Prepper -nu- zinloos, maar er is hoop, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #213


Jarenlang heb ik ernaar gekeken, prepper, voorbereid zijn op allerlei zaken als voedsel, schoon drinkwater, alternatieve energie. Zaken waardoor je eerste levensbehoeften vervuld zijn, deze week ontmoedigde ik iemand om dat ook te doen en ik kreeg de beschuldiging van fatalistisch denken. Maar dit zijn de dots die mij anders doen denken, -nu- !!

Het fatalisme is de leer die aanneemt dat de mens geen enkele invloed heeft op zijn lot. Met andere woorden is het fatalisme het geloof dat elke handeling en elke daad in het leven van de mens al bepaald is door het lot en dus al op voorhand vastligt. 

De persoon die mij daarvan beschuldigde deed dat onnadenkend want ik had in Nederland al alternatieve energie voorzieningen, een watervoorraad(je), waterfilter, biologisch volkstuin en wek potjes opslag. Dan moet je er echter wel van uit kunnen gaan dat je in je eigenhuis veilig bent. je zal dan eigenlijk net als de Amerikanen een wapen in huis moeten hebben ter verdediging. 

Maar ondanks dat ik nu ook verschillende zaken overdacht had hier in Frankrijk was -dit- scenario nog niet gepasseerd. 

Monsieur Emmanuel Macron overspeelde een beetje zijn hand bij zijn voorstel om verplichte vaccinatie aan elke inwoner van Frankrijk op te leggen vanaf januari reeds. (gelukkig dacht de Senaat daar anders over met 2/3 meerderheid) Om zijn woorden kracht bij te zetten dacht hij aan hoge geldboetes (€ 5.000 euro) en gevangenisstraf, eventueel ook het verbeurd verklaren van de eigen woning.

Dat is dus, op het moment dat ik het hoorde, tellende naar eind januari als ik al vier weken weiger mee te werken aan de dictatuur zo’n 14 weken dat mij dit lot zou kunnen overkomen. Dan al !! Met zo’n scenario is het èèn plus èèn een logische gedachte dat Macron geen vrijlating en terugkeer na verloop van tijd van plan was voor mij en andere lotgenoten.

Even wat andere dotjes met elkaar verbinden:

* De QR code is de opmaat naar het Sociaal Krediet Systeem

– Dat was voor mij vanaf dag èèn duidelijk!

* De Nederlandse Kartel partijen hebben gestemd vòòr dit Sociaal Krediet Systeem, dus overal waar Coronal heerst.

– Ook daar sta ik totaal niet van te kijken!

* Het Corona/COVID 19 sprookje heeft zijn houdbaarheidsdatum overschreden.

– De propaganda machine grijpt mis nu de bewijzen uit blijven!

* De dictatuur wordt dus nu supersnel zonder terughouding uitgerold

– Daar heeft Macron zijn hand overspeeld !!!

* Eerst zou immers het internet ID ingevoerd moeten zijn zodat elke alternatieve informatiebron definitief gecensureerd kon worden. (kon)

* Ook het 5G netwerk loopt hopeloos achter op de plannen. Hoe moet die QR code oeps, .. het Sociaal Krediet Systeem feilloos gaan functioneren nu blijkt dat veel bedrijven niet willen handhaven, nu er bovendien meer en meer vaccinatie weigeraars komen. Mensen die nooit een vaccin zouden nemen maar ook de weigeraars voor vaccin nummer 2, 3, 4, enzovoort?

Maar er is meer te verbinden

Met de onmenselijke vluchtelingen stroom moet een ieder zich niet meer thuis voelen in het eigen land, meer en meer wordt overal ongelijkheid gecreëerd wat mensen in opstand moet brengen en het liefst gewelddadig zodat men als overheid/dictatuur ook hard in kan grijpen. Doden, gewonden en, daar is hij weer, gevangenisstraf, opsluiting!

Voor wie de WEF plannen heeft gezien of vluchtig tot zich heeft genomen kunnen nog een paar dotjes verbinden.

Agenda 2030, dat is over slechts 8 jaar, … of vlugger want ze hebben haast.

In 2030 you’ll own nothing and you will be happy.

In 2030 zal je niets bezitten en toch gelukkig zijn.

Dat is een onderdeel van het plan dus, je huis inpikken, onteigenen. De mensen verplaatsen naar de grote steden zodat ze te controleren zijn met het beperkte 5G netwerk en het platteland ontruimen en uitsluitend voor de landbouw slaven toegankelijk maken en werken op de gronden die Bill Gates al aangekocht heeft wereldwijd waar de GMO voedselvoorziening plaats gaat vinden. Men hoef alleen maar monden van slaven te voeden, gezond houden is overbodig want er zijn useless eaters voldoende. Je krijgt een flatje naast Afganen, Libiërs, en vele andere nog te ontvolken landen. The color revolutie krijgt vele vormen.

Maar de steden zitten al bomvol, ja dat klopt, maar blijft dat zo ?

Met vaccineren gaan ze immers door, en door en door, …

Vele hebben nu al het loodje gelegd en het derde boostershot zorgt nu in Israel voor duidelijke slachtvelden. Lees het rapport van StopWorldControl !! (rechts klik download)

Maar de meesten hebben dat derde shot (NOG) niet genomen !!

Ook met de eerste twee experimentele nep vaccins moet je vrezen voor je gezondheid, je leven, en dringend maatregelen nemen met HCQ en Ivermectine.

HOEVEEL KEER BEN JE AL GAAN DEMONSTREREN ?

Wellicht heb ik je duidelijk gemaakt was de noodzaak daarvan is? De geneesmiddelen voor COVID (het gepatenteerde laboratorium ‘virus’) is niet verkrijgbaar via de dokter en de apotheek. Vele mensen hebben -NU- al hun baan verloren en jij zou op zijn minst uit solidariteit kunnen/moeten gaan protesteren. De apartheid die hier in Frankrijk zijn intrede deed op 18 juli is al verlengt tot 22 juli 2022 en ik zou me kapot schamen op een feestje te komen waar alleen de gevaccineerden mogen komen. Mij zie je daar beslist niet. En wellicht is het vooruitzicht op een slavenleven en geen bezitting toch nog een geruststelling voor jou om het ’nog even aan te zien’ ?

Als de vlam in de pan slaat, veel mensen het boostershot gaan nemen voor het vakantie vinkje, en we zien wat er in Israel gebeurd dat zitten we zo weer in een lockdown, weg recht op demonstreren, niemand kan nog nadenken van angst, weg logisch nadenken. De opruiers net als ik opgepakt, verbannen naar een heropvoedingskamp of zoiets als 75 jaar geleden.

MAAR er is hoop, maar niet voor iedereen, niet iedereen gaat dat ZIEN.

Dat zagen we al met de Q beweging, allemaal fake vonden/vinden velen. Wij zien echter aanwijzingen dat het nog steeds goed gaat komen, maar niet voor iedereen.

Als je een revolutie wil winnen zullen we als een man achter elkaar moeten staan, lafaards, bang stinkers, NSBers en twijfelaars vallen dan af.

Stel je voor dat we een tegenbeweging gaan krijgen die de onderdrukkers, de dictators gaan beschermen, bang om geen toegang te krijgen tot ‘levensreddende’ vaccins?

Ik zie het nu steeds weer gebeuren, een mondkapje is nog steeds verplicht in alle winkels in Frankrijk en  iedereen wordt door medeburgers erop gewezen als we deze regels niet opvolgen. Met deze domme medeburgers hebben we geen politie meer nodig die (nu nog) ten dienste staan van de dictatuur, bang hun baan te verliezen, maar dat is snel aan het verdwijnen met de vaccinatieplicht voor sommige beroepsgroepen.

Hier is zo’n bericht van hoop; “Australian Politictian Riccardo Bosi “After October there will be no Amnesty”

Noot: Als de video niet getoond wordt en je komt bij YouTube op een startpagina, zoek hem dan zelf op door de bovenstaande link te gebruiken.Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk