‘Sociaal’ media platform LinkedIn ontploft zowaar, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #261


Terwijl de gehele wereld om ons heen aan het instorten was bleef LInkedIn formeel en zakelijk tot een paar maanden geleden er steeds meer ‘reuring’ kwam en de laatste weken staat de zaak op ontploffen. Reeds vier van mijn posts zijn verwijderd de laatste drie dagen en datzelfde hoor ik ook van andere mensen.

Sinds een paar maanden ben ik weer actief op LinkedIn, daarvoor was ik dat een dik jaar helemaal niet, er was geen beweging te krijgen in de ‘zakelijke wereld’. Iedereen was met zijn bedrijf bezig terwijl bij iedereen privé toch zeker ook onvoorstelbare zaken afspeelden.

Met zo’n 25% van de bedrijven waar het water aan de lippen staat met de financiële huishouding dan is het niet meer als normaal als die bedrijven en hun personeel mondiger gaan worden, wat valt er nog te verliezen lijkt het motto te zijn geworden.

Dan zijn er nog artsen die zo ‘slim’ zijn om mensen aan te raden om zich vooral te laten vaccineren. Nou daar gaan de mensen helemaal los en valt vaak de zakelijke barrière totaal weg en krijgen deze mensen net als in “het huis van de democratie” het woord “tribunaal” naar het hoofd geslingerd.

Vervolgens mengen zich de zombies in de discussie dat we ons vooral moeten laten vaccineren want, en dan komen de TV expert napraat dogma’s om de hoek kijken. Ik poste daarom deze inmiddels verboden meme; “Ik vertel het nog èèn keer die de 48 uur bijna haalde, zo druk hebben de fact checkers het. Makkelijker gaat het met geschreven teksten die kunnen door de taal fact check software onderschept worden.

Pure dictatuur in nog nooit vertoonde vorm

Iemand die reageerde op de opmerking die ik in de meme verwerkt had van Dr. Reiner Fuellmich over de “+ 1 miljoen vaccinatie doden” en dit niet geloofwaardig noemde beantwoorde ik met;

“Uit verschillende bronnen heb ik vernomen dat de systemen (noot: Vears / Lareb / EudraVigilance) die de medische doden en bijwerkingen bijhouden) tot wel de factor 100 worden onder gerapporteerd, doe je rekensom. 1 miljoen doden zal een voorzichtige schatting zijn die al enkele maanden geleden werd gedaan. De maandelijkse oversterfte in alle landen, de overal gemelde ernstige krapte bij bedrijven op personeel zijn allen zaken die dat ondersteunen”

… maar dit was binnen een paar minuten “onderschept”

Half miljoen Vaccinatie doden alleen al in de EU (officieel, maar dat cijfer geloof ik niet)

Nogmaals; Twee Boeing Max 737 toestellen storten neer met 346 dodelijke slachtoffers en de gehele vloot is 20 maanden aan de grond gehouden. Nu gaan we zeker over de 1 miljoen vaccinatiedoden en wellicht 10 miljoen of vele malen meer ernstige bijwerkingen en we moeten allemaal het vaccin halen of we krijgen boetes, medische apartheid, mogen niet meer werken, krijgen geen toegang tot voedsel of je wordt in een quarantainekamp opgesloten. Afhankelijk van wel land je woont. 

Dit plaatje heb ik vandaag gepost op LinkedIn, nog geen ban gehad. Moet je ook niet posten dan zullen wellicht mensen zeggen. Wat dan, mensen dood laten gaan die zichzelf kunnen redden als ze tenminste weten waar Abraham de mosterd haalt, in dit geval Ivermectine.

Update 03-12-2021: Ook dit is vandaag verwijderd door LinkedIn:

Nee hoor gewoon Ivermectine en HCQ weer vrij geven en heel Nederland is binnen een maand weer vrij van de ellende. Hoe komt het dat jullie dit nog niet weten na bijna twee jaar, Schaam je zelf heel diep !!||

Only you can see this comment. It’s been removed because it goes against our Professional Community Policies.

Update 03-12-2021: Wat we hadden verwacht is vandaag gebeurd, Ik ben er af gegooid van LinkedIn. En, … ik ga nooit meer een poging wagen om terug te komen. Mog even een kleine 3 maanden en dan komt er een echt sociaal media platform, …. Het sleutelwoord waarom ik verwijderd ben is waarschijnlijk “Ivermectine”

Wat we ook meer en meer zien is dat mensen weer terug willen naar het oude LinkedIn waar je zakelijk met elkaar kon communiceren. Nu is in hun ogen LinkedIn vervallen tot een soort Facebook. Deze mensen denken dat, net als in de tweede kamer, een woord niet meer gebruikt mag worden (Tribunaal) dat het dan wel weer normaal wordt. De wegkijkers en soldaten van de zachte censuur zijn nog het ergste van allemaal.

… en dan nog dit

“Bananen koninkrijk Nederland is totaal losgeslagen door alle regels aan de laars te lappen. Een demissionair kabinet die alleen lopende zaken mag afhandelen zit gewoon nieuwe wetten uit te vaardigen en jast die door het tweede en eerste kamer Kartel heen alsof dat de normaalste zaak is. 

Bij de stakingen en protesten die door het gehele land georganiseerd worden, daar worden wetten aan de lopende band overtreden door de overheid, de rechters en het ergste van al door de politie. Politie die zich verlaagt hebben tot het handhaven van de ‘DICTATUUR’, walgelijk hoe ze al maanden ouderen, vrouwen belagen met de knuppels en nu zelfs al gericht geschoten hebben. 

Rellen die uitgelokt worden door politie in burger de zogenaamde romeo’s waarvan veel filmbewijzen circuleren. Zie de video hieronder hoe, wie en waar de wet overtreden wordt !!

Zo gaan we langzaam-maar-zeker naar de rand van de afgrond. De plaats waar alles tezamen komt. De plaats die velen nooit meer gaan bereiken en voor diegene die wel aan de rand komen te staan, komt dit als een allerlaatste moment van bezinning. Kan ik mijn leven nog redden, kan ik mijn vrijheid nog veroveren. Het antwoord is ja voor sommig die als de donder actie gaan ondernemen, voor velen zal ook de rand van de afgrond geen barrière meer gaan vormen, …

En terug naar LinkedIn, ik vraag mij af of iemand daar over een paar manden nog gezien wil worden?Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk