“Waarheid”, het meest verkrachte woord !!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #242


Geschiedenisboeken beschrijven in geuren en kleuren de “waarheid” verkrachting. Hoe het is gebeurd, wat er precies gebeurde, waar het plaatsvond en waarom het gebeurde. De dader moet er van genoten hebben om het zelfs ten schrift te stellen. Het woord verkrachting wordt beschreven als een ongewenste seksuele daad maar ik denk dat de waarheid vele malen meer verkracht wordt en werd en dit meer recht heeft op een duidelijke omschrijving boven de ongewenste seksuele daad. 

Het meest verkracht in de gehele geschiednis is de Corona / COVID / Sars-Cov 19 aanslag op onze gezondheid. Een pandemie kan dit nog niet eens genoemd worden, daarvoor zijn de cijfers veel te laag. 

De gehele leugen heeft zoveel impact gehad op de wereldbevolking dat even stilstaan, een stapje terug en logisch nadenken geheel zijn verbannen naar, … naar wat eigenlijk, de grijze massa?

Iemand ongevaccineerd de schuld geven van het onfortuinlijke van een ander doen mij afvragen of er nog wel zoiets als grijze massa bestaat in de besturingskamer van je leven, je hersenen. 

En nu het booster shot zijn intrede gaat doen of reeds heeft gedaan gaan we de nieuwe leugens aanschouwen. Let maar eens op!

Mensen die dood neervallen op straat, in de winkel, bij de kapper overal waar men normaal naar toe zou gaan als je niet ziek bent, als je, je niet ziek voelt, met een zieke kop heb je geen zin om uit bed te komen.

En toch gaan er mensen dood op straat neer vallen. Zomaar van het een op het ander moment. Een scherm er om heen en de begrafenisondernemer heeft er weer een klant bij. Je zag het ook al gebeuren op de sportvelden, iemand die zich goed genoeg voelde om een top prestatie te gaan leveren net als die honkballer, het ene moment in de houding voor de sprint en dan pats achterover, van het een op het andere moment zonder aanwijsbare oorzaak, eveneens de vele voetballers. De overeenkomstige aanwijzing is de vaccinatie status. 

Waren het voorheen de COVID doden die nooit aan onderliggend lijden waren overleden. Nu gaar het de vaccinatie  doden zijn die uit het niets getroffen werden door onbekend onderliggend lijden, daar kun je gif op innemen dat daar zo de waarheid mee verdraaid gaat worden. Wellicht geen goede woordkeuze, daar kun je gif op innemen want dat kregen ze juist via het vaccin al ingespoten. Iemand inspuiten en boem een paar seconden later dood op de vloer. Het is al gebeurd en zal steeds meer gebeuren nadat een reeds verzwakt immuunsysteem door vaccin1 en vaccin 2 die het voorwerk al gedaan hebben.

Als je de leugens niet doorziet, dan zal je hele leven verkracht worden, …

Dan zal je hele toekomst verkracht worden, …

Als het vaccin niet al eerder je immuunsysteem heeft verkracht, …

Allemaal vragen en leugens die jij dient op de lossen, zoals alleen jij kunt dat kan en moet doen. We kunnen je leiden naar de rand van de afgrond, je naar beneden laten kijken en nog een maal de vraag stellen, spring je het onbekende tegemoet, of doe je een stapje terug om de leugens te ontkrachten en de waarheid te omarmen.

Een mens is nog nooit zo in de mangel genomen en beroofd van het vrije denken, de vrijheid ontnomen en onder druk gezet, wereldwijd zoals nu.

Vele mensen staan klaar om je de hand te reiken en je de weg te tonen, jij zal echter de aangereikte hand beet moeten pakken. Samen kunnen we op weg gaan, alleen redt je het niet. Dat samen gaan komt nu in een stroomversnelling, plus èèn en plus èèn om met een groeiende en groeiende massa ten strijden te trekken tegen de gewetenloze dictators en hun leger van aanhangers met hun eveneens gewetenloze en soms ondoordachte NSB mentaliteit. Samen strijden voor onze toekomst want alleen zijn we gedoemd om te falen.

Dé klok staat echter al lang ruim na twaalf, doden zijn er al met miljoenen gevallen, de bijkomende schade ontelbaar, mensen pleegden zelfmoord bij de duizenden. Samen zullen we dit ook moeten gaan verwerken en elkander bijstaan om een nieuwe wereld op te kunnen bouwen. Het fascistische kankergezwel dient echter uit ons leven weggesneden te worden want na de tweede wereldoorlog is dit gewoon ondergronds doorgegaan. We dienen dit grondig aan te pakken, … een voordeel, iedereen zonder uitzondering heeft zichzelf al verraden, waar ze stonden, hoe ze dachten, hoe ze te werk gingen en wie de meelopers waren. 

“Waarheid”, het meest verkrachte woord !!
Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk