dotcom.radio aflevering 284 van 07-11-2021

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #236


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 284: De economie dondert in elkaar – Australië in totale chaos – “Onverklaarbare” oversterfte – 500 dagen dictatuur – Wederom politie geweld in Den Haag nu – IC capaciteit – Hoe het vaccin je immuunsysteem uitschakelt – het booster vaccin, de gevolgen zichtbaar zoals voorspeld – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Dus als je liegt tegen de overheid is dat een misdaad
Maar met de COVID leugen weet de overheid van de prins geen kwaad
Zelfs niet als je door een medisch experiment doodgaat
Maar wij weten welke agenda hier achter schuilgaat
Al 21 jaar ben ik de politiek bewust aan het beoordelen
Wat ik zie zijn politici die zijn verlaagt tot ware oorlogscriminelen

Het is vandaag exact 500 dagen dat de dictatuur werd afgeroepen over de wereld bevolking toen op 17 Maart 12.00 uur ’s middags met het ingaan van de totalitaire lockdown in Frankrijk over een nooit wetenschappelijk geïsoleerd ‘virus”.

GV Hoe zie ik de ideale wereld?
– Daar staken we toch voor, dat werd dus 238 keer gelezen in de gehele week !!

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Mike] Thuisonderwijs: Alles wat je nodig hebt aan essentiele vaardigheden binnenshuis en buitenshuis: lezen, rekenen, schrijven, zelfverdediging, wapens leren hanteren en schoonmaken/onderhouden, dingen leren repareren/onderhouden, koken, dat soort zaken.

[Lievergezond] Twitter PlanB: Dutch government @MinPres @hugodejonge pls end corona passports! You are hurting the economy, dividing society, breaking friends&families. QR passports are not effective (see article). Denmark,Sweden, Norway already ended it. End it now, it’s not too late!
– Noot: te laat? de eerste paar miljoen doden zijn al gevallen maar nog niet geregistreerd in de juiste kanalen, … de vluchtweg is reeds afgesloten

[Kefirkev] Huizen in beslag genomen, bankrekeningen leeggeroofd en vergunningen ingetrokken van duizenden Australiërs die hun boete voor overtreding van de Covid-regels niet hebben betaald.

[Melkmeisje] Van Sonja Slingerland
De p(l)andemie in Aussie… Wanneer gaan we het zien wat er aan de hand is?? Het stopt als we allemaal besluiten te stoppen en anders is dit ons voorland. Besef je dat goed. Australië 2021, Hel op aarde… Vanmorgen kreeg ik via één van de kanalen die ik volg een bericht van een inwoner van Melbourne. Willen mensen buiten Australië echt weten wat er gebeurt in Melbourne? De meeste mensen krijgen geen nieuws van de MSM. Hoe is het leven in Melbourne? Het grootste deel van de afgelopen 20 maanden mochten wij slechts 1 – 2 uur per dag buiten komen, hadden een avondklok van 21:00 – 5:00 uur, en mochten niet verder dan 5 km van ons huis reizen. Overal zijn controlepunten. De beroemdste straten werden vernield. Overal zijn winkels gesloten. De stad ziet er uit als een spookstad. Overal is politie. Politiehelikopters vliegen dag en nacht over de stad. Je kunt naar een hoer. Je kunt niet naar zieke kennissen, vrienden of familie. Hoe is het dagelijks leven? Supermarkten, slijterijen en uber eats. Dat is het zo ongeveer. Als je een vrij en gezond mens bent, kun je niet zitten bij een café, restaurant of een publiek gebouw in gaan. De overheid heeft apartheid ingesteld. Het is toegestaan om ongevaccineerden te discrimineren en mishandelen. 24/7 nieuws propaganda. Selectieve informatie over vaccinaties en covid. Je mag in een park of lang het strand wandelen. Dat is dan wel. Hoe zit het met werk? Je moet een vergunning van de overheid hebben om te mogen werken. Als je niet op de lijst van essentiële beroepen staat (de meeste kleine zelfstandigen), krijg je geen vergunning. Bedrijven moeten de medische dossiers van hun personeel op verzoek aan de autoriteiten overhandigen. Als ze weigeren krijgen ze een boete van minimaal 9.000,= dollar. Bedrijven mogen personeel ontslaan vanwege de medische keuzes die zij maken. Over de restricties voor bedrijven zal ik in een andere post schrijven. Hoe zit het met gezondheid? Je mag je niet vrij uitspreken over het medische systeem. Dat is niet goed. Mensen vraag waarom mensen niet vertrekken? Voor het grootste deel kun je Melbourne niet uit. Je bent opgesloten binnen “de ring van staal”, een grens rond de stad, die voorkomt dat mensen vertrekken. Als deze “open” is, dan kun je nog de staat niet uit. Inwoners van Vicotria mogen de buurstaten (SA/NSW/Tasmania) niet in, en ook niet vliegen naar een andere staat. Waarom protesteren jullie niet? Je bent beperkt in je reizen. Je mag niet verder dan 5 km van je huis reizen. Dit is “opgerekt”(geweest?) naar 10 km van je huis. Het transport (treinen, bussen, rijkswegen) zijn gesloten om protesten te voorkomen. Daarnaast is er een zwaarbewapende militie van de overheid die met rubber kogels op ongewapende demonstranten schieten en pepper spray gebruiken. Ze mogen geweld gebruiken zonder gevolgen voor hen zelf. Waarom verlaten mensen de staat niet? Je hebt toestemming nodig om de staat te verlaten. Als 4 babies met hartklachten aan hun lot over werden gelaten om te sterven door een paar harteloze ambtenaren weigerden toestemming te geven om te reizen, dan hebben gewone mensen geen hoop. Veel mensen worden gescheiden door staten, terwijl hun ouders eenzaam stierven in een ziekenhuis. Waarom verlaat je het land niet? Je hebt speciale toestemming nodig om het land te verlaten. Nee, het is geen Noord-Korea, het is CCP Australia. Je moet een uitzondering aanvragen om te mogen reizen. Als bijvoorbeeld een geliefde ziek is of stervende. Je krijgt geen toestemming voor een gewone reis. Een beroemde demonstrant is Queensland uit gesmokkeld en woont nu in Mexico. We hebben nu dus mensen in ballingschap.. Ik hoop dat dit helpt. Het originele bericht: Outside Australia, people want to know what really is happening in Melbourne? Most people aren’t getting any news from MSM. What’s life like in Melbourne? For most of the past 20 month, we have only been allowed outside 1-2 hours per day, had a curfew from 9pm to 5am, not allowed to travel more than 5km from home, checkpoints everywhere. …..

[Medusa] In Australië worden banktegoeden bevroren, pensioenen niet uitgekeerd, huizen in beslag genomen. U kunt zien waar dit heen gaat. Overheidspersoneel moet smartbadges

* Gelukkig is “down under” een loze kreet want ik bespeur volop verzet

GV Australië confisqueert bankrekeningen, eigendom, vergunningen en bedrijven wegens niet-naleving van COVID-boetes

* Ik wist het pas 1 november Join Worldwide Walkout November 3!

[Edwin] Vrouw levenloos op straat in Den Haag politie doet niets. IC Verpleegkundige mag er niet naartoe om te helpen.

[Marij] Politie geweld na de persconferentie afgelopen dinsdag in Den Haag
– We schijnen het normaal te vinden dat dit in Nederland gebeurd, als de mensen dit al weten en gezien hebben?

[Marij] Arrest the Pope

[Medusa] Anti-joodse maatregelen —> overeenkomsten met de QR code, …

* Narural News Fertilizer shortage engineered for global starvation, 2022 harvest will be decimated

* GV Na China heeft India nu ook ’n operationeel Sociaal Krediet Systeem, Welke dictatuur volgt? Update New patent – Een jaar geleden wist bijna niemand van het bestaan van een SOCIAAL KREDIET SYSTEEM en het verlies van menselijke waardes door dit monsterlijke gedrocht. Nu vallen China en India hier al onder met 2.7 miljard mensen de rest heeft de voorloper reeds de QR code.

TRUMP– & –Qanon

* ZeroHedge: Feds Arrest Primary Steele Dossier Source As Durham Investigation Heats Up Federal authorities on Tuesday arrested Igor “Iggy” Danchenko, a Russian national who was the primary researcher for the so-called Steele Dossier

* GV Waarom heeft Trump het vaccin indertijd gepromoot?

[KaMaMa] https://www.stopworldcontrol.com/solution/
“GREAT DELIVERANCE WILL COME OUT OF AUSTRALIA
FOR THE REST OF THE WORLD.”

CORONA

* GV Hugo, je lult uit je nek en velen met jou!
– jouw tip met de video uitleg over het virus

* GV De samenleving dondert in elkaar, dé “bijwerkingen” worden zichtbaar, …
– Ongevaccineerden krijgen overal ontslag in vele landen – zieken en ‘onverklaarbare’ doden verstoren de arbeidsmarkt – economisch verstoring door transport en onderdelen tekorten etc, etc,

[Lievergezond] this is how the jab is wiping out your immune system, terrifying

[Angelface] Around 4000 Queensland Health workers have been told not to come into work, suspended for remaining unvaccinated by today’s deadline.

* 8 day protocol om covid te genezen + 7.000 patienten ervaring

* ZeroHedge: Brits Who Post “False Information” About Vaccines Could Be Jailed For Two Years

* ZeroHedge Chicago Judge Temporarily Lifts Vaccine Mandate For Police Union Members

[Marij] Nogmaals, voor de mensen die een week of vier geen alternatieve media hebben gevolgd: SPAANSE HOGE RECHTBANK BEVESTIGT DAT C… NIET BESTAAT

* ZeroHedge German Companies Creating Segregated Canteens For Vaccinated And Unvaccinated
– Pharmaceuticals giant Bayer, energy company Eon, and travel company Alltours are all set to impose the new rules, which will see the unvaccinated treated like second class citizens.
People visiting Christmas markets in Berlin who haven’t been vaccinated will also be denied entry.
– Nog levende Joden bevestigen dat het zo bij hen ook allemaal begonnen is !!

* ZeroHedge CNN Don Lemon Heckled After Being Caught Vacationing Maskless In Florida
another example of “do as I say, not as I do”
– En deze voorbeelden zagen we bij de politieke top ontmoetingen over de gehele wereld

* De GGD Kennemerland heeft een “Kinderpersconferentie” georganiseerd. Ons vermoeden is dat dit kinderen zijn van groep 5 tot en met groep 8, om ze alvast voor te bereiden op een vaccinatie.
– Noot: ik zie nog steeds de noodzaak van het Trump vaccin, uit werkelijk alle lagen en alle hoeken geeft de vijand zich bloot

* WorldUnity: Meldingen van piloten die tijdens de vlucht sterven als gevolg van COVID-19-vaccins zijn ECHT

* FvD Baudet; “Let je op Hugo?”

[Mike] handelsverkeer is niet meer mogelijk zonder het Teken van het Beest. Kijk eens wat er nu gaande is. Dinsdag zullen Rutte en De Jonge verdere restricties aankondigen gebaseerd op de QR-code, gebaseerd op het ‘vaccin’. Deze hebben te maken met deelname aan de economie uitsluitend voor diegenen die het vaccin en de QR-code in zich en bij zich dragen. Rest vervolgens de vraag waarom er geen merkteken op het voorhoofd of in de rechterhand te zien zijn bij de slaafse volgers van dit boosaardige systeem. Tenzij je dit figuurlijk opvat en het voorhoofd staat voor de wil en de rechterhand voor de daad. Zij zijn IN WIL EN DAAD verbonden aan het Beast System! 

Voor wie de huidige gebeurtenissen niet 1 op 1 wil vergelijken met WO2 heeft Zelenko het volgende te melden:

Wat er 80 jaar geleden is gebeurd was slechts een droge oefening. Toen werden selecte bevolkingsgroepen tot zondebok gemaakt om ze uiteindelijk de extermineren. De kwaadaardige filosofie erachter was eugenetica, waarin een hierarchie van 3 menstypen geldt: supermensen, mensen en ondermensen. Deze zelfde krankzinnige filosofie zit hier ook achter, alleen is nu iedere aardbewoner aan de beurt. Zelenko noemt het ‘een combinatie van Hitler en Stalin maar dan met massavernietigingswapens’. Het einddoel is depopulatie, net als destijds. De reden waarom we nu allemaal doelwit zijn geworden van deze satanische club is omdat de technologie het nu mogelijk maakt om via kunstmatige intelligentie en robotisering een draaiende economie mogelijk te maken, waarbij menselijke arbeidskrachten niet of nauwelijks meer nodig zijn en deze ‘useless eaters’ dienen dan ook uitgeroeid te worden.

Verder noemt hij het toedienen van injecties aan jonge kinderen een vorm van kinderoffers, vergelijkbaar met hoe dit gebeurde in oude culturen die in verval raakten (door dezelfde spelers). Het geniepige is dat dit nu gebeurt onder de dekmantel van ‘zorg’, ‘bescherming’ en ‘veiligheid’ .

[Geert] Xandernieuws: Er gloort hoop voor Nederland aan de horizon, maar we moeten die wel zelf pakken. Met Ivermectine kan Nederland net als andere landen razendsnel verlost worden van de angst voor Covid

[Peter] Inzage medische gegevens partner, kinderen, ouders nu een verklaring nodig bij leven anders is er geen toegang meet. Wet veranderdert 1 januari 2020
– Reanimatie wel / niet er duiken berichten op dat er onterecht bordjes op een bed hingen met Niet Reanimeren
– ‘informed consent’ ???

* Australian researchers work on needle-free COVID vaccinations including nasal spray | 7NEWS
With Australia set to approve COVID vaccinations for children as young as 5

[Medusa] Jeroen Pols en Willem Engel geven op 5 november 2021 om 16.00 uur een persconferentie. Hierin komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde:

[Geer] EXPLOSIEVE onthulling: Indiase tv onthult hoe Pfizer landen intimideert en chanteert voor COVID prikken – “Wanhopige landen worden gedwongen tot vernederende concessies”
– “De contracten bieden een zeldzame blik op de macht die een farmaceutisch bedrijf heeft verworven om regeringen het zwijgen op te leggen, het aanbod te beperken, risico’s af te wentelen en de winst te maximaliseren in de ergste volksgezondheidscrisis in een eeuw”, meldt Public Citizen.

[Marij] ZeroHedge Something Really Strange Is Happening At Hospitals All Over America
– Het is niet COVID maar allerlei zieke mensen met o.a hart condities
– Denk jij wat ik denk?

[Geert] Thousands report developing abnormal tumors following COVID shots
VigiAccess, a World Health Organization database that collects COVID-19 vaccine side-effects currently reports 3,709 cases of “neoplasms” or new tumors which include breast, lung and brain cancers plus numerous noncancerous growths following COVID vaccination.

[Angelface] Volkskrant: Sterftecijfers stijgen: in oktober overleden 1.250 mensen meer dan verwacht, meldt het CBS
– noot vooral in de 80+ groep, is dat niet de eerste groep die de boosters ontvangen, JA !!

* ZeroHedge Italian Institute Of Health Drastically Reduces Its Official COVID Death Toll Number
The Italian Higher Institute of Health has drastically reduced the country’s official COVID death toll number by over 97 per cent after changing the definition of a fatality to someone who died from COVID rather than with COVID.

* Zerohedge White House Expands Vaccine Mandate To Cover 80 Million Workers

The White House has just released new policies requiring all companies – big and small – to coerce their workers into accepting the vaccine, or face termination, as the Biden Administration continues to up the pressure on all working Americans to get vaccinated before Jan. 4.

332 miljoen inwoners – kinderen, ouderen – afgekeurde en werkelozen en daarna 80- miljoen nog ongevaccineerd, mag ik dat zo lezen ?

* Zerohedge Pfizer Shares Surge After Release Of ‘Miracle’ COVID Pill That Is 89% Effective At Preventing Hospitalization

[Geert] BREAKING!: Pfizer-baas Albert Bourla gearresteerd – nieuwsstop ingesteld!

SOCIALE MEDIA

* Yahoo Becomes Second Major American Firm To Pull Out Of China Over Past Month
– eerder volgde Linkedin deze weg ook, naar zeggen vanwege vrije meningsuiting. Haha, is dat lachen

* ZeroHedge Facebook Abandons Facial Recognition Features, Deletes 1 Billion User ‘Templates’

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

GEDACHTENVOER

[Ron] Leefbewust Waarom nieuwe Iphones en Oled TV’s je koppijn kunnen geven video

[Rob H] Financiële reset onvermijdelijk; de zeepbel gaat knappen! – Duncan Robles en Laura Hos

* Maaslandse tuinder Bas moet stoppen met moestuinderij: ‘Anders riskeren we een boete’
– biologische tuin staat niet in het bestemmingsplan, want het is veegrond
– maar moesten we van dezelfde dictatuur niet van het vlees af ?

* Activist Post Delayed! Telecoms Agree to Postpone U.S. 5G Rollout Due to FAA’s Safety Concerns

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten