dotcom.radio aflevering 281 van 17-10-2021

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #215


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 281: verkeerde kant van de lijn? Laatste waarschuwing – Omroepman vraagt vergeving – Preppen is zinloos want, … – Dus jij hebt nog nooit geprotesteerd? – TV serie over Soc. Krediet Systeem – Covid kaartenhuis op instorten – FvD tegen Kartel, jullie zijn acteurs – Video: weet hoe de lijntjes lopen – Massa ontslagen en wake away acties – De dictatuur toont zich, open en bloot – Reeds miljoenen vaccinatie doden volgens rapport – 2,2 miljoen vaccin bijwerkingen – en meer … [Afspelen – Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

[Annette] Ik ben een luisteraar van Dotcomradio en eea was vandaag niet te downloaden zoals je al aangaf. In dit soort gevallen probeer ik altijd de tor browser. Hier werkt het iig wel Begin van de middag heb ik de uitzending beluisterd.

Mijn antwoord: Een  mooie oefening voor als we er niet meer zijn als de censuur zo doorgaat. Als jij dit weet, mogen ze dat allemaal zelf uitzoeken. Net als wel of niet gevaccineerd toch ? Zelfredzaamheid

Aan zelfredzaamheid
ben je veel tijd kwijt
Maar nog geen seconde spijt
want met al die vleit
Weet ik mezelf aardig te redden
en ga dan ook met een gerust gevoel te bedde

Alles wat ik nodig heb komt naar mij toe in de volmaakte volgorde van tijd en ruimte.

Sommige van je “vrienden” en alternatieve media kunnen je net zo goed op een doemscenario spoor zetten als de politiek en de media. Nu het toch oorlog is kun je wellicht ook daar maar beter gelijk met scherp schieten.
– Besef als je mogelijk nep nieuws plaatst je automatisch beslag gaat leggen op de schaarse tijd van anderen
– Bedenk bij alles wat je leest deze stelregel: “Wat kunnen de elites doen om zelf veilig te blijven”
– Je kan ook het nieuws brengen als, wat weten / denken jullie hiervan?
– Een shot uit de heup trof doel
– Het bleek dat de persoon in de wiek geschoten was.
– Fatalistische denken bij mijn opmerking over Preppen.
* Prepper -nu- zinloos, maar er is hoop, …

* GV Staat het COVID kaartenhuis op instorten?
– Video intervieuws met Maria Zach en Phillippe Argillier
– Video laatste waarschuwing Ricardo Bosi

ONZE VRIJHEID & GRONDWET


[Lievergezond] Voor een virus – dat nooit meer weggaat – worden geen extra IC personeel opgeleid, voor een -tijdelijke QR code – wil men 5.000 BOA’s opleiden. Logisch toch !!

[Marij] In een open brief is een ARD-medewerker kritisch over anderhalf jaar coronaberichtgeving: Ole Skambraks werkt al 12 jaar als redactie en redacteur bij de publieke omroep. Ik doe niet meer mee aan deze scam!

* GV Wat als de politie je vriend gaat worden?
Ten eerste omdat ze thuis ook een vrouw en kinderen hebben die dezelfde dictatuur ervaren zoals wij allemaal. Tussen twee vuren zitten, 24/7, … probeer dat maar eens lang vol te houden?
– X22 report defund the police wordt in de VS al weer omgekeerd en ze krijgen weer extra geld

* Nieuwe TV serie over fictieve samenleving
​Nu.nl Arcadia speelt zich af in een fictieve samenleving in de nabije toekomst. Na een catastrofe zijn grondstoffen schaars en wordt er een puntensysteem geïntroduceerd dat de levenskwaliteit van mensen meet.

Op basis van deze zogenoemde burgerscore wordt bepaald wat ieder mens wel of niet mag doen in de maatschappij. Het leven van de gezagsgetrouwe familie Hendriks verandert van de ene op de andere dag als blijkt dat vader Pieter heeft gefraudeerd om de score van zijn dochters hoog te houden.

* Lithuania became the first country in Europe to enforce Covid Pass restrictions in all the society

[Godsgeschenk] FvD over het politieke kartel
– Freek Jansen tegen het kartel: Jullie zijn allemaal acteurs!

* GV Zou jij in China willen wonen met het Sociaal Krediet Systeem? Het hoge woord is er uit in Nederland komt het ook!!

* De wereld is niet gek geworden als je weet hoe de lijntjes lopen, …
– Uitstekende video van Tim Gielen een goede video om mensen in 1 uur inzicht te geven

* Maandag NaturalNews Lebanon power grid down, India blackouts, NYC shelves empty, disruptions accelerate

[Zathras] Het plot van de nieuwe James Bond film gaat over het uitroeien van de gehele wereldbevolking, het is dus nu gewoon in het openbaar wat er gebeurd (zoals altijd het geval is met het Satanisten protocol)

X22 report 4.3 miljoen arbeiders hebben ontslag genomen / gekregen in Augustus alleen !!

[Medusa] Macron wil het Corona pas verlengen tot 1 juli 2022
– Noot: Dat is dus vanaf 18 juli 2021 voorlopig 1 jaar apartheid !! Mooi vooruitzicht !!
– Niemands Knecht: … en het gebruik van een valse vaccinatiepas bestraffen met een boete van 75.000 euro en vijf jaar gevangenisstraf.

* Zerohedge Chaos In Texas As Employees Fired For Refusing To Get Vaxxed Demand Their Jobs Back
– Shortly after governor Greg Abbott issued an executive order banning the vaccine mandates by any employer

* New Zealand Forces Vaccination Mandate On All Education, Health-Care Workers

* Zerohedge Man Facing 30 Years for Shooting Down Police Drone — “Harassing Him” on His Property

betoog Baudet over het referendum

TRUMP– & –Qanon

* X22 report waarom zijn er rally’s van Trump, er zijn toch geen verkiezingen?

[Godsgeschenk] Joe Biden’s Vaccine Mandate Doesn’t Exist. It’s Just A Press Release

[Mike] De Deep State probeert een oorlog uit te lokken tussen China en Taiwan. Q-post 38, met daarin ‘Calm before the storm’:

* telegram: Sidney Powell was on Brannon Howse Live tonight and discussed the government patents that she recently discovered, which allow the government to rig and manipulate our elections via algorithms in the voting machines. We’ve suspected this since they stole the 2020 election, but she found PATENTS that were filed in 2006.

* Fulton County Paid Dominion $2M to Staff and Run Elections At Rate of $2k+/Person/Day

[Geert] Breaking news neuws Shadow Government is going down
Maria—as promised two weeks ago—has come back with bombshell information.
There is a huge action going on world wide…that the people do not know about…
Now the world will start to learn the efforts and actions to save it.

CORONA

[Angelface] Postmortale verzorger komt steeds meer bloedingen tegen die niet weg te werken zijn om de overledene toonbaar te maken

[Angelface] Het Meldpunt Vaccinatie is definitief offline. Wij nemen geen nieuwe meldingen meer aan.
– Noot: binnenkort worden hun bevindingen gepubliceerd. Er waren gigantische verschillen met jet Lareb.

* Ron Watkins: Our troops are being purged via unconstitutional covid “mandates”; many will be thrown out with DISHONORABLE DISCHARGES by December. What happens to America’s security if 30% of the Armed Forces are forced out?

[Medusa] SCHOKKEND: Een database van de WHO vermeldt 2.201.851 bijwerkingen van het Covid-19 Vaccin, waaronder geboorteafwijkingen​

[Geert] XanderNieuws: Minister van Volksgezondheid: ‘Er is geen ethische of epidemiologische rechtvaardiging voor de Covid pas. Het is enkel bedoeld om de ongevaccineerden onder druk te zetten zich te laten intenten’ – Israëlische regering van plan om ongevaccineerden af te sluiten van complete gezondheidszorg

[Geert] FrontNieuws: it de laatste cijfers van het Britse PHE Vaccine Surveillance Report over Covid-gevallen blijkt dat dubbel gevaccineerde 40-70 jarigen 40% van hun immuunsysteem hebben verloren in vergelijking met ongevaccineerde mensen. Hun immuunsysteem verslechtert met ongeveer 5% per week (tussen 2,7% en 8,7%). Als dit zo doorgaat, zullen de 30-50 jarigen tegen Kerstmis een afbraak van 100% van hun immuunsysteem hebben, zonder enige afweer tegen virussen, en zullen alle dubbel gevaccineerde mensen ouder dan 30 tegen maart volgend jaar hun immuunsysteem hebben verloren, schrijft Theexpose.uk.

[Louis] De domeinnaam coronacheck.nl werd door de overheid al op 20-02-2020 al vastgelegd
– Maar je bent een complotdenker als je dat verteld

* Aegis 5 jaar studie ongevaccineerden “Als u gedwongen bent gevaccineerd te worden, kunt u uw identiteitskaart laten zien en daarmee verklaren dat u zich ertoe verbonden hebt om vijf jaar lang niet gevaccineerd te worden. In veel gevallen zal dat genoeg zijn.”

* Activist Post: Southwest airlines canceled nearly 2,000 flights over the weekend – blaming the Federal Aviation Administration (FAA) and inclement weather. Oddly, no other major airlines had the same issues, while rumors swirled that airline employees had staged coordinated walk-outs

[Marij] Eindelijk ook de schapen kunnen dit begrijpen (duidelijke virus video van de nep pandemie)

[Mike] Baudet wordt volgens de Telegraaf hier ‘terechtgewezen’, maar het tegenovergestelde is waar: Het vaccin is geen vaccin maar gentherapie en experimenteel, volgens het Kartel is het allemaal niet waar en uitgebreid getest. WAT EEN DIKKE VETTE LEUGENS

[BlueTruth] Covid-19 maatregelen (ken je rechten)

[Geert] Rechtstreeks van de Britse advocaat Anna De Buiscuit. Belangrijk nieuws. delen op alle platforms: FDA-document geeft toe dat de “Covid” PCR-test is ontwikkeld zonder geïsoleerde monsters voor testkalibratie, wat feitelijk toegeeft dat er iets anders wordt getest. Een document dat zojuist is vrijgegeven door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) geeft openlijk toe dat de beruchte PCR-test voor het Wuhan-coronavirus (Covid-19) niet is ontwikkeld met echte monsters, maar eerder met wat lijkt op genetisch materiaal van een verkoudheid virus. In het FDA-document wordt duidelijk vermeld dat gewoon genetisch materiaal van de seizoensgriep werd gebruikt als testmarker in de PCR-testkits, omdat de autoriteiten wisten dat veel mensen er “positief” op zouden testen, waardoor ze deze resultaten konden gebruiken om het ‘Covid’-verhaal. Er is geen legitieme test die de aanwezigheid van SARS-CoV-2 nauwkeurig identificeert. Een andere onthulling in het document is de erkenning door de FDA dat testresultaten worden “gepoold” om cijfers te produceren die onnauwkeurig zijn. De FDA produceert letterlijk gegevens om een ​​vals verhaal te ondersteunen.

[Angelface] Dit even zelf gecheckt op http://euromomo.eu, en inderdaad: t/m week 39 is de #oversterfte in Europa in alle leeftijdsgroepen explosief gestegen en dan vooral bij mensen onder de 75 jaar. In vergelijking met coronajaar 2020 stijgingen van 79%, 112% en 57%! Zorgelijk.
– Noot: En dat met alle maatregelen, lockdowns – avondklok – maskers – QR code app en wat is er nog meer veranderd, oh ja vaccinatie !!

* Spaanse Griep & Covid, de overeenkomsten, … wat kunnen we leren, …

* StopWorldControl rapport COVID doden, zeer aannemelijk al in de miljoenen

[Angelface] Er komen veel gevaccineerden patiënten binnen die prikspijt hebben, ook collega’s die ziek zijn na de prikken. Hijzelf heeft nergens last van, want hij is niet gevaccineerd. De IC-verpleegkundige hoor je vanaf 57:22 minuten. Hier de link naar de uitzending (Noot: Zo werkt censuur)

[Medusa] De reden waarom miljoenen wereldwijd in opstand komen tegen deze pas, is niet alleen omdat het mensen uitsluit van werk en het sociale leven, maar luister en huiver
Het Sociaal Krediet Systeem is hier !! (In de UK)

[Godsgeschenk] Het Noordelijk deel van Australië legt het strengste ‘Vaccinatie’-verplichting ter wereld in. Degenen die zich na 13 november niet melden, krijgen een boete van $ 5.000.

[Angelface] Een corona pas laten zien om je geld te kunnen verdienen. Vanaf vrijdag is dat de realiteit in Italië. Dan moet je verplicht met een QR-code op zak naar je werk.

[Lievergezond] U.S. doctor reports a ’20 times increase’ of cancer in vaccinated patients​

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

[Marij] Nadat facebook vorige week uit de lucht was ontdekte VergePermacultuur uit Canada met 20.000 volgers dat hun account gewist was, … zelfvoorzienend leven is een gevaarlijke bezigheid in de ogen van dictators

[Marij] GOOGLE zwarte lijst Natural News … verwijdert 140.000 pagina’s uit zijn index… “geheugengaten” Natural News onderzoeksartikelen over vaccins, farmaceutische corruptie, frauduleuze wetenschap en meer

GEDACHTENVOER

[Geert] Resolutie over Demmink kindermisbruik en mensenhandel in United States House Committee on Foreign Affairs.
H.Res.62 – Expressing the sense of the House of Representatives that the Secretary of State
should seek to amend Article 22 of the Statute of the International Court of Justice to move
the seat of the Court from the Netherlands.
https://www.congress.gov/bill/113th-congress/house-resolution/62/text

Wel typisch dat de naam van Demmink in deze resolutie 17 keer wordt genoemd.

[Medusa] Stijgende energie prijzen, 46,5% van de energierekening is belasting en een onderdeel van dat woord is -LAST-

* WorldUnity: Dinsdag: Britse politie laat onderzoek naar verkrachting van kinderen vallen tegen prins Andrew ondanks banden met Clinton-gebonden pedofiel Jeffrey Epstein

* ZeroHedge Tsjechische kiezers verdrijven communisten uit parlement voor eerste keer sinds 1948

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten