De lange eenzame reis van een complot onderzoeker, …

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #239


In augustus dit jaar schreef ik “Hoe werd ik een complotdenker, en hoe dat mijn leven heeft gered?” Tijd voor een vervolg. De lange reis voordat je kan bevatten dat er zoiets kan bestaan als een depolulatie agenda, hoe kan het waar zijn dat een clubje mensen plannen smeden om miljarden van deze planeet ‘af te helpen’ of duidelijker gesteld, uit te moorden? 

Het woord ‘useless eaters’ nutteloze eters hoorde ik voor het eerst in 2009 bij de maandelijkse Hoogste Tijd uitwisseling met gelijk gestemde mensen die allen op hun manier als burger journalisten nieuws aan het verzamelen waren buiten de traditionele media om. We waren net aangekomen op het punt dat we eindelijk 9/11 een plaatsje konden geven en wisten hoe en waarom dit had plaatsgevonden. We waren al met chemtrails bezig, ook met de schadelijke effecten van straling en de Mexicaanse griep pandemie stond op onze agenda. Mede daardoor hadden we ons onderzoek naar de achtergronden al gedaan voordat de Covid pandemie over ons uitgestort werd. De uitrol van totalitaire wereldcontrole en de uitroeing van de useless eaters het uitdunnen van de wereldbevolking.

Door de geschiedenis heen werd de ‘Eugenics’ agenda met regelmaat toegepast al zo’n 2.000 jaar geleden werden in Griekenland gehandicapte baby’s gedood. Overal werden in Satanisch rituelen kinderen vermoord en in de vele oorlogen door de geschiedenis heen werden monsterlijk wreedheden gemeld. Ook ons eigen land keek ook niet zo nauw met mensen levens tijdens de slavenhandel.

Door de jaren heen kregen we telkens in onze zoektocht artikelen te zien die wezen op de plannen om een nieuwe allesomvattende Eugenetica agenda uit te rollen over de wereld. De Georgia Guide Stones gaven de grootte aan van dit omvangrijke plan. 7 miljard mensen. Moeilijk te bevatten dat zoiets waar kan zijn, ook voor mij toen ik dat de eerste keer hoorde. Agenda 21 werd genoemd als begin voor de uitrol van deze agenda.

In 2017 gebeurde er wat anders. het ontstaan van het Q anon netwerk waarbij wat wij deden in ons gelijk gestemden groepje in 2009, 2010 en 2011 er nu een netwerk ontstond wereldwijd van burgerjournalisten die informatie gingen delen waardoor de ontdekkingsreis in een stroomversnelling geraakte. Kort door de bocht geeft mij de daar opgedane ervaring, kennis en inzicht mij vertrouwen dat wij dit aan het winnen zijn.

We hebben afgelopen week al uitgelegd met; “Waarom heeft Trump het vaccin indertijd gepromoot?“ en “Het mRNA vaccinatie wapen: Het Fauci / COVID-19 Dossier“ waarom er nu gebeurd wat we zien. Mensen die zich laten inenten met een levensgevaarlijk genetisch experiment ontworpen om mensen te doden.

De propaganda agenda draait nog steeds op volle toeren waarmee men maar al te duidelijk maakt dat het gewenste aantal gevaccineerden veel lager is als wat men in de cijfers naar buiten brengt. Het aantal vaccinatiedoden is aan de andere kant veel hoger als men nu publiceert om de bevolking niet wijzer te maken als ze nu zijn. De censuur en propaganda machine staan in de hoogste versnelling om de massale ontwaking nog te kunnen keren.

Agenda 21 is nooit een geheim geweest, de depopulatie agenda eveneens niet, alleen bijna niemand heeft dit serieus onder ogen gezien vandaar dat een massa mensen gevallen zijn voor de propaganda machine.

Ze zouden nog steeds een stapje terug kunnen doen van de afgrond en HCQ, Ivermectine of vergelijkbare medicijnen kunnen gaan gebruiken, maar nog steeds worden de complot onderzoekers door velen niet serieus genomen en zal het booster experiment zijn werk doen.

Gisteren kreeg ik deze afbeelding opgestuurd die een mooi voorbeeld is van de waarschuwingssignalen. 

Niet iedereen gaat de straat op om in verzet te komen, je kan ook wat tijd investeren door onderstaande protestliedje dat ik eind oktober heb gemaakt te promoten. Wellicht je laatste kans om nog enkelen tot inkeer te laten komen. 

Bekijk / deel de video via Rumble


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk