dotcom.radio aflevering 288 van 28-11-2021

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #257


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 288: Bewijs vaccin is moord – Protesten Rotterdam – Gideon over tribunalen in de kamer – 3 nieuwe wetten – vrijwillig vaccineren (onder dwang) – Booster: het groene vinkjes drama – Een slimme meid van 17 – Quarantaine kampen in gebruik genomen in Australië – en veel meer [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

spreuk

ONZE VRIJHEID & GRONDWET


[Foolproof] Op telegram kwamen we dit nog tegen: “Veteraan ex army, ex police geeft geweldloze tips.

Olie of zwarte verf in ballonnen. Voorraam van de busjes niet meer schoon te maken (even snel) en niet doorheen te kijken. Helmen met zichtscherm niet te reinigen. Wapens worden onbruikbaar.  ME’er kan niks meer en moet rechtsomkeer naar moeders thuis. 

Noot: doet mij denken aan de shit bommen van de Gilets jaunes

[Marij] Bij de protesten in Rotterdam, waar een dode viel waren vreemde politiemensen waargenomen. De European Special Military Force? – zie foto telegram

* GV Protesteren, slim, effectief, geweldloos, en laat de media maar wegblijven !!

[Geert] We defend Europe – message by Polish PM Morawiecki Video
de gecreerde crisis om Europa, Plen en de wereld te destabilisren

[Marij] Amazing Polly: Ik weet hoe we ze kunnen verslaan, doe je smartphone de deur uit terug naar een telefoon met sms

[Lievergezond] Aldi ontslaat alle ongevaccineerden in maart 2022.
– Is ALDI besmet en ga je daar niet meer kopen
– Maar wat als starks alle supermarkt ketens zo handelen of een goede heel ver weg is van je woonhuis?

[Lievergezond] Australië TV: ‘Christmas dilemma – The big vaccine question: How to handle unvaccinated loved ones and whether you should spend time with them this festive season.
– tweedeling mind control

[Angelface] FvD Baudet, “Hoe komt het dat er zoveel agressie op jou afkomt? Hoe verklaar je dat?”
– Ik zit in de irritatiezone en maak het onbespreekbare bespreekbaar, doorbreek de taboes

[Angelface] In het begin van de jaren ’50 van de vorige eeuw onderzocht sociaal-psycholoog Albert Biderman hoe Chinese en Koreaanse ondervragers Amerikaanse krijgsgevangenen hersenspoelden en dwang uitoefenden om informatie, bekentenissen of valse verklaringen af te troggelen. Zijn studies resulteerden in een raamwerk – Biderman’s Chart of Coercion, ofwel Biderman’s Dwangschema – dat sindsdien in tal van situaties wordt gebruikt waarin dwang het leidende mechanisme is……
– gebruiken overheden deze technieken ook is de vraag die eigenlijk geen vraag meer is, …

* 3 Nieuwe wetten
1.          Tijdelijke wet differentiatie coronatoegangsbewijzen (2G) 
2.          Tijdelijke wet verbreding inzet coronatoegangsbewijzen (o.a. werkvloer) 
3.          Schrappen medezeggeschap scholen inzake CTB

– Noot: allen via democtartische weg tot stand gekomen door demissionair kabinet

[Mike] Pepijn van Houwelingen —> ON interview Tribunaal

[Marij] Tribunaal-gate 2.0: Voorzitter blokkeert debat over coronamisdaden
– Het kartel sluit ons op, isoleert ons van onze naasten en maakt ons tweederangsburger. Ze zijn bang voor de ongekende golf van verzet die ze te wachten staat.

[Medusa] Viruswaarheid; Het slaapkamer stuitert al bij het woord tribunaal
+ Verplichte vaccinatie + experimenteel vax = gelijk aan 100% tribunaal ticket !!
+ Overheid Australie genocide agenda met dwang vaccinatie Aboriginals
+ moreel compas politie en zelfmoorden

* Ron Whatkins – Health Partners are starting to tag their staff like cattle. When this happened on a grand scale in the 1930s, we ended up in a bitter World War not soon after. History repeats itself. Say NO to wearing a badge.

* GV Aboriginal’s gedwongen verwijderingen en quarantainekampen ?
– reacties op het forum, net als bij de boeren onteigening land / grondstoffen rijke bodem, …

TRUMP– & –Qanon

[Andre] Die vorige week bij de lezing was in Zeeland; “Vraag aan Mike heeft of hij zich nog kan herinneren wat die Duitse mevrouw vertelde over haar connectie met iemand die een hoge rang had/ heeft in militaire kringen en haar vertelde dat de militaire alles weten maar zij voorlopig niets zullen doen!’

CORONA

* GV De naam van de nieuwste virus variant is: “VRIJHEID” !!
Zelfs in de Tweede Kamer ook bekend als de ‘slaapkamer’, of nog beter de “Coma Room” zelfs daar vreest men de komst van de nieuwe virus variant “Vrijheid”. Het daarmee geassocieerde woord “TRIBUNAAL” is namelijk toegevoegd aan het de lijst verboden woorden in het “Huis van de Democratie”, uche, kuch, rochel. Dat ze dat nog over de lippen kunnen krijgen de clowns !!

* Waarom staan mandaten en verplichtingen van bedrijven altijd op een datum in de toekomst en nooit morgen? Men hoopt dat zoveel mogelijk mensen nog vrijwillig –voor die tijd– het vaccin gaan nemen, dan is dat juridisch voor eigen rekening van de slachtoffers.

[Sylvia] Stemmen voor 2G, volgens het partij kartel tellen de eenmansfracties ineens niet meer mee
– Dictatuur ten voeten uit

* Vrije gezondheid – Liberté Sante een website waar alle vrij denkende en handelende medisch gerelateerde beroepsbeoefenaars zich registreren (opgericht in 2016)

* Het nieuws voor blinden en slechthorenden
– Frontnieuws: Ierland legt lockdown en avondklok op voor een bevolking die 93% gevaccineerd is

[Leo] Weston Price Foundation
– Een kort en bondig verhaal over de pyschologie achter de “pandemie”: Dr. Cowan: Het virus bestaat niet
https://odysee.com/cowan-dr-tom-breaking-the-spell:c

[Marij] Singapore: Er is vastgesteld dat de ziekte (lees het vaccin) van COVID-19 bloedstolsels veroorzaakt, wat leidt tot bloedstolling bij mensen, en bloedstolling in aderen veroorzaakt, waardoor het moeilijk is voor een persoon om te ademen; Aangezien de hersenen, hart en longen geen zuurstof kunnen krijgen. –Er is autopsie verricht tegen de richtlijnen in van de WHO–
– Dit vond reeds plaats deze zomer in juni, de factcheck media vallen overal over dit bericht, het is zeer aannemelijk dat het klopt. Wij hebben echter al beelden gezien van het onderzoek naar hersenen die dit bevestigen !!

[Decem] Wetenschappelijk onderzoek mRNA vaccins door het AHA journal
Er werd gebruik gemaakt van een klinisch gevalideerde meting van meerdere proteïne (eiwitten) biomarkers die een score genereert die het 5-jaars risico (procentuele kans) op een nieuw Acuut Coronair Syndroom (ACS) voorspelt. Een andere naam die je veel in het nieuws hoort is myocardinfarct wat staat voor een hartinfarct. De score wordt al 8 jaar lang elke 3-6 maanden gemeten bij onze patiëntenpopulatie. Onlangs, met de komst van de mRNA COVID 19 vaccins door Moderna en Pfizer, werden dramatische veranderingen in de PULS score zichtbaar bij de meeste patiënten. Bij in totaal 566 patiënten, in de leeftijd van 28 tot 97 jaar, M/V-verhouding 1:1, die werden gezien in een praktijk voor preventieve cardiologie, werd 2 tot 10 weken na de 2e COVID-prik een nieuwe PULS-test afgenomen, die werd vergeleken met de vorige PULS-score die 3 tot 5 maanden voor de prik was afgenomen.

Wij concluderen dat de mRNA-vacs de ontsteking van het endotheel en de infiltratie van T-cellen in de hartspier drastisch verhogen en dat dit de waarnemingen van verhoogde trombose, cardiomyopathie en andere vasculaire gebeurtenissen na vaccinatie kan verklaren met een 11 tot 25% verhoogde kans in een 5 jaar periode.

– noot: Let op want dit is een van de eerste onderzoeken die nu openbaar worden !!
* GV Eindelijk! Medisch bewijs dat het Covid Vaccin “Moord” is, Dr. Vernon Coleman

[Ragnar] Iedereen moet deze video bekijken en beluisteren! – Nederlands ondertiteld.
– – Vaccinatie schade fraude de doden !!

[Marij] de nieuwe pandemie komt er ook aan Marburg met een dodelijke stofje daarin dat al gebuikt is bij de een eerdere dodelijke uitbraak, getest effectief

[Louis] deTelegraaf: Vakantie drama dreigt na 9 maanden booster opnieuw om te mogen reizen in Europa

[Andre / Louis] Onderstaande link gaat over flesjes met nummers 1 t/m 3, een schandaal uit Slovenia. De flessen bevatten een code of het een placebo is , dodelijk of …. (Nepnieuws)

[Marij] Zwitserland referendum 28 november over covid id

[Marij] A Judge Stands up to a Hospital: “Step Aside” and Give a Dying Man Ivermectin
– 5 dagen later verliet de man het ziekenhuis

* EllaSter: Sterfgevallen onder kinderen 62% hoger sinds Covid-19-vaccin (cijfers UK)

[Vetje] AH(a) zo ziet er zo’n sociaal krediet systeem uit in Nederland
– Scan hier uw code of ga naar intertoys.nl
– Jan Bennink: Intertoys is uitgespeeld

* GV Aboriginal’s gedwongen verwijderingen en quarantainekampen ?
– Noodkreten via twitter

* GV Vrijheid; “Waar Sta Jij NU ?”
– Lennon – een muzikaal genie, anti-oorlog activist, imagine – Give peace a chance – War is over – en een high-profile voorbeeld van de lengtes waartoe de Deep State in zal gaan om diegenen te vervolgen die het wagen om hun autoriteit uit te dagen – maakte duidelijk dat de enige manier om een einde te maken aan honger, geweld, oorlog, en tirannie is door het hard genoeg te willen en er naar toe te werken.

* GV Verplichte vaccinaties & de Neurenberg Code update video

* GV Twee sprookjes: Sinterklaas en COVID, …

* GV Dé autoriteit ben ik zelf, en jij kan dat ook zijn !!

[Marij] Cafe Weltschmerz Middelbare scholier (17): “school is onderdeel van de WEF-agenda’’

[David] I wanted to take a moment to update you on the top trends from our Africa COVID-19 Tracker… Presently, only 4.6% of people in low-income countries have received at least one dose of the vaccine, compared to 74% in the UK, 68% in the US, and 98% in the United Arab Emirates. Vaccine injustice is keeping the pandemic alive. View the data yourself, and find out what you can do about it.

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

GEDACHTENVOER

* Vanaf 2022 gaan auto’s een piep en zichtbaar alarm signaal geven als je de maximale snelheid overschrijd. Het Intelligent Speed Assistance-systeem (ISA) zal verplicht zijn op alle nieuwe automodellen die vanaf de zomer van 2022 worden geproduceerd.

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten