Preppen: Mentaal & Spiritueel 


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #250


Ben jij mentaal en spiritueel wel voorbereid op de komende uitdagingen die je voor de voeten geworpen gaat krijgen. Hoeveel dagen kan jij mentaal overleven als je met niemand meer kan spreken, niemand meer kan vragen; “Hoe kan ik dat doen, of wat denk jij hiervan?” Welke ervaringen in je leven hebben je het vertrouwen gegeven in tijden als het er op aankomt, ‘je mannetje te staan’ ?

Preppen komt van Prepare uit de Engelse taal, je voorbereiden is de betekenis en met preppen bedoelt men je voor te bereiden op een grote rampspoed die normaal leven onmogelijk maakt.

Preppen is een trent die vooral in Amerika fanatiek beoefend wordt. mensen die afgelegen in oude (ondergrondse) containers wonen en zich geheel onafhankelijk, eigen energie opwekkend en tot de tanden gewapend hebben voorbereid op het ergste wat er kan gebeuren. Wapen men zich tegen een natuurramp dan kan ik daar nog inkomen maar de meesten wapenen zich tegen de tirannie van een losgeslagen overheid. Een overheid die zich altijd kan bedienen van sterkere wapens.

Ja ik heb mij ook in geringe mate voorbereid op narigheid om korte tijd te overleven, meer niet. Maar op andere vlakken heb ik ervaringen opgebouwd, door het leven geschonken, om te weten dat ik niet in paniek schiet. 

Voorbeeld; Zaterdagnacht, na vier uur, de chauffeur waar ik bij meerij achter in de auto krijgt een auto ongeluk. Een bromfietser, de helm van het hoofd geslagen en mist een been, ik stel in een fles vast, geen redden meer aan, in de auto zitten twee mensen die niet aanspreekbaar zijn, een met glas in het oog. Ik geef instructies en ga hulp halen. Bij een restaurant (geen bel) bons ik op wat ramen en vindt de achterdeur open. Daar wordt ik ‘begroet’ door een herdershond met de tanden ontbloot niet blij met het gebons op de ramen. Ik roep wat, loop het huis in en keer hem gewoon mijn rug toe. In het schemerdonker vindt ik de telefoon en bel het alarmnummer. Als de bewoner beneden komt leg ik de hoorn juist neer. Ik stel hem op de hoogte en we lopen samen naar de ongeluksplaats zo’n 400 meter daar vandaan. Ik snap het niet dat de hond jou niet gegrepen heeft. Ik ook eigenlijk niet want ik moet er normaal niets van hebben van zulke honden. Doortastend kunnen optreden in een paniek situatie, een ervaring rijker.

Voorbeeld; Er breekt brand uit op de centrale waar ik werk bij het magazijn. De reserve brandweerman zit naast me op de werkbank. Over vijf minuten is het einde werkdag. Alleen de sturingsploeg bij de brandweer is opgeroepen. De brand is juist naast het magazijn bij Amer centrale nummer vier. We gaan even kijken aan het einde van de gang, daar zien we een steekvlam tot het dak omhoogschieten. Juist als de groot alarm melding binnen komt, en afsluiter lekt reeds warma olie. We rennen terug naar het magazijn, ik pak mijn spullen, denk even na en besluit niets af te sluiten in het magazijn en ga via de zijuitgang naar buiten. Goede beslissing want naast de gewone uitgang komen al stukken dik als van grote hoogte naar benden vallen. Ik fiets naar de portiersloge en vraag daar wat ze weten. Er bevond zich waterstof in de bouw wordt er gemeld. Dus we staan daar op het terrein ook niet veilig, ik besluit naar huis te fietsen. Ervaring nummer twee, kalm blijven, nadenken en geen paniek. 

En zo zijn er nog wat ervaringen die mij allen tezamen waardevolle levenslessen vertegenwoordigen hoe ik in een stress situatie reageer. 

Maar deze strijd is anders, deze noodsituatie vereist andere prekers ervaringen. Hoe kan je staande blijven in een mentale, spiritueel aanval van de wereld rondom je heen waar zelfs binnen de eigen familie de tegenstellingen zijn tol gaan eisen. Hoe hou jij je dan staande als je helemaal alleen komt te staan en je keuzes jou tot het buitenbeetje maken en je juist vreest voor het leven en welzijn van die mensen waar je het meest om geeft in deze duivelse situatie?

De informatie die je hebt verwerft telt niet meer mee. Iedereen heeft beslissingen genomen die niet 1-2-3 omkeerbaar zijn en dit versterkt vaak de ‘onoverkoombare’ tegenstellingen. Maar onoverkoombaar voor -NU- betekend nog niet dat dit zo blijft als de situatie drastisch veranderd. Dat betekend dat jij, als diegene met de kennis, het vertrouwen degene bent die af en toe dient te incasseren om de tegenstellingen niet tot het breekpunt te laten komen. Altijd de deur open laten zodat een ander eenvoudiger tot inkeer kan komen.

We zitten immers in een informatie oorlog, een spiritueel strijd. 

Deze week twee dames, aardige mensen, niets over te zeggen maar mijn info komt niet binnen, twee maal gevaccineerd en denken na over nummer drie. Ze zitten naast mij in de auto met twee maskers over elkaar want ze gaan iemand bezoeken die ernstig verzwakt is. Ze weten dat ik Ivermectine gebruik, s’avonds wordt het TV journaal drie maal bekeken, Ned. 1, VRT en BRTF, 1,5 uur aaneengesloten manipulatie. Ander wereldnieuws bestaat niet meer. Ook zij denken dat het een spirituele strijd is, een versobering van de wereld die zij zelf al hebben doorgevoerd in hun leven. Ze vinden ook dat ik een vrije keuze heb en dat mijn leven, mijn vrijheid terecht beperkt mag worden. Het is immers mijn keuze om niet te vaccineren. Als mijn argumenten de laatste 6 maanden niet ‘landen’ dan heeft het nu ook geen nut meer. Gewoon vrienden blijven, tussen de klippen doorvaren en we zien wel. Wel weer een leerschool hoe simpel mensen kunnen denken en redeneren. Wel een obstakel voor de vrijheid omdat ook deze mensen stemrecht hebben. De wal gaat echter ook hier het schip keren. Intussen stond ik gewoon klaar toen ze om hulp vroegen.

Ik ben oprecht benieuwd hoelang het feminisme nog overleefd in deze tijd? Dames met een grote bek en een emotioneel wrak zullen niet om hulp vragen, gaan we daar een natuurlijke selectie zien?

“Uit de pas lopen” of “In de pas lopen ?”

Op een brug moet het leger verplicht uit de pas lopen omdat het bouwwerk anders instort onder de negatieve vibraties. Ik loop in het -nu- ook uit de pas van de gevaccineerden, een ideologisch bouwwerk van de diepe staat die zich steeds meer toont aan allen, een eeuwen oud bouwwerk dat reeds alle scheuren vertoont van instorting. Voor mij geen ‘pas’ omdat ik gewoon anders ben, net zo anders als eigenlijk iedereen, maar die hebben zelf gekozen om ‘in de pas’ te lopen. 

Wees mentaal sterk, 

Maak dat je niet in de pas gaat lopen, ….

Hier zijn 21 regels die je ter harte zou kunnen nemen, …

Maar zorg dat JIJ de regels bepaald voor je eigen vrijheid !!

Als je je nog steeds vastklampt aan het oude normaal, zul je de komende maanden en jaren een wereld van pijn tegemoet gaan. Laat het nu los, anders raak je achterop en kom je waarschijnlijk vast te zitten met de menigte, vechtend voor iets dat nooit van jou was om mee te beginnen.Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk