Als ik het nog niet was zou ik NU FvD lid worden na, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #182


24-11-2021 Tribunaal-gate 2.0: Voorzitter blokkeert debat over corona misdaden

03-11-2021 Baudet over de COVID hoax

17-10-2021 Van Meijeren tegen Ollongren: U bouwt aan een totalitaire staat!

24-09-2021 | Thierry Baudet dient moties in: geen QR-dictatuur!

23-09-2021 | Nieuwe recht voor zijn raap speech van FvD leider Thierry Baudet, luister op ongeveer 11 minuten het voorspel zijn zwartmakingen van het Kartel Kabinet

14-09-2021 | Al zeven weken ben ik actief in Frankrijk en protesteer ik mee tegen de apartheid die door het Pass Sanitaire wordt ingevoerd, al het nieuws volgen blijkt keer op keer onmogelijk. Dit betoog was mij totaal ontgaan. De speech waar HEEL NEDERLAND het over heeft. Gideon van Meijeren vs. de hele Kamer.

Gideon verwoord exact wat ik denk, daarom ben ik lid geworden van het FvD. Waarom?

We zitten in een snel afglijdende wereld waar deze maand de eerste stap gezet wordt naar het China stijl SOCIAAL KREDIET SYSTEEM. Welke andere politieke partij heeft dit al onderkend? Geen enkele andere behalve het FvD. TOP maar al die anderen zullen zich moeten gaan verantwoorden voor het hoogste gerecht, het Militaire Gerecht voor misdaden tegen de mensheid Neurenberg Code 2.0 Het gehele COVID verhaal is immers nep nieuws, een niet bestaand levend virus, een experimenteel gentherapie ‘vaccin’, een nep PCR test en de media angst om iedereen ‘vrijwillig’ te dwingen om mee te doen. Dit terwijl er al 65 en 45 jaar veilige medicijnen waren voor het bestrijden van dit griepje. HCQ en Ivermectine. Beste kamerleden en ministers, jullie zijn crimineel bezig.

Afgelopen zaterdag 11-09-2021 in Autun (Fr)

Teken de petitie: Schaf het corona toegangsbewijs af


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk