Eurogendforce: Er is stiekem in het geheim een Europees leger opgebouwd


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #259


Binnen een paar jaar is er stiekem en in het geheim achter gesloten deuren een geheim Europees leger opgebouwd 21 landen, 2400 politie agenten. Eurogendforce is een combinatie van politie, geheime diensten en leger, die volgens het oprichtingsverdrag van de EU opstanden de kop in moet drukken, hoe kan de Europese Unie het rechtvaardigen om zo’n strijdmacht op te zetten. 


Door: Elise Nijmegen

Het is bijna niemand bekend dat Eurogendfor door middel van een geheim verdrag achter gesloten deuren is afgesloten. Er is een speciale eenheid opgericht met een hoofdkwartier in het Italiaanse Vicenza, met met meer dan duizend leden die als speciale eenheid TEGEN VOLKSOPSTANDEN, tegen mensen die het niet meer eens zijn met het beleid in de Europese Unie ingezet zou moeten worden. 

Deze Eurogendforce betekent uiteindelijk dat de instituten van de Europese Unie BANG zijn voor hun eigen BURGERS en denk je eens in als de politie zich achter de burgers schaart ook dan word deze paramilitaire eenheid ingezet. Dit is de erkenning van de verdeeldheid in deze Europese Unie. 

Daarom wordt het ook geheim gehouden en hoor je hier dus ook niets over, er word niet en nergens over gepraat. Maar het ontwikkeld zich meer en meer achter gesloten deuren en is een bedreiging voor de burgerrechten. Een Europarlementariër Het is onbeschoft hoe stiekem ze dit tussen alle dingen door er even doorheen hebben gedrukt.

Een Europarlementariër stelde eens een vraag en kreeg te horen dat Eurogendfor geen instituut is van de EU, wat een keiharde leugen is. Als je alles ontkend en overal om liegt en in het geheim een legermacht opzet, geen openheid van zaken geeft, heeft een slecht geweten voor zijn eigen bevolking en dat laat zien hoe deze Europese oligarchie van elites werkelijk over hun burgers denkt. Zolang ze in het gareel blijven en betalen worden ze zoet gehouden, maar zodra ze dat niet meer zijn komen ze met Eurogendfor. 

license to kill

Ter informatie bij het aanblik van deze objecten zie je direct dat zij niet komen in vrede, ik noemde al even dat dezen komen in het geval van oproer of opstand mocht men het niet meer eens zijn met de gevestigde orde, de regering zal een verzoek doen bij de Europese unie en deze ongekozen elite zal Eurogendforce op je dak sturen, let wel dat dezen een license to kill hebben, bij een opstand zijn ze gevrijwaard van vervolging. 

Voor het geval YouTube de video niet vertoond of naar een algemene landingspagina verwijst: Hier de link


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk