De handen van Hugo, als een wurggreep om de nek van (…) met een verscheurd moederhart!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #240


Een mailtje naar aanleiding van een artikel dat ik geschreven had hier op de site over de wekelijkse betogingen tegen het Pass Sanitaire. “Ik wist dit niet, volgende week ben ik er ook bij”. De tweede week reed ze met me mee. We hadden een goed gesprek, ik kon haar zelfs laten lachen. Maar na de vraag vertel eens wat over jezelf kwam het verhaal eruit. Schrijf het eens op, wil je dat, kun je dat? “Oh ja zeker was het antwoord” Alleen de titel vond ik niet bij het artikel passen, dus die heb ik zelf aangepast en beschrijft veel beter het onderstaande artikel in een enkele zin. – HM

De grote ontkenning:

Hugo…..
….. Ik richt mij tot jou want jij bent voor de wakkere Nederlander het gezicht van het kwaad, de grote uitverkorene om het duivelse plan van de WEF uit te rollen.


Nooit geweten dat je iemand zonder ooit te hebben ontmoet zo kan haten maar dat kan weet ik nu. Mijn haat richting jou zit zo diep want totaal gewetenloos neem je de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen af. Of ze de prik nu nemen of niet je zal hun leven tot een hel maken en daar trek je alles voor uit de kast, zoals liegen, chanteren, dwang en drang. En wat het met mijzelf heeft gedaan ga ik je nu uitleggen.

Als moeder van 4 geweldige kinderen en 7 super heerlijke kleinkinderen dacht ik altijd met een gevoel van geluk aan mijn gezin maar dat gevoel wordt nu overweldigd door angst, zorgen en machteloosheid. Hier zullen vele moeders zich in herkennen die het grote werkelijke gevaar wel zien. Het geeft onrust in mijn gezin het is een onbesproken onderwerp geworden en weet je wat het ergste is wat je ons moeders/ouders hebt aangedaan het dilemma waar we ingezet zijn want wat moeten we doen…..onze kinderen waarschuwen voor de gevaren van het experimentele prikje of zwijgen over alle risico’ die je neemt bij het nemen van jou oh zo gepromote “vaccin”.

Weet je hoe het voelt om je eigen kind te moeten vertellen dat hij een risico heeft genomen op onvruchtbaarheid, myocarditis, trombose, neurologische aandoeningen of erger op lange of korte termijn.

Weet je hoe het voelt je kinderen een somber zwart toekomstperspectief te moeten voorhouden om erger te voorkomen!

Weet je hoe het voelt je “wakkere” kinderen te zien lijden 24/7 om de zorgen voor de toekomst van hun kinderen, jonge gezinnen die dankzij jou geen vertrouwen meer hebben in hun toekomst waardoor veel levensvreugde nu verloren gaat!

Dit breekt een moeder een ouder die wel ziet wat er gaande is!

En de verbijstering dat je kinderen zich geen zorgen maken want niemand in hun netwerk is overleden of heeft klachten na de prik. Zoveel tegenstrijdigheden binnen één gezin laat staan de verdeeldheid landelijk of wereldwijd….hoe problematisch.

Ze hebben bevriende artsen die er geen gevaar in zien….hoe kan ik mij dan nog verdedigen of hun beschermen….dat machteloze lamgeslagen gevoel is slopend!

Twee van mijn kinderen met aanhang hebben de prik genomen, niet voor hun gezondheid zoals zeer velen besloten maar voor hun “vrijheid”….. niet beseffende dat je vrijheid niet koopt met een QR code…..integendeel blijkt meer en meer.

Nog te jong en te naïef zijn om te bevatten dat de regering van hun eigen land tot op het bot verrot is. Of het blinde vertrouwen willen behouden in een overheid omdat vakantie of uit eten gaan veel belangrijker is. Maar ondertussen neemt de overheid steeds meer van hun vrijheid in en ook de prik dwang zal niet eindigen…ook niet bij de derde of de vierde het is een prik abonnement voor het leven…..wil je die vervloekte QR code behouden. Zelf heb ik alles gedaan om ze van de prik te weerhouden maar dat is mij niet gelukt en daarom veracht ik jou Hugo tot in het diepste van mijn ziel.

Want ik rouw om wat ik kan verliezen, ik huil en slaap slecht door de overheersende angst dat mijn geprikte kinderen ziek worden of erger en hoe meer de tijd verstrijkt hoe meer mijn angst terecht blijkt te zijn. De mainstream media verzwijgt de enorme oversterfte en vaccin schade niet tot mijn verrassing maar wel tot mijn verbijstering.

Maar de wat oudere kinderen schade toebrengen was nog niet genoeg want je komt nu ook aan de jongste kinderen vanaf 5 jaar dus ook wederom mijn kleinkinderen en kan ik alleen maar hopen dat hun ouders niet bezwijken voor deze druk maar hun kinderen voorbereiden op de maatschappelijke uitsluiting die ze dan maar moeten doorstaan ten gunste van gezondheid op lange termijn.

Het blijven pushen en dwingen om kerngezonde kinderen te injecteren met een experimenteel goedje is misdadig en duivels Hugo! Ouders met een druk gezinsleven met jonge of wat oudere opgroeiende kinderen hebben geen tijd om het alternatieve nieuws te volgen en komen gauw uit bij de mainstream media die zo absurd misleidend is. De weerzinwekkende praatprogramma’s weten tot mijn verbijstering telkens weer artsen te vinden die ook voor het prikken zijn …hoe kun je als arts meewerken aan een experiment, meewerken aan het pushen van prikken van kinderen in een steeds jongere leeftijdsgroep….zeer zorgelijk.

Een dierbaar familielid heeft artsen in zijn vriendenkring en ja ook geprikt hoe kan ik daar nog tegen op door toch te waarschuwen het is een experiment….”hoezo gevaarlijk ze zijn arts….die weten het wel…. en prikken zich ook”……dan zakt de moed mij letterlijk in de schoenen.

Mijn jongste zoon ook de prik genomen anders gaat studeren in het buitenland niet door……dat zal ik geen enkele regering ooit vergeven….een jonge gezonde gozer in de bloei van zijn leven dit risico dwingen te nemen.

Is het echt de zucht naar de welvaart van nu dat de meeste mensen wegkijken voor de realiteit, zijn we echt zo verwend en verzwakt?

Ik vrees het ergste en toch blijf ik mij uitspreken omdat zwijgen nog erger is. Die prijs is hoog want ik word er op afgerekend en door uitgesloten.

Wordt nu nog gezien als egoïstisch omdat ik weiger een QR code te nemen….heb Corona gehad dus heb herstel bewijs maar ook die weiger ik te gebruiken in de overtuiging dat dit de enige juiste weg is om uit deze waanzin te komen. En we zijn er nog lang niet want de tekorten zie je her en der al ontstaan, de prijsstijgingen rijzen de pan uit en het angst zaaien over het klimaat nemen bizarre vormen aan.

Kan alleen maar blijven waarschuwen en naar mijn idee zinvolle berichten blijven delen in de hoop mijn medemens mijn dierbaren wakker te krijgen. Dus lieve mensen, Vertrouw niet op alle artsen want vergeet niet

Mengele was ook een arts.

Stroop je mouw niet langer op voor de prik maar stroop je mouwen op om het gevecht met de overheid aan te gaan….alleen zo bescherm je de samenleving waar we allemaal toebehoren. Negeer Hugo de man is macht en media geil met duidelijke trekken van een narcistische psychopaat!! Zet je tv uit en verdiep je in het andere nieuws en volg de wetenschappers die gecensureerd worden door de NPO.mind parachute

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk