niveau


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #263


Het U.N. Counter Terrorism Executive Directorate (CTED) is nu verantwoordelijk voor het offline halen van hele privé gehoste websites, in een poging de totale controle over de informatiestroom over te nemen en hun “Grote Verhaal” te vestigen.

Bron artikel the Activist Post: U.N. Taking Down Private Websites — Domain Level Censorship
Door: Ice Age Farmer

CTED stelt domein registrars op de hoogte van “extremistische” sites – d.w.z. sites die een verhaal promoten dat zij niet goedkeuren – en de sites kunnen niet langer worden gevonden. Dit weerspiegelt een nieuw niveau van internetcensuur, maar het zijn niet alleen uitgevers die in het vizier zijn… het zijn wij allemaal. Christian legt het uit in deze uitzending van Ice Age Farmer.

De directe link naar de YouTube video


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk