Chicago begint met het plaatsen van politieagenten op “onbetaald-verlof” status tijdens discussie over vaccins


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #218


The Hill bevestigt dat het Chicago Police Department is begonnen met het plaatsen van agenten op onbetaald verlof in de nacht van maandag op dinsdag omdat zij zich niet houden aan het Covid-mandaat van het departement om vaccinatie bekend te maken.

Bron artikel the Activist Post: Chicago Begins Placing Police Officers On “No-Pay Leave” Status Amid Vaccine Showdown
Door: Tyler Durden

Misschien om de chaos van de misdaad te vermijden die zich zeker zal ontvouwen door het massaal ontslaan van agenten, waarvan de politiebond voorspelde dat het om 50% van het korps zal gaan, heeft burgemeester Lori Lightfoot tot nu toe aangegeven dat een “zeer klein aantal” agenten op “geen-betaling-status” zijn geplaatst. Waarschijnlijk is de strategie van de stad om kleine groepen agenten geleidelijk te ontslaan in de hoop een grootschalige opstand te voorkomen.

Lightfoot beweerde dat ze “meerdere kansen” hebben gehad om zich aan de regels te houden, nadat de deadline van afgelopen vrijdag was verstreken voor agenten om hun individuele vaccinatiestatus te uploaden naar een online stadsportaal, waarvan velen ook zeggen dat het een schending is van de persoonlijke medische vrijheid. Sindsdien heeft ze de vakbond er op dramatische wijze van beschuldigd een “opstand” te leiden.

De voorzitter van de Fraternal Order of Police, John Catanzara, die in het weekend een spreekverbod kreeg opgelegd door een rechtbank in een poging om te voorkomen dat de vakbond agenten zou aanmoedigen om zich te verzetten tegen de dictaten van Lightfoot, heeft gezegd dat tot nu toe, vanaf dinsdagochtend, ongeveer 50 agenten op onbetaalde status zijn geplaatst.

Noot: Vorige week schreef ik dit artikel: Wat als de politie je vriend gaat worden?

Het moge duidelijk zijn dat de ontwikkelingen razend snel gaan, de politie zal niet lang meer als verlengstuk van de macht, lees de dictators, de orde gaan handhaven. De machthebbers komen nu binnen de comfort zone van de agenten, onbetaald verlof klinkt vriendelijk maar betekend gewoon een schop onder je kont als je het experimentele vaccin niet neemt. Voor de achterblijvers die nog dienst doen een teken om eens achter de oren te krabben; “Hoe veilig is mijn toekomst bij de politie?


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk