Eindelijk! Medisch bewijs dat het Covid Vaccin “Moord” is, Dr. Vernon Coleman


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #252


Door: Dr. Vernon Coleman Update 25-11-2021 Vaccinatie bijwerkingen

Het is 22 november 2021 en dit is het moment waarop het prikken moet stoppen.

Een paar uur geleden stuurde Darren Smith, de redacteur van het uitstekende The Light Paper, mij een artikel uit het medische tijdschrift Circulation dat bewijst dat het experiment met covid-19-prikken vandaag moet stoppen. Ik denk dat elke arts of verpleger die na vandaag een van de mRNA covid-prikken geeft, te zijner tijd uit het desbetreffende register zal worden geschrapt en zal worden gearresteerd.

Het tijdschrift Circulation is een gerespecteerde publicatie. Het is 71 jaar oud, de artikelen worden door vakgenoten beoordeeld en in een onderzoek werd het beschouwd als ‘s werelds nummer 1 tijdschrift in de categorie hart en bloedvaten.

Ik citeer de laatste zin van de samenvatting die aan het begin van het artikel staat. Dit is alles wat ik, u – of wie dan ook – hoeft te weten.

Wij concluderen dat de mRNA-vaccins de ontsteking van het endotheel en de infiltratie van T-cellen in de hartspier drastisch doen toenemen en mogelijk een verklaring bieden voor de waarnemingen van verhoogde trombose, cardiomyopathie en andere vasculaire gebeurtenissen na vaccinatie.

Dat is het. Dat is de doodsklok voor de covid-19 mRNA vaccinaties.

Het endotheel is een laag van cellen die bloedvaten en lymfevaten bekleden. T cellen zijn een type witte cel.

We hebben altijd geweten dat deze spuiten experimenteel waren. Mijn video in december 2020, iets minder dan een jaar geleden, waarschuwde voor deze specifieke risico’s. Ik las een lijst voor van mogelijke bijwerkingen, officieel gepubliceerd door de Amerikaanse regering.

Maar nu hebben we het bewijs van het verband.

Van de mRNA-prik is bekend dat het mensen niet tegenhoudt om covid te krijgen. En het is bekend dat het mensen die het verspreiden niet tegenhoudt. Ik geloof niet dat iemand deze feiten betwist.

En toch zijn er grote aantallen doden en gewonden gevallen onder mensen die zijn geprikt. Kijk naar het item “Bijgewerkt: hoeveel doden vallen er door de vaccins?” op mijn website.

Nu hebben we het bewijs om de vaccinatieprogramma’s te stoppen.

In de studie die in Circulation wordt geciteerd, werden in totaal 566 patiënten tussen 28 en 97 jaar getest. Ze waren gelijk verdeeld over mannen en vrouwen.

Op het moment van dit rapport,” zegt de auteur, “houden deze veranderingen aan tot minstens 2,5 maand na de tweede dosis van het vaccin.

Op zijn minst moet het gebruik van deze spuiten nu stoppen. Onmiddellijk, totdat er meer langetermijntests zijn gedaan.

Als er nog journalisten waren in de reguliere media, zou dit nieuws een hoofditem zijn in alle TV- en radioprogramma’s en op de voorpagina’s van alle kranten staan.

Godzijdank zijn er platforms met vrije meningsuiting, zoals BNT, die mij in staat stellen u dit nieuws te brengen.

Ik zeg al een jaar dat deze prik een experiment is, dat zeker doden en gewonden zal maken.

We hebben altijd geweten dat het experimenteren op mensen zonder hun volledige toestemming en begrip – na het bekendmaken van alle risico’s en mogelijke bijwerkingen – een misdaad is.

Nu is het bewijs geleverd dat dit experiment moet stoppen.

Als het experiment met de covid jab na vandaag doorgaat, weten we absoluut zeker dat dit geen medische behandeling is, maar een ruiming.

Deel deze video alstublieft onmiddellijk met iedereen die u kent.

Dank u.

Onderstaand bericht hadden we al klaar staan voor dotcom.radio voor aanstaande zondag 28-11-2021 via een bijdrage op het factsforum. Vanochtend kwam de video binnen via een vaste dotcom tipgever [Marij]. Het bericht van Dr. Vernon Coleman betreffende journal staat hieronder verkort vertaald door mij.

Wetenschappelijk onderzoek mRNA vaccins door het AHA journal

Er werd gebruik gemaakt van een klinisch gevalideerde meting van meerdere proteïne (eiwitten) biomarkers die een score genereert die het 5-jaars risico (procentuele kans) op een nieuw Acuut Coronair Syndroom (ACS) voorspelt. Een andere naam die je veel in het nieuws hoort is myocardinfarct wat staat voor een hartinfarct. De score wordt al 8 jaar lang elke 3-6 maanden gemeten bij onze patiëntenpopulatie. Onlangs, met de komst van de mRNA COVID 19 vaccins door Moderna en Pfizer, werden dramatische veranderingen in de PULS score zichtbaar bij de meeste patiënten. Bij in totaal 566 patiënten, in de leeftijd van 28 tot 97 jaar, M/V-verhouding 1:1, die werden gezien in een praktijk voor preventieve cardiologie, werd 2 tot 10 weken na de 2e COVID-prik een nieuwe PULS-test afgenomen, die werd vergeleken met de vorige PULS-score die 3 tot 5 maanden voor de prik was afgenomen.

Wij concluderen dat de mRNA-vacs de ontsteking van het endotheel en de infiltratie van T-cellen in de hartspier drastisch verhogen en dat dit de waarnemingen van verhoogde trombose, cardiomyopathie en andere vasculaire gebeurtenissen na vaccinatie kan verklaren met een 11 tot 25% verhoogde kans in een 5 jaar periode.

DIT ZIJN DE GEVOLGEN


En om een einde te maken van de discussie
dat het mRNA experiment geen gentherapie is, …

UPDATE:

Covid-19-vaccin – Mogelijke bijwerkingen van het vaccin

De pro-vaxxers vertellen je graag dat vaccins volkomen veilig en perfect effectief zijn. Zelfs als ze niet veilig genoeg zouden worden geacht om als ovenreiniger te gebruiken, zijn de fanatiekelingen enthousiast over de vaccins. Jonge mensen en degenen die weinig weten over geneeskunde of wetenschap, praten met eerbied over vaccins omdat ze zijn geïndoctrineerd om de pro-vaccin leugens te geloven.

En de pro-vaxxers liegen natuurlijk.

Vaccins veroorzaken veel ziekte en nogal wat sterfgevallen en ze doen niet altijd wat ze moeten doen. Regeringen over de hele wereld hebben vele miljarden dollars uitbetaald aan patiënten die ziek zijn geworden door vaccins – of aan de familieleden van patiënten die door een vaccin zijn gestorven.

Zo zijn er grote twijfels over wat het covid-19-vaccin eigenlijk doet. 

Omdat het vaccin een nieuw type vaccin is en wordt gegeven voordat de gebruikelijke tests en observaties zijn voltooid, weet niemand wat er zal gebeuren met de mensen die het spul in een arm hebben geïnjecteerd.

Welke bijwerkingen zullen er zijn? 

Hoeveel zullen er sterven?

Nou, ik weet het niet en niemand anders ook.

Wat als een vrouw zwanger is wanneer ze het vaccin heeft of zwanger wordt nadat ze het vaccin heeft gekregen? Het is niet de bedoeling dat het vaccin aan zwangere vrouwen wordt gegeven, maar niet alle zwangerschappen zijn gepland.

Zal het vaccin interfereren met essentiële levensreddende medicijnen? Veel oudere patiënten nemen al een aantal voorgeschreven medicijnen. Zal het vaccin hen verstoren? Niemand weet het. Het covid-19-vaccin is het grootste experiment in de geschiedenis. En, in tegenstelling tot een echte klinische studie, is het grotendeels ongereguleerd. Zoals bij alle vaccins zullen de meeste problemen die zich ontwikkelen nooit worden gemeld of erkend.

Geschat wordt dat in de VS slechts 1 op de 100 bijwerkingen van vaccins wordt gemeld.

Het beste dat we hebben is een werklijst van mogelijke bijwerkingen die de FDA in de VS heeft gepubliceerd. (Hier is de link naar de conceptwerklijst)

Omdat ik geloof dat iedereen het recht heeft om te weten welke bijwerkingen er kunnen zijn met een zwaar gepromoot vaccin, ga ik je de officiële lijst met mogelijke bijwerkingen voorlezen. Dit is, onthoud, niet mijn lijst, maar een conceptlijst samengesteld door de FDA – de Food and Drug Administration in de VS.

 • Guillain-Barre syndroom
 • Acute gedissemineerde encefalomyelitis
 • Transversale myelitis
 • Encefalitis
 • Myelitis
 • Encefalomyelitis
 • Meningo-encefalitis
 • Hersenvliesontsteking
 • Encefalopathie
 • Convulsies
 • Vangsten
 • Aaien
 • Narcolepsie
 • Kataplexie
 • Anafylaxie
 • Acuut myocardinfarct (hartaanval)
 • Myocarditis
 • Pericarditis
 • Auto-immuunziekte
 • Dood
 • Zwangerschap, Geboorte-uitkomsten
 • Andere acute demyeliniserende ziekten
 • Niet-anafylactische allergiereacties
 • Tromocytopenie
 • Gedissemineerde intravasculaire stolling
 • Veneuze trombo-embolie
 • Artritis
 • Artralgie
 • Gewrichtspijn
 • Ziekte van Kawasaki
 • Multisysteem ontstekingssyndroom bij kinderen
 • Vaccin versterkte ziekte

Je krijgt niet noodzakelijkerwijs al die of zelfs een van hen als je het vaccin hebt. Maar dat zijn de mogelijke bijwerkingen die de FDA heeft opgesomd. Ze zijn allemaal onaangenaam, de meeste zeer ernstig en ze kunnen niet ernstiger worden dan de dood.

En als u gek genoeg bent om het vaccin te hebben, moeten u en uw arts uitkijken naar de symptomen van alle ziekten op de lijst van de FDA.

Uw regering zal u niet vertellen over deze gevaren – ze doen niet in volledig geïnformeerde toestemming wat vaccins betreft.

Inderdaad, de meeste regeringen doen er nu alles aan om ervoor te zorgen dat alle kritiek op vaccins wordt verboden. Afhankelijk van waar je woont, is het, of binnenkort zal het, illegaal zijn, zelfs om te vermelden dat vaccins misschien niet altijd werken of ze je ziek kunnen maken.

Ten slotte, als uw regering echt om u gaf, zouden ze een heel eenvoudig, goedkoop proces uitvoeren.

Ze zouden een notitie bijhouden van alle gezondheidsproblemen die 20.000 patiënten troffen die het vaccin hadden en die lijst vergelijken met een lijst van alle gezondheidsproblemen die 20.000 patiënten troffen die het vaccin in dezelfde periode niet hadden genomen. Ze maken de vergelijkingen elke 3, 6 en 12 maanden.

Natuurlijk zouden ze een aantal eerlijke artsen moeten vinden om toezicht te houden op het proces, omdat het heel gemakkelijk zou zijn om te rommelen.

Maar het zou een aantal zeer interessante resultaten opleveren, dus ik betwijfel of ze het zullen doen.

Deel dit artikel met iedereen die je kent.Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk