Boostershot #3 doden: Als je de waarschuwingen in de wind blijft slaan, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #241


Als je kijkt naar de droeve resultaten in Israel waar het booster ‘vaccin’ al maanden eerder werd uitgerold dan kun je er de klok op gelijk zetten dat die resultaten ook hier zichtbaar gaan worden. IEDEREEN had dit kunnen weten, iedereen! De afbeelding met de resultaten staan ook al lang op internet, dat had je kunnen onderzoeken en vervolgens delen, delen, delen. Net zoals je weet dat bij extreem hoog water in midden Europa dit twee dagen later in Duitsland en Limburg ook problemen gaat geven.

Het nep nieuws uit China aan het begin van de crisis; “Doden op de straat”, dat nieuws is nu realiteit en echt nieuws dankzij het booster ‘vaccin’ Eèn plus Eèn is in deze crisistijd nu Drie. (1+1=3)

Mede dankzij de groene vinkjes QR ‘vrijheid code’ aanbidders gaan er nu mensen dood !!

Dit staat al vanaf 12 september op gedachtenvoer.nl

Het eindspel is nu begonnen, iedereen wordt de komenden dagen en weken gedwongen wakker te worden in een wereld die eruit ziet als een duistere enge nachtmerrie. En zo is de wereld ook, maar voor dat we de oplossing kunnen bevechten zul je eerst de gehele nachtmerrie moeten aanschouwen anders is de wereld bevolking in zijn totaliteit nooit bereid om in actie te komen. Kijk eens goed naar de QR code op je telefoon. Je beeldscherm omkadert de QR code met een gitzwarte rouwrand. Het lot dat iedereen over zichzelf heeft afgeroepen, … of juist niet, dat zijn de ongevaccineerden in het apartheid verdomhoekje dankzij de politiek en de media, nagepraat door de hersenlozen in deze wereld. Wordt wakker of ga dood, na het boostershot is het niet zeker of je de redding nog tijdig in huis kan halen met een levertijd van 30 tot 45 dagen, of je moed een overval plagen op een apotheek, Ivermectine en HCQ zijn -NU- als goud in de handen van de gedoemden !! 

Bron onbekend maar dat is wellicht logisch ?


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk