dotcom.radio extra aflevering 286 van 16-11-2021 update grafiek oversterfte


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #245


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in de extra aflevering 286 gaan we het met Aleid, Sylvia en Karin hebben over bezorgde moeders over vaccineren en alle facetten die er bij dit alles om de hoek komen kijken. We spreken de dames alleen met de voornaam aan vanwege de privacy naar de kinderen toe. [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Noot: Tijdens de opname lagen er een paar telefoons op tafel een van die telefoons stoorde een paar maal op de opname.

medeplichtig
oversterfte grafiek Spanje

Bekijk alle grafieken van alle landen in de EU en verschillende andere landen in de wereld ter vergelijking van de vaccinatie sterfte cijfers gelet op de data waarin bij de landen de vaccinatie rondes verschillen

Download het document (rechts klik of klikken voor openen in een nieuw venster)

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten