dotcom.radio aflevering 283 van 31-10-2021


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #229


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 283 We staken maar hoe moet er dan de ideale wereld gaan uitzien? – Uitsluiting geeft geen vrijheid – Boosterrprik 4 al besteld in België – Oversterfte 2021 – motie tegen apartheid – Spanje lockdowns ongrondwettelijk verklaard – en meer [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Terwijl de dictatuur ons meer en meer mandaten ging opleggen
Verzamelden de aan kracht winnende revolutionaire zich op straat in brigaden
Zo kregen de meesten de geschiedenis mee van horen zeggen
En stonden de anderen te vuur en te zwaard op de barricaden
Het verschil tussen, waar en waarom hier aan te beginnen
En de Evolutie van wij gaan winnen.

– HM

* De ideale wereld, hoe zou die er uit meten komen te zien na de uitschakeling van het kwaad
– Een wereld van overvloed waar misdaad niet meer lonend is
– De negatieve denkers zeggen dat er altijd oorlog en misdaad zal blijven zijn wijzen de geschiedenisboeken uit. Ik ben het daar totaal mee oneens omdat een wereld van overvloed en gelijkheid nog nooit heeft bestaan. Dus dat moet het doel zijn deze keer.

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Lievergezond] Professor Amsterdam UMC spreekt zich uit: ‘Ik kan niet meedoen aan een systeem dat leidt tot vaccinatiedwang’ De weg die leidt naar het sociaal krediet systeem “Er is geen echte vrijheid wanneer die keuze uitsluiting tot gevolg heeft”

[Mike]  Gideon van Meijeren: motie tegen apartheid

GV Welke kant van “de lijn” kies je. Twee keuzes, goed of slecht een beetje fout bestaat niet meer !!

TRUMP– & –Qanon

* Texas Governor Signs Bill Requiring Student Athletes Play On Teams Matching Birth Sex

CORONA

Stelling: Als je geen toegang krijgt tot een ziekenhuis zonder vaccinatie;
— Wie liggen er dan in het ziekenhuis?

* Ninefornews Spaanse regering moet 1 miljoen corona boetes terugbetalen, eerste lockdown was ongrondwettig, inmiddels is ook lockdown nummer 2 ongrondwettelijk verklaard

[Kefirkev] Booster prik nummer 3 is nog niet toegepast en nummer vier is al besteld in België

[Medusa] Ook een lijntje gevonden van Diederik Gommers (OMT) naar de Bill en Melinda Gates foundation

* Thierry Baudet; ” Doden door coronavaccins? Verontrustende onderzoeksresultaten: sinds het begin van de vaccinatiecampagne is de oversterfte alleen maar toegenomen. Doen de “vaccins” wel wat ons is beloofd? Of juist het tegenovergestelde”

[Lievergezond] Florida now has the lowest rate of new COVID cases per capita of all 50 states with no mandates, no vaccine passes, and few restrictions to speak of.

[Angelface] Vaccinatie pleister met ID code gelijkwaardig aan het brandmwerken in WO II maar dan automatisch uitleesbaar

[Factsforum] Ex-vicepresident Pfizer geeft indringende waarschuwing: ‘Dit gaat er komend jaar gebeuren als je niet wakker wordt’ – Iedereen loopt weg met deze testimonial maar hij blijft nog steeds verre van de waarheid, een levend virus is nog nooit geïsoleerd, de waarschuwing heeft dan ook niet de impact die het zou moeten hebben !!

* telegram Franse burgers bestormen winkels die vaccin paspoorten handhaven, vullen winkelwagentjes en laten ze vlak voor de kassa achter alvorens naar buiten te lopen. (geen video link)

* Weekoverzicht Viruswaarheid: Er was nooit geld om de hongerigen en stervenden te voeden, maar wel om de hele wereld te vaccineren !!

[Lievergezond] NRC Het genadeloze oordeel van de gevaccineerde Nederlander; „Ik denk dat er goede redenen zijn om het recht op zelfbeschikking tijdelijk, en dan wel echt tijdelijk, op te schorten.”
noot: Kunnen we niet beter de gevaccineerde Nederlander hersendood verklaren; “propaganda is het enigste wat nog het denkbeeld versterkt” Moet niet iedereen een condoom gaan gebruiken omdat ik het ook gebruik – Moet jij geen helm gaan dragen anders is mijn helm niet veilig – Moet jij geen veiligheidsgordel dragen in de auto anders werkt die van mij niet. Zo zijn er nog miljoenen kletspraatjes te verzinnen.

* Er is geen levend virus, het bestaat niet
— Dat werd met de Spaanse griep al via het vaccin verspreid
— Dat werd ook zo toegepast in aanloop naar de tweede wereldoorlog
— Dat wordt altijd zo gedaan want alle virussen hebben een patent en komen uit een lab.

X22 report: Dr. Zelenko – We Are Living Through A Global Bio Weapon Attack, People Have The Cure To Fight It

* FDA Panel Approves Pfizer EUA Covid Jab for Children 5-11
– GV 5 tot 11 jaar nu ook het vaccin: Ook onschuldige kinderen worden verminkt en gedood !!

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

GEDACHTENVOER

* het ideale scenario: Megatsunami – La Palma Landslide

* Co2 fraude de waarde blijkt al 131 jaar onveranderd blijkt uit documenten

GV Is een beetje angst niet hartstikke gezond ?

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten