Na China heeft India nu ook ‘n operationeel Sociaal Krediet Systeem, Welke dictatuur volgt? Update New patent


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #233


‘s Werelds grootste biometrische digitale ID-programma “Aadhaar” traceert medicijnen, vaccins, aankopen en alle bewegingen van 1,3 miljard mensen in India

Een jaar geleden wist bijna niemand van het bestaan van een SOCIAAL KREDIET SYSTEEM en het verlies van menselijke waardes door dit monsterlijke gedrocht. Nu vallen China en India hier al onder met 2.7 miljard mensen de rest heeft de voorloper reeds de QR code, een jaar geleden !!

Update onderaan de pagina

Bron Activist Post: World’s Largest Biometric Digital ID Program “Aadhaar” Tracks Medications, Vaccines, Purchases, and All Movement of 1.3 Billion People in India
Door: S.D. Wells

Ooit gehoord van Aadhaar, het massale mensen-tracking overheids-‘portaal’ in India dat alles bijhoudt wat je koopt, waar je ook heengaat, en elk medicijn dat in je lichaam zit? Het maakt allemaal deel uit van hun nieuwe wetteloze “de facto” sociale kredietsysteem dat gebruik maakt van algoritmes en overheids/tech goons om te bepalen of je mag werken, reizen, voedsel kopen of medische behandeling krijgen.

Tech-oligarch Bill Gates gebruikt India als de volgende lakmoesproef om Aadhaar naar de Verenigde Staten te brengen. Zonder een hoge score op dit sociale kredietsysteem zullen geen persoonlijke vrijheden worden toegestaan, inclusief het verdienen van geld en het eten van voedsel. Om deze “moving target” van een aanvaardbare score te behalen en te behouden, moeten patiënten-voor-het-leven geïnjecteerd worden met elk Covid-vaccin, inclusief elke booster voor altijd, en nooit meer kritiek leveren op de overheid of vaccins. Voor iedereen die in India in ontkenning leeft, is de economie gesloten, zijn er reisbeperkingen van kracht, en hoogstwaarschijnlijk heeft zijn werkgever hem al ontslagen.

Digitale ID smart device “portefeuilles” komen naar het “Westen” om 100% van de bevolking te controleren

Het digitale paspoort zal u herinneren aan uw afspraak voor uw “verplichte vaccinatie.” De biometrische gezichtsscanner op uw smart device zal u in staat stellen te worden ondervraagd door overheidsfunctionarissen voor toegang tot banen, voedsel en medische behandelingen. Het digitale paspoort stelt mensen in staat een bankrekening te openen. Iedereen kan zijn telefoon synchroniseren met die van een arts of overheidsfunctionaris, om zijn identiteit te “beschermen” en medische dossiers bij te werken om te kunnen blijven leven.

lees verder onder de afbeelding

Met het vaccinpaspoort kunt u een auto huren of op een trein stappen zonder te wachten (als er nog auto’s of treinen rijden nadat de economie volledig is ingestort). Iedereen kan zijn rijbewijs en paspoortgegevens online met anderen delen voor deze goedkeuringen, dus het is volledig veilig voor hackers, terroristen en overheidsfunctionarissen die jou en je hele leven willen controleren.

QR-codes op het digitale netwerk kunnen beslissen of je naar een bar mag gaan om een drankje te halen. Geen booster? Geen drank. Heb je op Trump gestemd en promoot je individueel denken op sociale media? Geen toegang tot winkels, bars, restaurants of entertainment voor jou.

Om te worden ingeschreven voor de digitale ID, moet u bezwijken onder de vereiste biometrische scans van uw iris voor beide ogen en uw vingerafdrukken. In India moet je ID, om je maandelijkse rantsoen rijst van de regering te krijgen, volledig en up-to-date zijn met alle vereiste vaccins, boosters en andere door de overheid voorgeschreven medicijnen. Een groot deel van de daklozen in de VS, plus de meerderheid van de bejaarden, hebben helemaal geen intelligente apparaten of kunnen niet voldoende functioneren om zich zelfs maar behoorlijk te registreren bij alle diensten die de overheid kan/wil eisen.

Het is een mythe, geen wetenschap, dat Covid-vaccins overdracht van het virus voorkomen

Terwijl regeringen vaccin mandaten, vaccin paspoorten en “deskundig” advies uitrollen over hoe Covid te vermijden, is het meeste daarvan gebaseerd op theorieën en meningen, zonder enige wetenschappelijke basis. Bijna alle mensen die gevaccineerd zijn tegen Covid denken dat ze beschermd zijn tegen de overdracht van het virus op elkaar, en ze zijn gehersenspoeld om zich zo veilig te voelen en ook de niet-gevaccineerden te verstoten.

In India sterven mensen omdat ze toch al erg arm zijn en de ongevaccineerden wordt voedsel (rijst) geweigerd omdat ze zich niet houden aan elk vaccinatie mandaat, zelfs als het een technologische kwestie is en niet een kwestie van naleving.

Stem uw waarheidsgetrouwe nieuwsdraaischijf af op Pandemic.news om op de hoogte te blijven van de kunstmatige valkuilen van de Covid scamdemie. Je hoeft geen wetenschapper of arts te zijn om te zien dat Covid-vaccins, Remdesivir, maskers en ventilatoren de problemen van de pandemie verergeren en een eigen pandemie creëren.

Noot: het sociale krediet systeem binnenkort in ons land, … volgend jaar? De QR code is reeds actief, slechts wat functies toevoegen en hopla klaar is Kees, weg vrijheid, weg vakantie, weg alles, wat ben je toch bij de neus genomen, … (vul zelf maar een krachtterm in)

ProtestLied: Sociaal Krediet Systeem deel via Rumble
We geven niet op – On lâche rien

Update Activist Post: New Patent Proposes Digital Surveillance to Vaccinate People Based on Social Credit Style Scores
Door Tom Parker

Octrooi- en merkengemachtigden Dr. Gal Ehrlich en Maier Fenster van Ehrlich & Fenster hebben onlangs een Amerikaans octrooi laten goedkeuren voor een technologie die tot doel heeft mensen te surveilleren via hun digitale activiteit, hen een score te geven die “het potentiële niveau van super-spreidingactiviteit van elk individu” bepaalt, en vervolgens mensen te vaccineren op basis van deze score.

Het octrooi stelt voor om een breed scala aan persoonlijke informatie te verzamelen uit bronnen zoals mobiele apparaten, apps, sociale media, webbrowsinggegevens, betalingsgegevens, medische gegevens, arbeidsgegevens, de overheid en bewakingscamera’s.

Het stelt ook voor om via deze bronnen zeer specifieke persoonlijke informatie te verzamelen, zoals

  • Nauwkeurige locatiegegevens
  • De tijd die mensen doorbrengen op de plaatsen die zij bezoeken
  • De ventilatiegraad van de plaatsen die mensen bezoeken
  • Beelden van mensen die naar het scherm van hun mobiele telefoon kijken
  • Geluiden van de microfoons in persoonlijke apparaten
  • Gegevens van gezichtsherkenning

Niet alleen suggereert het patent massale elektronische surveillance van mensen om een sociale krediet stijl score te creëren die bepaalt wanneer ze moeten worden gevaccineerd, maar het stelt ook voor dat de technologie zou kunnen worden ingezet als onderdeel van een “speciale verplichte app” waarbij “de overheid de burgers kan opdragen een speciale applicatie op hun smartphones te installeren (of andere slimme apparaten zoals tablets, smartwatches, slimme brillen, enz.) om de overheid te helpen met de logistiek van de vaccinatieprocedures.”

Lees verder op de Activist Post


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk