5 tot 11 jaar nu ook het vaccin: Ook onschuldige kinderen worden verminkt en gedood !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #229


Je ziet het op de protestborden terug bij de protest manifestaties in Frankrijk, dat volwassenen zo in en in dom zijn om zich te laten vaccineren met een experimentele mRNA gifbom, maar kom niet aan de kinderen !! En dat is precies wat er nu staat te gebeuren en vaak met volledige toestemming van de gehersenspoelde ouders !! Ik hoop dat deze ouders nadien, als ze waarheid ontdekken, nog de motivatie kunnen vinden om verder te leven, …

Het echte verhaal van de statistieken is dat kinderen bijna geen gevaar lopen van “Covid”, en de deskundigen op de bijeenkomst geven zelf toe dat de vaccins onbekende bijwerkingen hebben, vooral op de lange termijn.

Op 26 oktober hield het Raadgevend Comité voor vaccins en verwante biologische producten een vergadering om te stemmen over het verlenen van een vergunning voor noodgebruik (EUA) voor het “vaccin” Covid van Pfizer voor kinderen van 5-11 jaar.

Goedkeuring door het VRBPAC is een belangrijke stap op weg naar de afgifte van een EUA door de FDA, en als de stemming wordt aangenomen zal het vaccin van Pfizer naar verwachting in november worden goedgekeurd voor gebruik bij kinderen.

De hele vergadering werd live uitgezonden, en u kunt de hele acht uur hieronder bekijken, als u echt de behoefte voelt:

DR. ZELENKO – WE ARE LIVING THROUGH A GLOBAL BIO WEAPON ATTACK, PEOPLE HAVE THE CURE TO FIGHT IT


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk