Deze arts weet het uitstekend te verwoorden, …

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #242


Miljoenen mensen geloven nog steeds het besmettelijk virus sprookje, ik kan het uitleggen maar dan hoor ik; “Jij bent geen dokter”, gelijk heb je maar neem dan in ieder geval de moeite om zeker naar deze dokter te luisteren !!

Onderstaande (even doorklikken op het twitter bericht) is een serie van 5 korte video’s waarin deze arts voor de gemeente Horst aan de Maas het heel duidelijk uit kan leggen. Wat is de griep, hoe krijg je het en waarom is het NIET besmettelijk. En o ja hij heeft het ook nog even over het dodelijke gevaar van vaccineren en over de onnatuurlijke deeltjes in het bloed na vaccinatie dat onderzoekers nog nooit eerder tegen kwamen.

Kijken, het kan je leven redden als je dit beseft en eindelijke de juiste maatregelen gaat nemen en zeker voordat je het booster shot neemt !!
Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk