Kan ik politiek en muziek entertainment nog wel gescheiden houden ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #220


Politiek is de wijze waarop in een samenleving de belangentegenstellingen van groepen en individuen tot hun recht komen – meestal op basis van onderhandelingen – op de verschillende bestuurlijke en maatschappelijke niveaus. Waar de scheidslijn loopt tussen het politieke en het ethische en sociale is een vraag waar veel verschil van mening over bestaat. 

Kan ik politiek en muziek entertainment nog wel gescheiden houden? Het antwoord is een dikke NEE natuurlijk, immers door de jaren heen hebben protestliedjes de hitparade bestormt en is deze stroming niet meer weg te denken uit de muziek. (Top 100 protest songs gekozen door luisteraars in NL) Normaal wil je eigenlijk de politiek geen podium geven om alle luisteraars binnenboord te houden. Maar dat laatste is niet meer mogelijk, ik krijg steeds meer bij mezelf weerstand om nog de “blij met de muziek” boodschap te verkondigen en hieraan een podium te geven, zonder de andere kant van het verhaal te kunnen belichten. De hedendaagse apartheid wordt door sommigen normaal gevonden want wij nemen toch immers zelf die keuze om niet mee te gaan in de hype van het experimentele vaccin (?)

In het kort: We bevinden ons in een informatie oorlog waarbij een groot deel van de bevolking totaal in het duister tast wat er aan het gebeuren is. Elke, maar dan ook ELKE gevaccineerde is verkeerd voorgelicht en wordt bang gemaakt met dikke leugens.

1. Een virus is nog nooit wetenschappelijk geïsoleerd (Uitspraak Hoge Gerechtshof Duitsland 2016)

– (geen media aandacht)

2. De PCR test is pure fraude en de FDA heeft dit recent toegegeven 

– (geen media aandacht)

3. Elk virus is gepatenteerd, dus in een lab gecreëerd. 

– (geen media aandacht)

4. Het mRNA ‘vaccin’ is een experimenteel biologisch wapen met nog onbekende uitkomst !!

– (geen media aandacht)

5. Met het derde vaccin is in Israel aangetoond dat het dodental exponentieel stijgt. 

– (geen media aandacht)

* Al deze zaken kun je zelf op internet natrekken als je de moeite doet !!

Waarom wordt dan al deze ellende over ons uitgestort?

Dat is het plan om een totalitaire wereldmacht uit te oefenen, lees het op de website van het World Economic Forum, het is geen geheim je had het gewoon net als ik kunnen lezen waar Merkel, Macron, Johnson, Biden, Rutte en bijna alle politici aan moeten gehoorzamen. De politici zijn -NU- dus de terroristen !! Je kunt het ook op mijn site lezen waar de Het Rockefeller Lockstep document duidelijkheid geeft wat er nu aan het gebeuren is, alleen het was gepubliceerd in 2010 en het staat al sinds juni 2020 op de site en de naam die ik eraan heb gegeven bleek helaas dicht bij de waarheid. de NWO glazenbol. Iedereen had het dus net als ik ook kunnen weten!

“Economische journalist Arno Wellens legde uit dat de Europese Unie al in 2011 heeft besloten dat er een digitale ID zal komen, en dat ook de QR code allang werd voorbereid en daarom nooit meer weg zal gaan. Vanaf 2022 moet een alomvattende digitale ID voor iedere burger een feit worden. ALLES zal aan de QR code worden gekoppeld, inclusief bankrekening, zorgpas, medische vaccinatie status en rijbewijs. Het betaal- en geldsysteem wordt 100% digitaal, en de overheid gaat besluiten waar u uw eigen geld aan zult mogen uitgeven, en zelfs wanneer. Als u in de ogen iets fout zegt of doet (bijvoorbeeld als u weigert zich te laten injecteren), dan kan en zal uw bankrekening met één druk op de knop worden geblokkeerd. Kortom: volgend jaar worden de EU en Nederland definitief in China 2.0 veranderd”.

De QR code zal dan de naam Sociaal Krediet Systeem gaan dragen. 

Weg vrijheid: “Is dit nieuws voor mij?”

Totaal niet, reeds 21 jaar onderzoek ik alles wat er op mijn pad komt en dit plan was helemaal geen geheim, het werd alleen door de rest van de wereld als complotdenken afgeschilderd.

Waar ik wel een probleem mee heb is de komende en gaande zijnde slachting, het uitmoorden van de bevolking. Laat ik duidelijk zijn, Gedurende de afgelopen zes jaar heb ik alle zeilen bijgezet om mensen te informeren, ze hebben ervoor gekozen niet naar mijn / onze boodschap te luisteren, dat is de keuze van de ander, daar moet ik vrede mee hebben.

Ik zie echter de bui al hangen, nu de insiders weten dat er reeds miljoenen mensen dood zijn gegaan door de vaccinatie, wat niets anders is als biologische oorlogsvoering moet ik mijzelf ook emotioneel gaan beschermen. Als straks ik, en dit is al gaande, de een na de andere artiest moet aankondigen dat hij of zij overleden is, hoeveel plezier kan je dan nog hebben aan de muziek op zichzelf. Ik ben ook maar een mens. Zeker als je niet de mogelijkheid zaken te benoemen zoals ze zijn, censuur dus en die kant lijkt het op te gaan. 

Maandagmorgen heb ik een protestliedje opgenomen in de Nederlandse taal en ik heb aangegeven bij de radio hier in Frankrijk dat ik dat ga draaien. Net zoals ik Eric Clapton met “This has gotte stop” (vaccinatie spijt) en Van Morisson met “No more lockdowns” ook draaide. De melodie die ik gebruikte was het populaire nummer van ‘HK’ “On Lâche Rien”, de eerste reactie was bij de radio dat ik politiek en amusement gescheiden diende te houden. (Noot: Er wonen veel Nederland in de Morvan) De Franstalige versie, ook een protestlied wordt regelmatig gedraaid op de radio en is niet weg te denken bij de manifestaties in het geheel land sinds 2010.

Nogmaals; Wat is politiek?

Is dat het faciliteren van de grootste terroristische aanslag uit de geschiedenis van de mensheid?

Het antwoord is nu; “JA” !!

Moet ik gewoon gezellig muziek blijven draaien als dit najaar de bom gaat barsten met het derde vaccin dat ook verplicht wordt voor een ieder die zijn QR code wil behouden. Het derde vaccin waarvan we met zekerheid weten dat dit voor steeds meer mensen de genade klap gaat worden, dat zagen we aan de cijfers van Israel. 

Daar heb ik deze week over nagedacht, de ruimte om vrijuit te spreken is nu inmiddels duidelijk niet aanwezig. Moet ik dan een daad stellen en ermee stoppen, ik denk dat het niet duidelijk zal zijn wat mijn beweegreden daarvoor is geweest. Een paar opmerkingen die ik hoorde deze week, waar mijn ontvangst voor open stond hebben me doen besluiten me als gekke Henkie te gedragen en gewoon mijn programma zonder enige informatie blijf maken.

-> Waarom?

Ik denk dat als eenmaal de bom gebarsten is er voor mij een podium gaat ontstaan waar ik wel mijn zegje kan / mag doen. De mensen die nu hun stelling al hebben ingenomen kan ik toch niet meer met rede bereiken. Eenmaal aan de rand van de afgrond zijn er weer mensen die bereikbaar zijn en je kan helpen zo goed en kwaad als nog mogelijk is. Dat punt is voor een ieder op een ander moment. Bovendien blijft het voor mij persoonlijk nog een netwerk waar ik gebruik van kan maken indien nodig.

Nog wat ter overdenking:

– Ze hebben onze kinderen onder dwang gemaskerd

– Ze isoleerden onze stervende moeders en vaders, het weigeren van bezoeken

– Ze gaven hen slechte zorg en verbood een waardige begrafenissen

– Ze sloten onze bedrijven

– Ze sloten ons op

– Ze ontnamen ons onze vrijheid van mening, van expressie, van beweging, van onderneming

– Ze sloten onze gebedshuizen

– Ze arresteerden ons en gaven ons een boete om buiten te wandelen of onze zaak open te houden

– Ze zeiden ons dat ze geen vaccins zouden opleggen, dan deden ze echter wel.

– Ze logen tegen ons over de oorsprong van het virus

– Ze logen tegen ons over “ongeveer twee weken om de curve af te vlakken

– Ze logen tegen ons over het sterftecijfer

– Ze logen tegen ons over de effectiviteit van indamming 

– Ze logen tegen ons over de effectiviteit van het masker 

– Ze logen tegen ons over de behandelingen

– Ze logen tegen ons over natuurlijke immuniteit 

– Ze logen tegen ons over de oppervlakte verspreiding 

– Ze hebben het nep dodental sterk opgeblazen

– Ze logen tegen ons over de effectiviteit van het vaccin 

– Ze logen tegen ons over de bijwerkingen van vaccins

– Ze liegen tegen ons over hun doelen

————————————————> op dit punt zijn we aangekomen !!

– Ze ontslaan ons van onze baan als we het vaccin niet nemen


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk