Staat het COVID kaartenhuis op instorten?

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #212


Texas heeft de QR code verboden, Frankrijk schiet in het senaat verplichte vaccinatie af met 262 stemmen voor de vrijheid van keuze en 62 stemmen voor gedwongen vaccinatie! Het Spaanse Ministerie van Volksgezondheid geeft in een officiële brief toe, zoals via de rechtbank met een WOB verzoek was gevraagd door een groep biologen, dat zij NIET beschikken over een geïsoleerd monster van het Sars Cov2-virus. In een FDA-document geeft men toe dat de “Covid” PCR-test is ontwikkeld zonder geïsoleerde monsters voor test kalibratie, wat feitelijk toegeeft dat er ‘iets’ anders wordt getest. Ons Politieke Kartel  wordt door Thierry Baudet voor het blok gezet, hij stelt terecht dat mRNA een genetisch experiment is zonder lange termijn testen. De val is gezet en het Kartel kan niet anders dan erin trappen om nog enigszins de geloofwaardigheid van ‘veiligheid’ te redden. Testen die normaal 10 jaar duren schijnen dus nu binnen een jaar doorlopen zijn? “Ze” zeggen dat dit een permanente onwaarheid is van Baudet en wordt nog eens bevestigd dat mRNA veilig is en uitgebreid getest door ‘de enige dokter’ in de kamer, terwijl de Jonge zijn ongenoegen uit door met het hoofd te zitten schudden. Kom op zeg, jullie leugens komen nu wel heel transparant naar buiten. In de Franse senaat horen we dezelfde geluiden. De “vaccins” zijn veilig en uitgebreid getest. Schijnbaar hebben ze op meer plaatsen opdracht gehad van de marionetten poppenspelers om dit te zeggen, een soort internationale buiksprekers act. In eigenland geeft Bluetruth aan de de regering dagelijks de wet met voeten treed en hun hand overspelen.

Enkele maanden geleden hoorden we o.a. van Mike Lindell dat de namen van de misdadigers, hun misdaden, werkwijze, handlangers, alles was bekend. Het ‘enige’ wat er te doen stond was om de wereldbevolking op de hoogte te brengen dat dit ook zo is. Dat was echter de ontbrekende sleutel, of liever gezegd miljarden sleutels want bij een ieder lijkt de mate van hersenspoeling individueel benaderd te moeten worden. Of een ieder gaat collectief ontwaken met alle bijkomende schade van dien, de harde landing, en boom, boom, boom.

Dé COVID pandemie is fraude.

De economie wordt met opzet verkracht.

Energieprijzen worden bewust onbetaalbaar gemaakt.

De absurde milieu agenda moet hier zorg voor dragen.

De vluchtelingenstromen moeten voor instabiliteit zorgen.

Onteigening van al onze, met hard werk opgebouwd bezittingen moet voor 2030 een feit zijn.

Contant geld uitgebannen zodat mensen controleerbaar & afhankelijk worden.

Een Sociaal Krediet Systeem moet versneld ingevoerd worden.

Dé Grote Reset, dé Nieuwe Wereld Orde !!

.. en nog veel meer ongelofelijk nieuws, fraude, corrupte en kinderhandel en pedofilie misdaden van de elites. 

Maar er werden fouten gemaakt door de haast, mensen konden en werden versneld wakker, het internet werd hevig gecensureerd maar men kon het niet snel genoeg op slot gooien en we konden elkaar toch nog bereiken om elkaar te informeren. Het vele miljoenen tellende burger CIA leger kon blijven puzzelen en complotten onderzoeken want, … de gehele wereld hangt van complotten aan elkaar – BIG WAY- op een grootse manier !!

Stop World Control publiceerde deze week de reëlere cijfers aangaande de verborgen gehouden vaccinatiedoden die eerder in de miljoenen lopen dan wat ons via de Vears en Lareb registratie systemen werd voorgespiegeld op enkele tienduizenden. (nog torenhoog als je normaal denkend bent)

Alle tegenstellingen, doemverhalen en tirannie drijven miljoenen mensen de straat op om te demonstreren, demonstraties waar de gemiddeld TV kijker geen enkel benul van heeft, noppes, nada. Alleen de ongefundeerde angst is wat deze mensen beheerst, angst aangestoken door de onmenselijke politiek en hun misdadige journalistieke handlangers.

Deze week kreeg ik via twee kanten [Marij & Geert] een aanwijzing die wijst naar Maria Zach, nog nooit van gehoord via de website Nations In Action. Maria schijnt hoopvol nieuws te hebben, kan ik dat natrekken als betrouwbaar? Geen idee, we houden de vinger aan de pols. Oktober zou “hot” worden volgens de Q agenda, maar welk jaar was onduidelijk. Een ding is echter duidelijk deze hot oktober maand is onmiskenbaar in 2021. Als de Franse senaat verplichte vaccinatie niet afgeschoten hadden wilde mijnheer Macron al in januari beginnen met het opjagen van de burger. Verplichte vaccinatie, hoge geldboetes, gevangenisstraf en verbeurd verklaren van je huis. (Wat toch al onderdeel voor iedereen is in de WEF grote reset plannen) Macron wilde dit snel naar voren halen en over 10 weken laten ingaan voor de ongevaccineerden, daar stak dus de senaat een stokje voor.

Het kaartenhuis is nu echter in elkaar aan het storten. Schaars uitgelekte video beelden uit Australië bewijzen dat, ondanks alle verboden, extreem strenge lockdowns en het gericht schieten met rubberkogels gaan mensen de straat op ontstoken in woede begint het soms al aardig richting een burgeroorlog te gaan.

Alle snaren staan nu gespannen, gespannen tot aan het uiterste breekpunt, een breekpunt dat het hele COVID kaartenhuis gaat laten instorten, is dat volgende maand, is dat volgende week, is dat morgen?

Staat het COVID kaartenhuis op instorten?
Ik weet vanaf het begin dat het een kaartenhuis is/was, voor mij mag het snel vallen!
De aanwijzingen die we zien overal ter wereld is voor mij duidelijk, de instorting is een kwestie van tijd, en dat kan nooit lang meer duren willen er niet mog meer mensen vermoord worden met de ‘levensreddende’ experimentele mRNA injecties !!


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk