BiG Pharma graaft zijn graf met vaccinatiespuiten


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #260


Is de farmaceutische industrie zijn eigen graf aan het graven met de inzet van hun politieke vriendjes (Wie betaald, die bepaald) De inmiddels bekende tactiek uit ‘the art of war Sun Tzu’, onderbreek een vijand niet die bezig is zichzelf te vernietigen. Nu we inmiddels ruim voldoende gezien hebben kunnen we ons echter gerust uitspreken. Een graf graven met vaccinatiespuiten? Neem er vijf in je hand en je hebt een kleine vork. Zet miljoenen medische mensen aan het werk met hun netwerk van omgekochte debielen en argeloze domme meelopers en … Voila !!

Alle regels van de Neurenberg Code zijn met voeten getreden, gaan we dit jaar nog het startschot meemaken van de start van de Neurenberg Code 2.0 processen terwijl we nog midden in de uitvoering van de misdaad zitten en niet zoals in 1945 na de misdaad, na de feiten. 

Een nooit wetenschappelijk bewezen ‘virus’ uitrollen over de gehele wereld via zorgvuldig geplande NLP propaganda technieken via de gekochte vriendjes bij de media en politiek mandaten en nep-wetgeving gesteund door corrupte rechtspraak en afgedwongen door politie handhavers die collectief hun afgelegde eed niet meer actief kunnen herinneren. 

Massa moord, met ongekende proporties in de geschiedenis.

Hals misdrijven, en de plegers weten dit en proberen met alle middelende de massale uitbreek van volkswoede te voorkomen. Dat is waarom men in “het huis van de democratie” woorden als ‘tribunaal’ heeft verboden. 

Je ziet het ook op het zakelijke niet zo sociale netwerk LinkedIn waar de ene chemisch geschoolde arts hun werk nog wanhopig hoog proberen te houden door het nut van vaccineren te blijven bepleiten. Gelukkig is dat vertrouwen bij mij al lang het putje in gegaan na het zien van de documentaire; “Lethal Injections, The Story Of Vaccination”. | de YouTube versie van Lethal injection zo’n 12 jaar geleden. 

Andere LinkedIn medisch geschoolde gebruikers gooien het over een andere boeg en vinden dat de gebruikers weer terug moeten naar de zakelijke doelstelling van het netwerk en daarmee de klokkenluiders willen weren door een ieder te ‘programmeren’ om die berichtgevers te negeren.

Nu is LinkedIn altijd al een netwerk geweest van angsthazen, “Wat zullen mijn opdrachtgevers of werkgever wel niet denken als ik dat deel of een like geef?”

De tactiek van ‘name and shame’ staat al op automatische piloot, ’niet doen dus berichten delen en liken op grote schaal’. En we zien dit ook veel, ‘gedeeld op Persoonlijke Titel’. 

Geen standpunt in durven nemen en zwijgen over de misdaden kan uiteindelijke net zo dodelijk zijn voor je toekomst. 

Vergeet niet, het is oorlog nu, een information war, maar wel een oorlog met echte doden en met aantallen die al in korte tijd ver over het miljoen zijn gegaan en wellicht de bekende massamoord uit de tweede wereldoorlog kan gaan overtreffen. De wereld wordt nu bewoont door lopende tijdbommen waarvan niemand weet wat het experiment allemaal gaat veroorzaken. Niemand !!

We zien nu op TV mensen live in beeld ineenstorten tijdens een presentatie, we hebben al meer als 100 sporters, je weet wel, die mensen die in top conditie zijn dood neervallen van het ene op het andere moment. We zien het niet maar de oversterfte onder bejaarden is groot. Het ergste van alles, we horen van kindersterfte aan hart en vaatziektes, ziektes die voorheen alleen voorkwamen bij ouderen die niet zo zorgvuldig hun gezondheid in acht genomen hadden. Dat laatste zal met name de volkswoede gaan ontsteken, doen ontvlammen.

Ik schreef het al vele jaren geleden, dokters, leg de schroevendraaier maar vast klaar om dat naambordje op je huis te verwijderen en vergeet ook niet je sociale profiel te verwijderen. Het wordt door deze ‘woedende mensen’ niet meer mogelijk veilig de straat te betreden. 

Onbegrijpelijk dat na nog geen 77 jaar dezelfde misdaden opnieuw begaan worden. Het moedwillig vernietigen van mensenlevens, een hals misdaad !!

Mensenrechten worden nu ook hier met voeten geschonden of grove wijze en mensen die dit goed proberen te praten of zwijgen en wegkijken zijn net zo schuldig.

De directe link naar de video

English version Protest song: On Lâche Rien –
We won’t give up – about ‘COVID’ & the Social Credit System


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk