Aboriginal’s gedwongen verwijderingen en quarantainekampen ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #256


Er duiken berichten op over gedwongen verwijderingen en quarantainekampen, maar de werkelijke feiten ter plaatse zijn moeilijk vast te stellen.

Bron artikel Off Guardian: What is happening in Australia’s Aboriginal communities?

De afgelopen dagen hebben we een aantal alarmerende berichten gehoord over de manier waarop de Noordelijke Territoria van Australië hun inheemse gemeenschappen behandelen.

Er zijn tweets en video’s verschenen waarin wordt beweerd dat aboriginals van hun land worden verwijderd en naar “quarantainecentra” worden gestuurd, zogenaamd om hen tegen het virus te beschermen.

Sommige vertegenwoordigers van de gemeenschap hebben video’s rondgestuurd waarin ze om “internationale hulp” vragen, en waarin ze beweren dat de Aboriginal gemeenschappen onder “staat van beleg” worden geplaatst en dat mensen “onder schot” uit hun huizen worden gehaald, …

Lees verder bij de bron en bekijk de tweets
What is happening in Australia’s Aboriginal communities?

Under Gunpoint


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk