V.S. landverraad, corruptie, verkiezingsfraude en mensenhandel: Binnenkort in dit theater!!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #245


Je hoort en leest er nog weinig over maar bij dotcom.radio volgen wij nog steeds de “Q anon” agenda. Wij zijn steeds hoopvol gebleven over de afloop van deze crisis ondanks de vaccinatie waanzin, de lochdown in Oostenrijk en wereldwijde apartheid agenda voor de ongevaccineerde, ondanks de economische malaise, ondanks de in aanbouw zijnde quarantaine kampen, en ondanks de ontslagen wereldwijd. Wij vertrouwen op het plan, een vertrouwen en plan niet gestoeld op werkeloos toezien maar onderzoeken, informeren, demonstreren en waar mogelijk actie ondernemen !! Onderstaande een kijk op de komende gebeurtenissen door Mike.

Door: Mike Donkers (dotcom.radio | Fa(c)tsforum

Binnenkort (waarschijnlijk volgende week) zal Dave (X22 report) beginnen over de inzet van de National Guard in linkse steden. Dit komt namelijk voor in Q post 22:

Ik zal kort proberen uit te leggen wat hier staat. In RED4 lezen we dat de National Guard samen met de Marines zullen samenwerken om de straten schoon te vegen van links antifa/BLM-tuig (clean and swift, dus ook geen burgeroorlog). Dit kan alleen maar als POTUS het opperbevel overneemt van de NG. Maar in het decentraliseerde machtsstelsel van de VS is dit normaal niet mogelijk, aangezien de NG aangestuurd wordt door de gouverneurs van de verschillende staten.

In welke omstandigheden kan de president wel federaal de NG aansturen en laten samenwerken met de Marines? The Insurrection Act uit 1807. Als er sprake is van een landelijke opstand kan het wel. De vraag is: heeft Trump antifa/BLM al tot terroristische organisaties verklaard of gaat hij dit doen onmiddellijk nadat hij het Witte Huis opnieuw heeft betreden? Hoe dan ook zal hij dan het opperbevel hebben over de NG samen met de Marines. In ‘select cities’ (lees: linkse steden) zullen de marxistische stoottroepen van Soros worden geactiveerd om chaos en vernieling te zaaien, maar dit zal snel en effectief de kop worden ingedrukt.

Wat is de aanleiding om dit ultralinkse leger in te zetten? De op handen staande vrijspraak van Kyle Rittenhouse, die tijdens de rellen van 2020 in Kenosha, Wisconsin branden doofde en medische assistentie verleende aan slachtoffers van de linkse relschoppers. Hij werd mishandeld en met zijn leven bedreigd door enkele relschoppers (lees: vrijgelaten criminelen) en schoot er toen twee dood. De media zette Kyle neer als ‘rechts extremistisch’ en ‘racistisch’ en zelfs Joe Biden deed dit in een tweet. Maar nu de feiten in dit proces vrijkomen blijkt dat Kyle twee BLANKEN heeft gedood tijdens die rellen. Het zal de media er niet van weerhouden om zelfverdediging te demoniseren en criminaliseren en de vrijspraak zal worden aangewend om linkse heethoofden op te hitsen om opnieuw de straat op te gaan.

Deze keer zullen gouverneus echter wel de NG inzetten, in tegenstelling tot in 2020. Als de NG daar toch al aanwezig is, gaan de white hats dan devolution triggeren en hun militaire operatie openlijk kenbaar maken? De massa moet dit wel begrijpen en het niet gaan zien als een militaire coup, dus zal het tijd worden voor FLOOD, een STORTVLOED aan bewijs van landverraad, corruptie, verkiezingsfraude en mensenhandel allemaal tegelijk (all movies playing simultaneously).

Trump wordt dan geinstalleerd als de rechtmatige 46e president van de VS en zal meteen het opperbevel overnemen van de NG op basis van de Insurrection Act. Wie heeft die wet destijds geactiveerd? George Washington. Welke voormalige president heeft hem daadwerkelijk gebruikt? Abraham Lincoln. Let ook op de datum van de Q-post: 31 oktober, gepost op 1 november onze tijd. Q wist 4 JAAR GELEDEN al dat het in november 2021 loos zou gaan!

Binnenkort gaat Dave dit ook uitgebreid uitleggen, let maar eens op. Remember, you read it here first!
Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk