Een Revolutie komt NOOIT op TV


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #225


Een Revolutie is de natuurlijke Evolutie van samengebundelde krachten van een onderdrukt volk die hun afgrijzen en woede tonen tegen een tirannie van de overheid.

Dé Revolutie Toont zich altijd aan de wereld
op de straten en pleinen

Je hoeft mij niets te vertellen zei mijn zwager altijd, ik volg het journaal, lees de krant en verschillende vak en opinie magazines. Hoeveel mensen als hij zijn er die oprecht denken goed geïnformeerd te zijn? Kijk eens naar deze video en probeer een enkele seconde te herkennen die je meent op de TV gezien te hebben, …

Ga jij ook deel uitmaken van de geschiedenis of heb jij het straks van horen zeggen terwijl je er een paar straten van was verwijderd ?

Elke week al voor 13 weken neem ik deel aan kleinschalige demonstraties, even belangrijk als de grote want ze kunnen immers niet gecensureerd worden, iedereen ziet het met de eigen ogen, …

Terwijl de dictatuur ons meer en meer mandaten ging opleggen
Verzamelden de aan kracht winnende revolutionaire zich op straat in brigaden
Zo kregen de meesten de geschiedenis mee van horen zeggen
En stonden de anderen te vuur en te zwaard op de barricaden
Het verschil tussen, waar en waarom hier aan te beginnen
En de Evolutie van wij gaan winnen.

– HM

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk