Eerste COVID ‘vaccin’ in 2018, ra ra hoe kan dat?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #220


Mensen willen besodemietert worden, hebben hun stelling ingenomen zich ingegraven en luisteren nergens meer naar. Het plan waar we midden in zitten en geschreven was in 2010 wordt niet gelezen en de redding hoe je kan voorkomen dat je dood gaat, dat je familie en vrienden dood gaan, niemand deelt het. Het grote slachtveld is begonnen, we zitten er midden in, we wachten bij de rand van de afgrond waar mensen nog slechts een enkele keuze hebben, luisteren of erin donderen, ….

Bron artikel de `Hal Turner radio show; “How Did Astra-Zeneca Manufacture “COVID-19 Vaccine” in July of 2018 Before the Disease Was Even Discovered or Named?

Hoe heeft Astra-Zeneca het “COVID-19 Vaccin” in juli van 2018 geproduceerd voordat de ziekte zelfs was ontdekt of benoemd?

Een heleboel mensen hebben heel wat uit te leggen. Dozen van COVID-19 Vaccin van AstraZeneca tonen een productiedatum van 15 juli 2018 … Maar “COVID-19” werd pas ontdekt in 2019 en kreeg pas een naam op 11 februari 2020.

Hier is het rokende pistool: Een doos COVID-19 Vaccin van AstraZeneca, met de productiedatum van 15 juli 2018 computer gedrukt op de flap van de doos:

Maar er is meer, lees even mee de useless eaters, de nutteloze eters waarvan er op zijn minst zo’n 4 miljard geëlimineerd zijn in het jaar 2050. Het is maar dat je het weet waar je nu mee bezig bent groene vinkjes jagers !! En het staat er gewoon zwart op wit zoals met de meeste ‘complotten’, doe je huiswerk.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk