dotcom.radio aflevering 282 van 24-10-2021


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #222


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 282: Spiritueel dieet – Wat is een mandaat” – Komt er een cyberaanval? – Gewapende robots zijn een feit – Ongevaccineerden doodgeschoten op nationale TV video animatie – Psychologie hoe werkt het om mensen te brainwashen? – COVID het belangrijkste woord in verantwoording – en meer [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

GV: Enkele reis op de ‘vaccinatie’ trein, naar het derde station ?

GV Protest lied: On Läche Rien Covid versie: We geven niet op !!

[Medusa]  Wist je dat? je dieet is niet wat je eet. het is waar je naar kijkt, waar je naar luistert, wat je leest, de mensen waarmee je omgaat, wees bewust wat je in je lichaam stopt, emotioneel, spiritueel en fysiek. 

Noot: Er zijn zoveel onderwerpen waar we ongetwijfeld een volle en interessante uitzending mee kunnen vullen, maar is dat nieuws belangrijk genoeg en soms uitsluitend afleiding – Ik wil mijn vrijheid terug – dat is eigenlijk het enige dat telt.

Kan ik politiek en muziek entertainment nog wel gescheiden houden ?
– Mijn persoonlijke afweging of ik moet stoppen mar radio maken of maar even gekke Henkie spelen zodat ik straks als het heel spannend gaat worden wellicht nog ruimte krijg, maar dan is het nazorg inplaats van preventie !!

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Peter] Wat is een mandaat:

Artikel 10:3Mandaat verlenen
1. Een bestuursorgaan kan mandaat verlenen, tenzij bij wettelijk voorschrift anders is bepaald of de aard van de bevoegdheid zich tegen de mandaatverlening verzet.

* Italië: Het gaat er hardhandig aan toe bij de diverse havenstakingen, politie breek de ene havensatking terwijl er in een andere haven weer nieuwe blokkades opgezet worden

[Medusa] Australie nu complete politiestaat met media blackout

[Marij] Aangifte tegen Mark Rutte
– Een aanzienlijk deel van de wereldbevolking van China tot aan Europa, Amerika en Afrika, alle rassen en werelden zijn vanaf eind 2019 openlijk aangevallen door een op dat moment nog tamelijk onbekende partij, waarvan het gedrag gaandeweg als vijandig kan worden gekenschetst…
– Op 9 januari 2021 verklaart de hoog onderscheiden Luitenant-Generaal (bd.) van de USA Army Thomas McInerney tijdens een interview in The White House, dat deze ‘onbekende partij’ gebruik maakt van een biologisch wapen om daarmee Amerika en de gehele wereld onder controle te krijgen. 
– Aangifte tegen Mark Rutte cs. en alle medeplegers

* vrijejournalisten.nl/
– Met een prachtige afbeelding waar een in steen gehouden figuur zich losmaakt en vlucht, de vrijheid tegemoet. – Met het woord ‘vrije’ geven wij aan, waarom wij het nodig vonden deze vereniging op te richten. Wij, als ongebonden en vrije journalisten, merkten en merken te vaak dat een groot deel van de huidige journalistiek, veelal in handen van grote commerciële bedrijven, niet meer neutraal wordt bedreven. Te vaak zien wij bepaalde onderwerpen scheef en eenzijdig belicht worden.
– Ik werd netjes terug gebeld na het achterlaten van een berichtje door Suzanne en zij vertelde dat een van de voordelen van onze vereniging is dat we kunnen overleggen en als groep een bericht/gebeurtenis onder de aandacht kunnen brengen ieder vanuit zijn eigen gezichtspunt waarmee we de slagkracht vergroten.

* Wereldwijde hacker aanvallen zullen ALLES lamleggen – er zijn nu meedenkers nodig
– Net zoals Event 201 in oktober 2019 de aftrap was voor de Covid-crisis, zou de Cyber Polygoonconferentie van 9 juli 2021 heel goed de weg kunnen bereiden voor een ophanden zijnde “cyberpandemie”, waartegen de Covid-pandemie dan een peulenschil zal lijken. Met gerichte hacker aanvallen kan er binnenkort niets meer regionaal, nationaal of over landen heen lopen. Geen elektriciteit, geen water, geen telefoon, geen benzinestations, supermarkten, geldautomaten en nog veel meer. Actief denken en slim handelen zijn hier meer dan ooit nodig.

* Activist Post: Pentagon Hit With Massive Class-Action Lawsuit Over Vaccine Mandates
– Service members from all five branches of the U.S. military, federal employees, and federal civilian contractors have joined in a class-action lawsuit against the Department of Defense over its COVID-19 vaccine mandates.

[Medusa] VIDEO: Economische journalist Arno Wellens, auteur van ‘Het Euro Evangelie’ dat inmiddels 3 delen kent, legde gisteren bij het vrij nieuwe kanaal V for Valentine uit dat de Europese Unie al in 2011 heeft besloten dat er een digitale ID zal komen, en dat ook de QR code allang werd voorbereid en daarom nooit meer weg zal gaan. Vanaf 2022 moet een alomvattende digitale ID voor iedere burger een feit worden. ALLES zal aan de QR code worden gekoppeld, inclusief bankrekening, zorgpas, medische (vax)status en rijbewijs. Het betaal- en geldsysteem wordt 100% digitaal, en de overheid gaat besluiten waar u uw eigen geld aan zult mogen uitgeven, en zelfs wanneer. Als u in de ogen iets fout zegt of doet (bijvoorbeeld als u weigert zich te laten injecteren), dan kan en zal uw bankrekening met één druk op de knop worden geblokkeerd. Kortom: volgend jaar worden de EU en Nederland definitief in China 2.0 veranderd.

[Marij] Ellaster Parlementsleden raken bevoegdheid kwijt wegens ‘corona’
– De Bond Overheidszaken heeft in de maand mei ieder Kamerlid persoonlijk een aanzegging gestuurd waarin werd geëist dat de parlementariër zijn steun aan de coronamaatregelen van Mark Rutte en de zijnen zou intrekken en de ophanden zijnde inwerkingtreding van de spoedwet aangaande ‘corona’ zou uitstellen. De Bond waarschuwde de Kamerleden dat zij in de coronacrisis medeaansprakelijk en medeverantwoordelijk dreigden te worden voor het handelen van Mark Rutte (minister-president) en Hugo de Jonge (minister Volksgezondheid, Welzijn en Sport), met Jaap van Dissel (directeur Centrum Infectieziektebestrijding RIVM) als adviseur.

[Bull] Ben je al klaar voor de grote rode truck die alleen jij ziet aankomen? Jan Bennink
– ben je al mentaal voorbereid op het puin ruimen

* ZeroHedge Pope Demands Silicon Valley “In The Name Of God” Censor “Hate Speech”, “Conspiracy Theories” Is dit een call to action om meer censuur in te voeren van de Paus, in denaam van, …

[Kefirkev] Assemblée Nationale heeft een uur geleden met 109 stemmen voor en 66 tegen het eerste artikel van de wet inzake gezondheidsbewaking goedgekeurd, waarmee het rechtskader voor de noodtoestand op gezondheidsgebied wordt verlengd tot 31-7-2022

[Kefirkev] Het zat er natuurlijk aan te komen: They’re putting guns on robot dogs now

[Medusa] Ik heb zojuist aangifte gedaan tegen de NPO (VPRO en BNNVARA) vanwege haatzaaien door het oproepen tot geweld en het uitzenden van 2 video’s waarin ongevaccineerden worden vermoord omdat ze geen prik hebben.

[Mike] Video Willem Engel WAT GAAT ER KOMEN Uitstekende bespiegeling van Willem Engel waar ik het alleen maar 100% mee eens kan zijn!

* Terugbetalen Corona steun dreigt voor veel bedrijven

[Medusa] Weekjournaal Viruswaarheid

[Geert] We zullen vechten voor jullie rechten” verklaren 4 Europarlementariër in Brussel maar de media zwijgt… – vier ongevaccineerde EU parlementairs mogen nu niet meer binnen !!

* GV Sponsort Eric Clapton een groep muzikanten om Vaccin Scepticisme te verspreiden?

* GV Chicago begint met het plaatsen van politieagenten op “onbetaald-verlof” status tijdens discussie over vaccins

TRUMP– & –Qanon

X22 Dinsdag Colin Powel 84 overleden, gevaccineerd en overleden aan COVId of “the easy way out”

[Medusa] Trump gaat zijn eigen sociale media platform starten

CORONA

[Marij] Biden gepakt! Pfizer bekende dat de FDA het vaccin in de VS niet heeft goedgekeurd in een opgenomen gesprek!

[Kefirkef] Ondernemers zet QR code bordje buiten op marktplein !! Eigen rechter spelen !!
– Gelijk de politie bellen en aangifte doen

[Medusa] Bij eventuele lockdown geldt dat ook voor de gevaccineerden zegt de Jonge
– Noot: Dit zou een smoes kunnen zijn voor de invoering van de S.K.Systeem app, dan kan men dat automatiseren

[Marij] Artsen voor waarheid: Dr. Lee Vliet, directeur van Truth for Health: “Ziekenhuizen in de VS veranderen in medische gevangenissen” Vitamines zijn uit den boze, wil je naar huis dan is dit niet toegestaan

[Geert] RECEIPTS: Patents Expose “Medical Devices” in Jab, Injectable Computing System
– Patent geeft aan dat er een externe verbinding gemaakt kan worden met je lichaam naar een computer voor het doorgeven van informatie, is daarmee je lichaam ook bestuurbaar en te hacken ? Komt daarmee een einde aan het grafeen debat?

[Medusa] Jan B Hommel heeft een verzameling aangelegd van tweets over wappies. Echt vreselijk wat er allemaal voorbij komt. Twitter vindt dit natuurlijk allemaal prima! bedreigingen, kogels, zyclon B alles is toegestaan om anti vaxxers van deze planeet af te helpen, …

[Tibo] DOORBRAAK: Nebraska staat toe dat doktoren legaal Ivermectine en HCQ als COVID behandeling mogen voorschrijven

[Ron] Leefbewust De aversie tegen de ongevaccineerden, hoe werkt het

[Medusa] Pfizer is een mega grote sponsor van TV programma’s in de VS. Het geld komt bij dat bedrijf met bakken binnen en willen ze graa zo houden denk ik, ..

[Thierry Baudet] Ons grote voorbeeld met 90% gevaccineerd, de staat Vermont, VS. ‘Besmettingen’ zijn er nog nooit zo hoog geweest. Gaan we ook zien bij ons deze winter. Maak je op voor weer een halfjaar paniekretoriek

[Gideon] Gideon kraakt de rechtspraak. Het spel is uit, de lakeien worden ontmaskerd. Veel rechters zijn handlangers en loopjongens van agenda 2030, soms met een veel te jonge sexuele voorkeur.

[Kefirkev] Volledig gevaccineerd en NO WAY dat ik weer zo’n mondkapje op ga zetten

[Medusa] Letland als eerste Europees land weer in lockdown: bars en winkels dicht, avondklok keert terug

[Geert] New Stew Peters: Former Pfizer Employee: “Checkmate. Game Over. We WIN”
– We hebben de cijfers dat de doden van dit vaccin 4 x hoger zijn als 9/11
– Bovendien is dit nu FDA goedgekeurd op 21 augustus 2021 !!!
– Ingrediënten moeten nu binnen 14 dagen op het label staan
– Hoe kun je de totaal verschillende VEARS neveneffecten verklaren, geen constante producten?
– Nu is er nog steeds geen Pfizer website wat normaal is voor dit product met “FDA goedkeuring”.
– De testface loopt tot 2027
– Plannen rond dit experimentele shot zijn wettelijk al behandeld in het Obama tijdperk in 2013, lang voor Trump dus kwam !!

[Mike] Je volgt braaf de regels omdat je wilt dat het stop. Maar juist daarom stopt het niet !!
– MIND FUCK

[Geert] “Vaccine” Murder Charges Accepted by Prosecutors, Officials Intentionally Killed Patients (video)

[Lievergezond] Dit is eigenlijk de beste uitleg in een enkel woord: VERANTWOORDING
– Farmaceutische bedrijven willen geen verantwoording afleggen als er iets met je gebeurd
– Dokters willen geen verantwoording afleggen als er iets met je gebeurd
– De overheid wil geen verantwoording afleggen als er iets met je gebeurd
– * – En toch moet jij de verantwoording nemen om anderen te beschermen ?

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

GEDACHTENVOER

[Ron] Leefbewust Zwaveldioxide in de lucht onderweg uit Palma is aangekomen in NL

[Peter] Ongekende patronen op Las Palmas bij de laatste recente aardbeving

[Gert] Er lijkt iets meer schot in de richting van het licht te komen. Schoolboards in de VS krijgen het zwaar en Att Gen. Merrick Garland wordt gefileerd.

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten