Twee sprookjes: Sinterklaas en COVID, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #251


Het sprookje van Sinterklaas word zo’n 6 á 7 jaar in stand gehouden. Het vaccinatie sprookje al meer als 150 jaar. Maar daar komt binnen enkele maanden definitief een einde aan, en daarmee ook aan de farmaceutische industrie in zijn geheel, en, … alle meelopers, belang hebbers, sprookjes vertellers en goed gelovigen.

Dat je ouders dat konden doen, echt onvoorstelbaar dat ze je zo voor de gek konden houden en zo lang. Vooral met die zwarte Piet, wat was je bang !! En niet alleen je ouders maar iedereen deed mee, ze zaten allemaal in het complot, jaren lang. Elk jaar keerde dit terug, ze wisten niet van ophouden.

Zo is het ook met het vaccinatie sprookje, ook dit sprookje heeft zijn grondslag in December. In 1822 werd in Frankrijk Louis Pasteur geboren die in 1854 tot hoogleraar in de scheikunde aan de Universiteit van Rijsel werd benoemd. 

Pasteur ontwikkelde de theorie dat de oorzaak van veel ziekten een minuscuul levend wezen was, een ‘micro-organisme’. Zijn “theorie van de ziekteverwekker” of “microbe-theorie” is een van de belangrijkste ontdekkingen in de medische geschiedenis.

De tijdgenoot van Pasteur was Antoine Béchamp

Béchamp beweerde te hebben ontdekt dat de “moleculaire elementen in biologische vloeistoffen in feite de elementaire eenheden van het leven waren. Hij noemde ze microzymen, dat wil zeggen “minuscule enzymen”, en schreef hen toe dat zij een immuunsysteem vormden binnen het lichaam als interne bescherming tegen schadelijke binnendringende externe gifstoffen. 

Terwijl de celtheorie en de kiemtheorie algemeen aanvaard werden, werd Béchamp’s versie door de wetenschap verworpen, de microzymtheorie, is door kleine groepen gehandhaafd, vooral in de alternatieve geneeskunde.

Twee tegengestelde meningen of zoals genoemd theorieën.

Om een theorie te bewijzen is wetenschappelijk onderzoek vereist. 

En dat wetenschappelijk onderzoek naar de theorie van Pasteur ontbreekt na al die jaren nog steeds. Ondanks alle wereldwijd ingediende WOB verzoeken (Wet Openbaar Bestuur) of in het Engels de Freedom of Information Act, kunnen instanties of overheden wereldwijd geen bewijs leveren. In 2016, in een zaak van viroloog Stefan Lanka werd dit al gerechtelijk bevestigd dat alle bewijs ontbrak door het Duitse Hoge Gerechtshof. Maar niemand schijnt dit te weten.

Nog steeds geloofd de wereld in een theorie, een bijzonder naar sprookje waar het gehele idee van vaccineren op gestaafd is. Er blijkt ook geen enkel dubbelblind onderzoek te bestaan ter vergelijking van een niet en wel gevaccineerden groep mensen. 

De farmaceutische industrie verdienen bakken met geld al ruim 150 jaar aan het vaccinatie sprookje en mensen worden met giftige ingrediënten in de vaccin’s ziek en afhankelijk gehouden terwijl het tevens de overpopulatie, de eugenetica agenda voed. 

Met COVID is dit hele sprookje in een stoomversnelling gekomen. Het regende WOB en FOIA verzoeken over de gehele wereld. Het laatste jaar gingen meer en meer internationale alternatieve websites over het sprookje, over de leugen schrijven. Meer en meer mensen weten dit nu en zijn nog meer vastberaden om nooit van hun leven ooit nog een vaccin te nemen.

Meer en meer mensen gaan nu mee in de stokoude kennis van Antoine Béchamp die de kracht benoemd van een goed immuunsysteem. De eigen kracht van het lichaam met uitmuntende voeding is nog nooit afhankelijk geweest in duizenden jaren van chemische preparaten als vaccinaties en medicijnen. 

Maar het verhaal gaat nog veel verder, virussen werden allen in een laboratorium gemaakt, gepatenteerd en via vaccinaties verspreid, via valse testen (PCR) zogenaamd bewezen en de doelstelling was maar al te duidelijk. Wereldcontrole en depopulatie, deze duistere agenda staat nu in het volle licht. 

Déze openbaring heeft nu reeds plaatsgevonden onder miljoenen mensen, alleen de massa moet nog wakker geschud worden van hen die nog onder de invloed zijn van de TV, Radio en de andere dinosaurus media.

Zo gauw de massa dit ook ontdekt heeft gaat gelijk ook de gehele beerput open, ontdekking van de corrupte voedingsketen, de politiek machtspelletjes en verkiezingsfraudes wereldwijd, de pedofilie en kinderhandel, het geldsysteem, etc etc

In de afgelopen 2 jaar is van iedere instantie, organisatie, beroepsgroep, en individu duidelijk geworden aan welke kan van de lijn men staat. Goed of slecht, voor of tegen apartheid, voor vaccinatie of tegen, voor de vrijheid of tegen, etc, etc.

Alles is bekend geworden nu, de afrekening komt “later”, …

Het sprookje wat gevangen kan worden onder deze woorden; “De Nieuwe Wereld Orde”, dat sprookje komt aan zijn einde, dat sprookje is al ten einde voor de wakkeren en de ongevaccineerden die niet mee hebben gedaan aan het spel van de duivel. Het kwaad gaat zijn ondergang tegemoet, ze waren zichzelf reeds aan het vernietigen omdat ze dachten onoverwinnelijk te zijn. Zoals alle dictatoriale machthebbers ooit allen hun “Waterloo” hebben gevonden. 

Vandaag om 11.00 uur nog toegevoegd deze onderstaande video, al 12 jaar ken ik dit plan in grote lijnen, en al die tijd waren waarschuwingen aan -dovemansoren-


mind parachute

Ready for some thoughts ?

Als YouTube je weer op een dwaalspoor zet: Dit is de directe Video linkBij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk