De samenleving dondert in elkaar, dé “bijwerkingen” worden zichtbaar, …

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #232


Ongevaccineerden krijgen ontslag, het werk blijft overal liggen, …

Agenten, zorg medewerkers, brandweer, en vele andere beroepen gaan op onbetaald verlof of krijgen ontslag. Piloten, militairen, de vuilnis ophalers etc, etc. Geen personeel betekend ook dat sommige diensten onderbezet geraken en minder uitgevoerd kunnen worden. Nu wellicht nog in andere landen maar dat kan deze maand nog anders worden in Nederland. Volg het nieuws dan ook goed via de alternatieve media

Dat -IS- en -wordt steeds meer- nu ook het nieuwe normaal !!

De uiterste termijnen voor het inenten van vaccins beginnen te naderen, en grote aantallen hooggekwalificeerde mensen verliezen daardoor hun baan.  Dit komt natuurlijk op een heel slecht moment, want we zitten al midden in het meest epische tekort aan arbeidskrachten overal ter wereld. Mensen die vaccinatie bijwerkingen hebben melden zich ziek, de vaccinatiedoden zijn op de arbeidsmarkt niet meer geheim te houden. 

Overal ter wereld bluffen overheden over de hoge vaccinatiegraad, dat zal snel duidelijk zichtbaar worden als meer als een derde niet meer kan werken, afhankelijk in hoeverre deze waanzin uitgerold gaat worden bij de diverse bedrijven. persoonlijk denk ik echter dat we wereldwijd nog geen 50% halen of veel minder. Maar zelfs dit cijfer gaat de gehele economie ontwrichten voor jaren en jaren.

Er zullen mensen sterven door deze maatregelen, dat is al wel duidelijk, dus zorg goed voor jezelf.

Gevaccineerd -vs- Ongevaccineerd:
De stellingen zijn reeds ingenomen !!

Er gaat niets meer veranderen, de spijtoptanten gaan geen tweede of derde vaccin meer nemen ondanks het daarna vervallen van de QR code. Zo zullen ook de ongevaccineerden niet ineens besluiten het vaccin te nemen omdat ze de gevaren reeds kennen en zien dat er geen blijvende waarde is verbonden die de vrijheid kan garanderen. -Iedereen- kent bovendien wel mensen die zijn overleden of ernstige bijwerkingen heeft ondervonden.

Het spel is gespeeld, veel gevaccineerden betreuren hun keuze(s) bij vaccin(s) nummer 1 + 2

De ongevaccineerden betrekken de loopgraven nu de dreigementen steeds rigoureuzer worden. Het is namelijk oorlog, een wereldoorlog van de Nieuwe Wereld Orde tegen de bevolking, totale dictatuur en de-populatie (ontvolking) zijn de doelstallingen.

Met duizenden per dag, per uur, per seconde komen meer en meer mensen tot de conclusie dat alle zaken bij elkaar opgeteld niet kloppen en we in een pure dictatuur verzeild zijn geraakt en de film terugdraaiend realiseren ze zich ‘dat ze al die tijd blind waren’ !!

Tot recent was dit mijn vaststelling, …
… maar ik bleef koppig doorgaan, alleen heb ik immers ook geen toekomst.

Ik hoef niet meer met cijfers te komen, ze worden niet onderzocht, …

Ik hoef niet meer te wijzen op logica, het wordt niet meer gelezen, …

Ik hoef niets meer te vertellen, er wordt niet naar geluisterd, …

Ik was immers al die jaren al de complotdenker

Maar ik krijg nu hulp van, …

… al die mensen die zeer ernstige bijwerkingen melden na vaccinatie.
… en al de mensen die mij ongewild postuum helpen, …

Intussen rest mij niet veel anders dan zo nu en dan wat te schrijven, wetende dat mensen aan de rand van het ravijn pas gedwongen worden om na te denken! Het tijdstip dat mensen die rand bereiken is voor een ieder op een ander tijdstip en staat van zijn. De een met de dood in de ogen, een ander met onherstelbare lichamelijke schade, weer een ander nog volledig gezond, maar geconfronteerd met belachelijke maatregelen die hen dwingt na te denken over de logica daarvan. 

Het grootste slagveld uit de wereldgeschiedenis?

Velen zagen het aankomen, de complotdenkers, zij kunnen nu aan de slag om te redden wat er nog te redden valt. Maar wacht netjes op je beurt we komen mensen tekort de komende tijd. Er is namelijk een chronisch tekort aan kritische denkers.

Aan de rand van de afgrond een stapje terug doen, niet achter de meute blijven rennen maar zelfstandig nadenken, wat kun je zelf doen om je vege lijf te redden? Emoties gaan je niet redden, daarvoor blijft de rand van de afgrond een dreigend gevaar, alleen als je alle zaken op een rijtje krijgt ben je weer instaat om anderen te helpen. 

this is how the jab is wiping out your immune system, terrifying


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk