Groenten consumptie EU, Nederland scoort laag, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #226


Maar de meeste volwassenen beseffen al snel dat ze heel gezond zijn en dat er een aantal geweldige manieren zijn om heerlijke groenten te koken. De hoeveelheid groenten die iemand nodig heeft, hangt af van de leeftijd en het geslacht. Maar gemiddeld is dit ongeveer 240 gram per volwassene per dag of 87,6 kg per jaar.

Bron artikel: VEGETABLE CONSUMPTION IN EUROPE

Een ding is duidelijk, Nederland hoort bij de slechtste landen, Kijken we ook naar het vlees (gemiddeld) en vis consumptie dan kunnen we opnieuw vraagtekens zetten bij het geheel, lees de artikelen, ….


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk