Hoe blijven je hersenen flexibel in duistere tijden?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #212


Net als met Alzheimer waar je hersenen niet meer functioneren door extreme gifstapeling en je lichaam te weinig essentieel bouwstoffen heeft om te detoxen, zo zorgen de media propaganda kanalen ook voor gifstapeling. Het verschil tussen ‘meningen’ en ‘feiten’ zijn niet meer van elkaar te onderscheiden. Buiten gifstapeling is er nog een overeenkomst met Alzheimer, deze patiënten worden gevoed door supermarkt producten met ontoereikende voedingswaarde en een pesticiden overdosis. Ontoereikende -gedachten- voedingswaarde ontbreekt ook chronische bij de propaganda media, waar de ‘patient’ niet meer zelfstandig op zoek gaat naar de hersenvoeding en alles slikt voor zoete koek, geen denken meer maar geloven en hopen.

Net zoals ongezonde mensen het supermarkt gemaksvoeding patroon verkiezen boven het kweken of kopen van biologische verse voeding, zo verkiezen velen het voorgekauwde giftige TV nieuws te consumeren. Zelf nadenken en de aanknopingspunten met elkaar verbinden zodat je de wereld om je heen leert begrijpen, …. pfff, best wel veel werk.

Zoals gezonde mensen beloond worden voor hun inspanningen en gezond voedingspatroon gedurende hun leven waardoor ze later in het leven geen abonnement hebben op de dokters wachtkamer, zo hebben de zelfstandige denkers ook het voordeel van een betere nachtrust omdat ze de wereld beter begrijpen en weten wat te doen voor die goede nachtrust!

Zelf nieuws verzamelen doe je eigenlijk toch al, als je bijvoorbeeld een andere auto gaat kopen zoek je ook eerst alles uit en lees je ervaringen van anderen, toch?

Helaas hebben vele mensen dit niet gedaan bij het gratis vaccin, tenminste zo benoemen ze de experimentele mRNA prik en laat dit nu net o.a de hersenen vergiftigen en vitale lichaamssystemen blijken te vernietigen. Maar, … als je even doorleest en verder zoekt is daar ook nog een oplossing voor te vinden voor de spijtoptanten. Begin met de propaganda ballon lek te ‘prikken’ dan kom je al een eind in de goede richting.

Succ6 … want zo heel moeilijk is het niet als je weet dat er een groot team is die alle nieuws voor je verzamelen en in slechts een uurtje ben je op de hoogte van de belangrijkste weetjes van de afgelopen week bij de dotcom.radio podcast. 

P.S. Er is een oplossing voor deze nep crisis en dat is met zijn allen in opstand komen. Het is wellicht nog een korte tijd dat er die mogelijkheid is (?) Het zijn de ongevaccineerden die nu massaal betogen wereldwijd en ook voor de gevaccineerden de kooltjes uit het vuur moeten halen om onze onvoorwaardelijke vrijheid terug te veroveren en geen nep QR code vrijheid die steeds weer vervalt en hernieuwd moet worden. Als echter in het najaar de ongevaccineerden huisarrest krijgen, wie protesteert er dan voor jou?

Ken je dit gezegde nog; “Mensen hebben duizenden wensen, ongezonde mensen hebben slechts èèn enkele wens, weer gezond worden”. Ik ben bang dat we veel mensen af kunnen schrijven om te protesteren, de gevaccineerden want het is oorlog en met het vaccin wordt er met scherp geschoten. Maar voor de zoveeeeeeelste keer, wellicht is er een oplossing voor hen uit de hoge hoed, …. maar wacht niet te lang, elke dag kan de laatste zijn en ik blijf uit de vuurlinie ik laat mij niet vaccineren. En, …. pssst, hieronder staat de oplossing, getest door het Pasteur Instituut en het werkt binnen 48 uur tegen de eiwitten, maar of je het snel kan bemachtigen dat is de vraag ? Wellicht heeft er ergens een dokter nog een illegaal voorraadje en dan wordt de dokter beroven belangrijker als de bank. De dokter beroven, jawel, hij mag het je immers niet geven.

Hoe blijven je hersenen flexibel in duistere tijden?
Zelfstandig nadenken is de sleutel !!

Spaanse Griep & Covid, de overeenkomsten


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk