Een nieuws tsunami, zo werd Corona over ons uitgestort, de propaganda oorlog!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #241


Rennen voor je leven, dat gevoel werd er bij mensen opgeroepen toen men beelden toonde van mensen die dood op straat neervielen in China. Binnen de kortste keren werden alle media ingeschakeld waarbij een groot aantal berichten snel, herhaaldelijk en voortdurend werden uitgezonden via meerdere kanalen, zoals nieuws en sociale media, zonder te letten op waarheid of consistentie. 

Ieder programma deed mee, experts, artiesten alles werd op radio, TV, kranten en magazines een podium gegeven, ook al spraken ze elkaar tegen, dat maakte niet uit de verwarming maakte de angst alleen maar groter.

Nu, na ruim 20 maanden spreken mensen nog met vrees over; “Wat de nieuwe maatregelen weer gaan zijn bij de persconferentie ”. Maatregelen die het terug naar normaal leventje kunnen verstoren, die opnieuw een streep door de vakantie kunnen halen.

Langzaam maar zeker komt het besef dat alle tegenstrijdigheden de laatste maanden wel erg zichtbaar zijn geworden, je begint te twijfelen. Maar het kan toch niet zo zijn dat de media me voor de gek houden, en de politiek, de dokter, de rechters, de politie. Nee dat kan niet dat ze allemaal onder een hoedje spelen onmogelijk.

Wellicht heb je voor het eerste de weg gevonden naar de alternatieve media maar ook daar vindt je geen consensus in de berichtgeving en je hoort van het bestaan van trollen die bewust je mening proberen te beïnvloeden. Help!

In wat voor crazy wereld ben je terecht gekomen. Families, vrienden en collega relaties worden uiteen gedreven door de tegengestelde meningen en daarbij is nu ook nog de apartheid bovenop gekomen waar niet iedere burger de zelfde rechten meer heeft en ook dat lijkt steeds extremer te worden als je de berichten kan geloven. Sommigen praten de TV gewoon na, die ongevaccineerden moeten maar snel verplicht gevaccineerd worden zodat we snel weer naar normaal terug kunnen.

Dat is zoals de wereld er voor velen uitziet, niet wetend wat te doen, niet weten wat nu het beste voor henzelf is en, het ergste, niet weten wat te denken.

Wat je niet weet is dat al die complotdenkers, onderzoekers deze zelfde tsunami allemaal ook meegemaakt hebben. Minder heftig wellicht waardoor ze de tijd kregen om die ‘andere’ wereld te ontdekken. Maar die hebben wel veel meer ontdekt dan de meesten die nu met de COVID hoax pas de eerste horde aan het nemen zijn, er komen namelijk nog een paar tsunami’s en alles gaat kort naar elkaar over je uitgestort worden, letterlijk. 

Je wordt bij wijze van spreken aan beide zijde vast gepakt in een stevige greep en iemand komt je met nieuwe feiten om de oren slaan.

Oh wat ben ik blij dat ik wel openstond voor alle alternatieve informatie die nu al weer 21 jaar op mijn pad is gekomen. Informatie waarvan ik steeds weer moest wikken en wegen of ik dat tegen iemand wel of niet kon vertellen, voor de goede verstandhouding of om een leuke avond niet te vergallen, …

Ik proefde ook de laatste tijd dat mensen me iets wilden vragen maar besloten om de vraag toch maar niet te stellen.

Bang dat ik hun werelddeel zou gaan verstoren?

Bang om te te geven dat ze zich bij de neus hebben laten nemen?

Bang dat ze daar eigen verantwoording voor moeten afleggen?

Verschillende voorbeelden zou ik kunnen geven waar ik aanbiedt mijn kennis te willen delen en nog niet eens een reactie krijg. 

Of zoals die keer; “Ja maar jij bent geen dokter”, Dat weet ik, de dokter heeft zeven jaar gestudeerd en daarna een bewijs van goed gedrag gekregen van de farmaceutische industrie die de opleiding al 100 jaar geleden gekaapt heeft. En ik ben een kwakzalver die in 2009 deze onderscheiding heeft gekregen omdat de toenmalige gezondheidsradio podcast ‘iets’ te populair werd in de ogen van ‘dé dokters’. 

Nogmaals, het is een genot in deze tijden, ondanks de maatregelen die ons allemaal treffen, om met vertrouwen te kunnen kijken naar de toekomst die we glansrijk gaan winnen, terugwinnen, want een wereld van overvloed en gelijkheid is eeuwenlang gekaapt geweest door machtslustigen die zich verrijkten over de rug en het zweet van anderen. En dat gaat allemaal veranderen. 

Vanmorgen zat ik na te denken hoe ik mijn muziek progamma zou aanvangen hier op de Franse radio met ZydeCajun radio. Ik mag geen “politiek” bedrijven in de uitzending zei mijn collega.

sometime it feels
me playing the music at the Titanic
the good news is
this time it won’t sink

Parfois, on a l’impression
que je joue la musique du Titanic
la bonne nouvelle
que cette fois, il ne coulera pas


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk