De naam van de nieuwste virus variant is: “VRIJHEID” !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #257


Zelfs in de Tweede Kamer ook bekend als de ‘slaapkamer’, of nog beter de “Coma Room” zelfs daar vreest men de komst van de nieuwe virus variant “Vrijheid”. Het daarmee geassocieerde woord “TRIBUNAAL” is namelijk toegevoegd aan het de lijst verboden woorden in het “Huis van de Democratie”, uche, kuch, rochel. Dat ze dat nog over de lippen kunnen krijgen de clowns !!

Deze week kreeg ik een mailtje van Leo met het bericht dat de conservatieve Weston Price Foundation met het schaamrood op de kaken moest toegeven dat het Sars-CoV-2 virus nooit geïsoleerd is en er tevens ook geen bewijzen te vinden zijn dat er ooit in de geschiedenis levende virussen hebben bestaan. Ik had eerder al wat video’s gezien waarin de bekentenis werd afgelegd maar nu is er een heel rapport verschenen die dit nog eens bevestigd. 

Breaking The Spell: The Scientific Evidence for Ending The COVID Delusion (Dr. Tom Cowan)

De betovering verbreken: Het wetenschappelijk bewijs voor het beëindigen van de COVID waanzin. De introductie van het rapport;

“In ons boek The Contagion Myth, schetsten Sally Fallon Morell en ik dat het bestaan van het nieuwe SARS-CoV-2 virus niet bewezen is, en dat er geen overtuigend bewijs bestaat dat virussen, welke virussen dan ook, ziekteverwekkers zouden zijn. We presenteerden een geheel andere manier om ziekte vast te stellen. Gebaseerd op waarnemingen uit de praktijk en duidelijk wetenschappelijk bewijs”. 

Dit nieuws is nu meer en meer aan de oppervlakte gekomen in de alternatieve media. De MSM blijven echter het narratief van de politiek uitdragen en zijn nu even schuldig als de politiek.

Om even de volgorde duidelijk te maken deze optelsom:

– nep virus

– nep virus varianten

– nep test (PCR)

– nep vaccin (experiment)

– nep kabinet (demissionair)

– semi verplichte vaccinatie drang

————————————-

is opgeteld bij elkaar

————————————-

Militair Tribunaal [boom]

Tribunaal, dat is dus het woord dat nu (stilletjes) gevreesd wordt in de Nederlandse politiek en met name door het FvD in de persoon van Gideon van Meijeren die het koeltjes en berekend hen voor de voeten geworpen heeft.

Nog een onderwerp dat verboden is in de Coma Room. De vergelijking met de tweede wereld oorlog en de huidige apartheid.

Dit komt van een overlevende uit Joodse kringen; “Citaat van een Hongaarse Jood in de documentaire “The Last Days”: Mensen vragen “hoe komt het dat we niets gedaan hebben”? We zijn niet weggelopen, we hebben ons niet verstopt. Nou, het gebeurde niet allemaal tegelijk, het gebeurde heel langzaam. Elke keer als er een nieuwe wet of een nieuwe beperking kwam, zeiden we, “Nou, nog een ding, het gaat ontploffen.” Toen we de gele ster moesten dragen om buiten te zijn, begonnen we ons zorgen te maken.”  Het was te laat … !”

Ik ga een andere vergelijking maken met deze duistere geschiedenis.

Nu het demissionaire kabinet de ene na de andere maatregel neemt die de grondwet, alle internationale verdragen schenden en met name de Neurenberg Code, het beruchte “Tribunaal” wordt er ook nu reeds rapport op gemaakt. Alle bewijzen voor volkeren moord zijn vastgelegd en gedocumenteerd. 

Als 20 procent van de bevolking “NEE” zegt, tot hier en niet verder dan is het gebeurd met het World Economic Forum, de zogenaamde Nieuwe Wereld Orde, de Bilderberg ontmoetingen en alle andere instanties waar zich de diepe duistere machten zich in plachten te verschuilen. 

De bewust uitgelokte gewelddadigheden bij de massa demonstraties wereldwijd bewijst dat dit het hun agenda is om het leger in te kunnen zetten, het bewijst ook dat de politieke marionettenpoppen niet meer zo zeker zijn van hun zaak, ze voelen de strop al on hun nek, stel dat dit verkeerd gaat aflopen voor ons.

PANIEK, “wij willen dat u het woord “Tribunaal” hier niet meer gebruikt in het huis van de democratie”

10% bewustwording is altijd het kantelpunt. 20% is de ongeschreven wet de 80/20 regel. 80% zal met verbijstering toekijken hoe de openbaringen getoond gaan worden en ontdekken dat ze zich al die tijd achter de verkeerde partij hebben geschaard. Velen hebben dat al met de dood moeten bekopen in deze informatie oorlog, nog meer zullen overal dood gevonden worden in hun huizen en in het openbaar op straat. Alom ontreddering bij de gevaccineerden om de vaccinatiedoden, het oversterfte schouwspel dat zich nu nog aan de ogen onttrekt maar niet lang meer te verbergen valt. Zelfs live op TV kunnen we al gevaccineerden zien sterven in de sport met name waar veel van het hart gevraagd wordt. Als straks de generatie onder de 65 in aanmerking gaat komen voor de booster is het niet meer te verbergen en zeker de doden onder de kinderen zullen de gemoederen schokken, mensen drijven tot de rand van de afgrond.

De nieuwe virus variant heet “vrijheid”, op weg naar een mooiere, betere en eerlijke wereld. Wie dat allemaal mee gaan maken hadden dat zelf in de hand of kun je wellicht nog gaan veranderen (Ivermectine) mits je niet bij de misdadigers kliek behoort die gaan hun Tribunaal niet ontlopen. 

Dé grootste misdaad uit de geschiedenis


… en dat laat ik niet gebeuren !


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk