dotcom.radio aflevering 285 van 14-11-2021


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #243


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 285 De teugels worden weer aangehaald in Nederland – Steeds meer onrust onder de bevolking – Tegenstellingen groeien nu – maar we komen weer tezamen als we het gaan zien – Overheid roept op de spioneren bij de buren – kindermisbruik komt weer steeds meer in het nieuws – Fauci documenten openbaar – BMJ fraude vaccin testen – Ongevaccineerden ondervinden steeds meer apartheid – en meer, veel meer als in 1 uur samengevat kan worden. [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Het maakt niet uit hoe men je leven komt kapen
Een mes, revolver, geweer, biologische aanslag, of de mRNA “vaccins”, ik noem het allemaal een wapen
Ik laat je even alleen in deze bespiegeling
Een moeder brengt haar 5 jarig kind voor de mogelijke mRNA levensbeëindiging

  • Voor mijn Franse radio programma

    sometime it feels
    me playing the music at the Titanic
    the good news is
    this time it won’t sink

En, zaken worden niet steeds erger
Alle zaken worden nu aan het licht blootgesteld zodat iedereen ze ziet
Ze waren er al die tijd al maar je wilde ze niet zien.
mensen werden ziek gemaakt met voeding, gedood met chemotherapie en bestraling
Besproeit met chemtrails en beïnvloed met straling
Er gebeurd nu niets wat er al niet was zoals de video Lethal Injections de history of vaccination al liet zien 12 jaar geleden

GV: “Waarheid”, het meest verkrachte woord !!

CV: De overheid vraagt burgers steeds vaker om elkaar aan te geven. Dit is het gevaar !!

GV: Boostershot #3 doden: Als je de waarschuwingen in de wind blijft slaan, …

GV: Een nieuws tsunami, zo werd Corona over ons uitgestort, de propaganda oorlog!

GV: De handen van Hugo, als een wurggreep om de nek van (…) met een verscheurd moederhart!
– Gast schrijfster

GV: De lange eenzame reis van een complot onderzoeker, …

GV: Het mRNA vaccinatie wapen: Het Fauci / COVID-19 Dossier

GV: Verzet tegen tirannie hangt af van je moed door niet mee te werken!

GV: Waarom heeft Trump het vaccin indertijd gepromoot?ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Rogé] In de uitzending kwam naar voren dat ‘the walkout’ 3/4 november niet heeft plaatsgevonden? Ws doelen jullie op het inzetten van het EBS? (Emergency Broadcast System) Dat heeft namelijk wel degelijk plaatsgevonden in Amerika. Wat er gebeurde is dat slechts 12 % het EBS op de mobiele telefoons kreeg te zien. 88 % dus niet! Met deze walkout legde men big tech bedrijven bloot die het EBS blokkeerden. Die hebben ondertussen bezoek van de militairen gehad. Ze legt men ook deze Deep State bedrijven bloot. Het komende weekeinde 13/14 november zal het ws wereldwijd gaan opereren? Dan zou eindelijk de grote ommekeer gaan komen. Dus niet heel in maart of april. 2022, Dat is veel te ver weg. 22 december is alles helemaal gedaan dit jaar.

https://www.tiktok.com/@jiloa727/video/7026910147876326658
– Trump laat ondertussen de fake Nancy Pelosi nu de waarheid vertellen. Alles wat in de ziekenhuizen sterft en wordt verpleegd zijn gevaccineerden!

Rusland zit momenteel in de 10 days of darkness. De fake msm (telegraaf 6-11) brengt dit natuurlijk weer op hun manier. De lockdown in Moskou komt door het oplopen van de covid-19 besmettingscijfers. Rusland is derhalve  een van de eerste landen waar het nieuwe QFS wordt geïmplanteerd. 
Hetzelfde als het EBS op 3/4 november, gebeurde eerder met het naar een aantal banken overmaken van het nieuwe QFS geld. (USM) Hieronder probeerde weer bankiers van 5 banken geld weg te sluizen. Dit betekende natuurlijk suïcide omdat alles nu is terug te herleiden etc. Deze banken gaan vanzelf verdwijnen. Hiermee kwamen dus de Deep State bankiers bovendrijven. Men wil niet meer dat dat weg gesluisde geld weer in het childtrafficking beland. Zo is het q-plan alsmaar verder in het proces. Dit zijn echt de laatste loodjes.

* Een radio programma over een Karnaval 11/11 bal. Jullie organiseren het volgend jaar weer? De studio gast; “Natuurlijk en de 15% ongevaccineerden laten we gewoon een spuitje geven, probleem opgelost” De presentator merkte deze inbreuk op het leven, de apartheid nog niet eens op of wenste zich hieraan niet te branden. De aftakeling van de maatschappij gaat razend snel. Hoe het komt omschrijft het onderstaande artikel

* GV Verzet tegen tirannie hangt af van je moed door niet mee te werken!
– Mike, jij hebt het regelmatig over black magic / zwarte magie als je het slaafse gedrag omschrijft van mensen met de fake COVID crisis. Maar is het niet eenvoudig terug te voeren naar ons als kind al aangeleerde gedrag om gezag te aanvaarden boven de eigen persoonlijke verantwoordelijkheid van rechtvaardig menselijk gedrag. Is gij zult niet doden ineens niet meer je eigen verantwoording als een ander je verteld om iemand met eigen handen te vermoorden? Leer de overeenkomsten tussen een Duitse legereenheid in WOII en de COVID “crisis’, ….

* Wie de gebouwen van het Europees Parlement in Brussel, Luxemburg en Straatsburg wil betreden, moet voorlopig geen coronacertificaat meer voorleggen. 
– Mogen wij nu ook weer overal komen zonder QR code?

* Apple IOS 15.1 geeft de mogelijkheid COVID QR codes te scannen

* WorldUnity: Grote Europese kunstmestproducent sluit fabrieken… mislukte oogsten, voedselschaarste, op hol geslagen inflatie onderweg

[Kefirkev] Havenwerkers zijn het beu en komen in apstand tegen de QR code en tweedeling

[Geert] Black-out – Volgende stap in het globalistische
– Een blackout van een paar dagen geeft al de kans op een burgeroorlog.
Dan is dus “het plan’ totaal mislukt, er zeer duidelijke aanwijzingen gegeven dienen te worden
– Dat proef ik niet in de video van Kla TV

[kefitkev] Jack van Gelder luid en duidelijk – als het baniet een bedrijf zouden moetden leiden waren ze al lang faiiiliet geweest !! – onder luid aplaus

TRUMP– & –Qanon

[Marij] Australie: Wetsvoorstel Heffernan behandelt beschuldigingen van kindermisbruik in de Australische Senaat waaronder een voormalig prime minister van de in totaal 28 mensen op de politie lijst

[Medusa] [Hillary Rodham Clinton] Is Een Marionet, Haar Koordjes Zijn Doorgesneden, Ze Staat Er Alleen Voor, Durham Brengt De Pijn

X22 Report 4 november 2021 Vertaling van 01:32 tot 08:42 door Paul Harmans

Wel, het lijkt erop dat de goeden zojuist een ander schaakstuk op het bord hebben verplaatst en nu hebben we paniek in (Washington) DC. Wat heeft Durham zojuist gedaan? Hij heeft een volgende dagvaarding ontzegelt, tegen Igor Danchenko. En zoals we al eerder hebben gezegd, alle wegen leiden naar Hillary Clinton. En natuurlijk naar personen boven haar. Dit is slechts het begin, de goeden maken hun zetten nu, ze brengen de pijn. En we kunnen zien dat de Deep State spelers, de corrupte politici, ze zijn in paniek zoals we nog niet eerder hebben gezien.

Dit is niet zoiets als het Mueller onderzoek, waarbij ze tv-camera’s hadden en de journalisten zaten te wachten totdat ze iemand zouden arresteren. En het had niets te maken met een Russische samenzwering. Dit (van Durham) is gedocumenteerd bewijs, onderzocht en voortgebracht om te laten zien hoe zij feitelijk de Russische vervalsing uitvoerden, hoe zij op de president van de Verenigde Staten spioneerden, zelfs voordat hij president was. Wat voor landverraders deze mensen zijn, hoe juist zij samenzwoeren met Rusland.

Bedenk je, alles wat zij doen, dat projecteren zij op Trump. Quid pro quo (een Latijnse uitdrukking die betekent: ‘het ene voor het andere’.) met de Oekraïne, wie deed dat? Biden. Samenzweren met Rusland, wie deed dat? Hillary Clinton en Obama en Biden en veel andere spelers. Denk aan afzettingspoging nr. 1, toen ze al die personen hadden die kwamen getuigen, Fiona Hill, Adam Schiff, die de leiding had en vele anderen. Wat denk je waarover dit ging, wat denk je waarom al die personen daar waren? Zij beschermden zichzelf, zij hielden vast aan hun agenda om Trump weg te krijgen omdat ze wisten wat hij van plan was te gaan doen. Alles wat zij zeiden, alles waarover ze spraken, alles wat zij deden gedurende die afzettingshoax, en bedenk je, ze waren onder ede, het waren allemaal leugens! Zij logen tegen het Amerikaanse volk, zij logen tegen de regering en nu komt de waarheid boven.

En bedenk je, het nep nieuws, big tech en de corrupte politici waren er allemaal bij betrokken. Sommige journalisten wonnen zelfs de Pulitzerprijs (een prestigieuze Amerikaanse literatuurprijs die wordt uitgereikt op het gebied van nieuws). Weet je nog wat Trump eerder zei, wel, dat Pulitzer (de organisatie) maar beter kon beginnen die prijzen terug te halen, want deze personen (journalisten) hadden het volledig fout. Zij deden geen onderzoek, ze kregen (valse) informatie toegeschoven van de inlichtingendiensten en nu blijkt dat ze het volledig fout hadden. Zij deden helemaal niets, ze verdienen helemaal geen Pulitzerprijs, in feite zouden ze ontslagen moeten worden. Maar we gaan nog veel meer als dit zien, dit is slechts het begin.

Herinner je dat Trump altijd heeft gezegd dat hij achter Hillary Clinton zou aangaan, dat zij gearresteerd zou worden. En we hebben altijd van de (Q) berichten geweten dat hij (Trump) ‘pijn’ zou brengen, bij elke stap, de ene na de andere, pijn, pijn, laat ze het voelen zoals hij het voelde gedurende deze hele tijdsperiode (vanaf 2016 tot aan nu). En ja, het gaat erger en erger worden gedurende de tijd, dit is slechts het begin.

Denk aan wat Trump en de goeden hebben gedaan, gedurende dit hele ‘Plan’ dat gaande is. Vertrouwde hij op één ding? Vertrouwde hij alleen op het verkiezingsonderzoek? Nee. Vertrouwde hij slechts op Durham? Nee. Vertrouwde hij slechts op misdaden tegen de mensheid? Nee. Hij gebuikt het allemaal, voor het geval dat! Ik denk niet dat hij zich zorgen hoeft te maken en ik denk dat hij dat ook weet. Maar hij wilde het volk laten zien hoe kwaadaardig deze mensen zijn. Want niet alleen de verkiezingsfraude, dat ze bedrog pleegden en mensen zouden zeggen: “Oké, ze pleegden fraude, nou ja, als dat alles is.” Maar dan openbaar je de misdaden tegen de mensheid, gedaan door dezelfde personen en dan zullen mensen zeggen: “Wacht eens even, gingen zij naar Epstein’s eiland? Handelden zij in kinderen, deden zij aan pedofilie? Wauw, dat is een heel ander verhaal!” En: “Wacht eens even, zij zijn tevens betrokken bij de pandemie? Omdat ze de pandemie gebruikten en samenwerkten met een buitenlandse regering om bedrog te kunnen plegen bij de (presidents) verkiezing, dat zijn exact dezelfde personen? En zij spioneerden op de president, op iemand die in de race voor het presidentschap zat en vervolgens tegen het Amerikaanse volk logen en valse afzettingspogingen ondernamen?”

Ik bedoel, denk wat er momenteel gebeurt, bedenk hoe pijnlijk dit voor hen is. Realiseer je, niets kan dit stoppen, er is geen ontsnapping mogelijk voor hen, er zijn geen deals, er is niets dat ze kunnen doen. Wel, ze hebben een paar opties, oftewel worden ze gearresteerd, of ze kiezen voor een andere uitweg (zelfmoord). Ik denk dat ze zich daar reeds op voorbereiden, waarom denk je dat Bill Clinton in het ziekenhuis was opgenomen? Ik zal niet verrast zijn als Hillary plotseling een beetje ziek wordt en het ziekenhuis in moet. Denk aan de Engelse koningin Elizabeth, plotseling is zij een beetje ziek. Het betekent niet dat het nu meteen gaat gebeuren, het betekent dat ze hun strategie alvast opbouwen, hun ‘ontsnappingsplan’.

En je gaat een hoop mensen zien die ontslag nemen. Een hoop mensen zeggen dat ze niet meer voor een herverkiezing gaan. Er kunnen mogelijk anderen zijn die zeggen: “Oké, ik ga niet meer voor de senaat of het huis, ik ga mij inzetten op het presidentschap”, omdat zij denken dat ze veilig zijn als ze voor het presidentschap gaan. En in feite zien we dat al gebeuren. Kissinger zegt dat hij de handdoek in de ring gooit om zich in te zetten voor het presidentschap. Je weet waarom, omdat hij verwikkeld is in dit alles. Het zal mij niet verbazen als Adam Schiff hetzelfde gaat doen.

Bedenk je, we weten al gedurende een hele lange tijd van de Q berichten dat er geen ontsnapping mogelijk is, je kunt je niet verschuilen achter de presidentiële verkiezingen. Deze mensen zijn verdoemd en het wordt erger en erger voor hen. Ze zijn onthuld voor wat betreft hun leugens, zij zijn onbeschut en elke dag wordt het erger en erger voor hen. Jazeker, Durham is op jacht en hij heeft heel veel meer dat hij naar buiten zal brengen. Is het je opgevallen dat het niet eindigde met Sussmann? Nu hebben we een volgende persoon en alles dat in de dagvaarding zit (iets waar we het verderop over zullen hebben) wijst naar Hillary Clinton, wat daarna wijst naar Obama en Biden en dan zullen we zien wat er daarna volgt. Denk aan de onzichtbare vijand, denk aan hun marionetten, denk aan George Soros!

X22 Ep. 2621b – How Do You Catch A Fish? Military Planning, Forced Exposure, P-A-I-N
– Verschillende mensen zijn al 14 dagen niet gezien in het openbaar & Durham is aan de slag met de indictments

X22 report liegen onder ede Fiona Hill 

CORONA

[Angelface] Motie QR code nooit invoeren bij essentiële voorzieningen is verworpen

[Marij] Viruswaarheid 8 november: In dit kort geding zet Jeroen Pols uiteen waarom er onmiddellijk moet worden gestopt met dit medische experiment op de bevolking en deze commissie nooit positief had mogen of kunnen adviseren tot deze injectiecampagne. Het CBG had moeten zorgen dat deze injecties van de markt gehaald worden.

* The Fauci/COVID-19 Dossier
This document is prepared for humanity by Dr. David E. Martin.

* Amazing Polly fraude vaccin veiligheid studies voor toelating op de markt

[Kefirkev] De jeugd heeft de QR code al gekraakt

* versnelde uitrol onder de 60 plussers uitrollen booster experiment aangenomen in de 2de kamer alias de slaapkamer. Bereid je voor op een nieuwe boost oversterfte !!

[Lievergezond] Het Britse toptijdschrift British Medical Journal (BMJ) komt met een schokkende verklaring van een klokkenluider. De gegevens die Pfizer gebruikte in de fase 3-studie van het coronavaccin zijn vervalst.

[Zathras] Voorwaardelijke goedkeuring vaccins tot december 2021 en januari 2022

[Angelface] NOS Corona-uitbraak in gevangenis Zaanstad: honderden gevangenen in lockdown
– Humor, krijgen ze voor het eerst sinds de middeleeuwen strenge opsluiting in het gevangeniswezen!

[ZeroHedge] Austria Moves Closer to Imposing Lockdown on the Unvaccinated
– Zoals wij vorige maand hebben benadrukt, heeft de regering een limiet gesteld aan de bezetting van intensive care-afdelingen die, als zij wordt overschreden, leidt tot lockdown-maatregelen die uitsluitend worden opgelegd aan de niet-gevaccineerden.

[Lievergezond] Ombudsman wil inzage in telefoonverkeer tussen Von der Leyen en CEO Pfizer – Interessant in dit verhaal is dat Ursula’s echtgenoot Heiko directeur is bij Orgenisis. Hij zou volgens sommigen de miljardendeal tussen Pfizer en de EU mee onderhandeld hebben. Inzake in het telefoonverkeer tussen Von der Leyen en Bourla zou daar meer informatie over kunnen geven.

[Angelface] Kinderen van 12 tot 17 jaar uitnodigen voor de MRNA Griep spuit AANGENOMEN
– alleen FvD stemde tegen

[Marij] Australië wet die werkgevers aansprakelijk stelt voor de schade
– Noot, maar wat als de werknemer al binnen 2 weken overlijd, of ben ik nu een complotdenker?

[Medusa] 27 staten in de VS zijn tegen de vaccinatie mandaten, meer zullen volgen

* Er is nu een dating site waar je kan zoeken op ongevaccineerden en demonstreer beesten Wappiez

* ZeroHedge UK Vaccine Mandate May Force 123,000 Out Of Health Care Sector

* ZeroHedge Singapore Cancels Free Healthcare For Those “Unvaccinated By Choice”

[Angelface] Pols tegen rechter: “Uw vonnis zal bepalen of nog meer gezonde mensen gaan overlijden, gehandicapt worden, of andere schade oplopen door het onder dwang, misleiding en bedrog toedienen ve experimentele gentherapie tegen een ziekte die geen enkele reële bedreiging vormt…”

* Ongevaccineerden in lockdown in Oosterijk ….

* Als mijn werkgever mij een mandaat wil geven om te vaccineren dat blijft dat bij mij nadat ik uitklok, dan is mijn lichaam nog steeds aan het werk met dat mandaat. Dus 24 uur per dag graag betalen voor de rest van mijn leven want dat goedje gaat niet meer uit mijn lichaam.

[Mike] uitleg exosomen en vaccinatie schade door huisarts

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

GEDACHTENVOER

* ZeroHedge America Is Short A Whopping 80,000 Truck Drivers

* De nieuwe voedsel tekorten op grote schaal als de plannen door zouden gaan
Decarbonization TERRAFORMING of planet Earth is now under way… giant machines to be installed in Iowa to suck “life molecules” out of the atmosphere and cause global crops to FAIL

* chemtrails, oud piloot doet boekje open – Opvallend dat het altijd oud piloten, oud wetenschappers en voormalige artsen zijn die zich “uitspreken”, lees al die tijd hun bek hebben gehouden terwijl ze het kwaad zagen gebeuren.

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten