Hugo, je lult uit je nek en velen met jou!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #233


Wat is een virus, en wat is het niet. Uitgelegd in Jip en Janneke taal in onderstaande video

Wereldwijd werden vele tientallen WOB – Wet Openbaar Bestuur verzoeken ingediend in het Engels de Freedom of Information Act. De vraag; “Toon mij wetenschappelijk een levend virus“. Iedereen moest het antwoord schuldig blijven. Het bestaat namelijk niet. Dus de gehele hoax, virus angst en propaganda is op een theorie gebaseerd. Niets nieuws onder de zon want daar werden wij bij gezondheidradio (nu dotcom.radio) al in 2009 op gewezen door de Duitse viroloog Stefan Lanka. En, … wij hebben dat goed in onze oren geknoopt.

Iedereen die daarna, als een zogenaamde expert, begon te zeveren over een virus had in onze ogen met grote letters op zijn of haar voorhoofd staan. Ik weet er geen donder van, of erger, ik ben een leugenaar, nog erger, ik ben bezig met moord met voorbedachte rade. Beste expert, U mag zelf kijken in welke groep U ingedeeld bent, gaat worden!! Hugo en Mark, kijken jullie even mee?Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk