Spaanse Griep & Covid, de overeenkomsten


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #211


Als je niets leert van het verleden ben je gedoemd dezelfde fouten te herhalen. Wat leert ons de beruchte Spaanse Griep pandemie die minimaal 20 miljoen doden opleverde, maar er gaan ook cijfers de ronde die een vijfvoud hoger zijn. Het eerste getal is echter al zorgwekkend genoeg als je deze cijfers gaat vertalen naar de COVID nep pandemie, ehh nep pandemie? Nou, niet helemaal want het gevaar schuilt in de komende herfst en winter en het boostershot wat een ieder dient te nemen om hun ‘vrijheid’ te kunnen behouden, …

Bron website: Ida Honorof en Eleanor McBean zijn de auteurs van het boek “Vaccination, the silent killer: a clear and present danger”, dat in 1977 is gepubliceerd. Eleanor McBean was in 1918 getuige van wat “de Spaanse griep” werd genoemd. Dit is een uittreksel uit het boek:

“Zeer weinig mensen zijn zich ervan bewust dat de ergste epidemie die Amerika ooit heeft getroffen, de Spaanse griep van 1918, het gevolg was van een landelijke massale vaccinatiecampagne. Artsen vertelden de mensen dat de ziekte werd veroorzaakt door ziektekiemen. Virussen waren toen nog niet bekend, anders zouden zij wel de schuld hebben gekregen. Ziektekiemen, bacteriën en virussen, samen met bacillen en sommige andere onzichtbare organismen, zijn de zondebokken die artsen graag aanwijzen voor dingen die zij niet begrijpen. Als de arts de verkeerde diagnose stelt en de patiënt doodt, kan hij altijd de kiemen de schuld geven en zeggen dat de patiënt geen vroege diagnose heeft gekregen en niet op tijd bij hem is geweest.

Als we in de geschiedenis terugkijken naar de griep van 1918, zien we dat deze plotseling toesloeg vlak na het einde van de Eerste Wereldoorlog, toen onze soldaten van overzee naar huis terugkeerden. Dat was de eerste oorlog waarin alle bekende vaccins aan alle soldaten werden opgelegd. Het mengsel van giftige medicijnen en verrotte proteïnen waaruit de vaccins waren samengesteld, veroorzaakte zo’n wijdverspreide ziekte en dood onder de soldaten, dat het gebruikelijk was te zeggen dat meer van onze mannen stierven door medische injecties dan door vijandelijk geweervuur. Duizenden lagen kreupel thuis of in militaire hospitalen, als hopeloze schipbreukelingen, voordat ze een dag strijd hadden gezien. Het sterfte- en ziektecijfer onder gevaccineerde soldaten was vier keer hoger dan onder ongevaccineerde burgers. Maar dit heeft de vaccinpromotors niet tegengehouden. Vaccinatie is altijd big business geweest, en dus werd het hardnekkig doorgezet.

De oorlog duurde korter dan de vaccinproducenten hadden gepland (voor ons slechts een jaar), zodat de vaccinpromotors een heleboel ongebruikt en bedorven vaccin hadden dat ze met een goede winst wilden verkopen. Dus deden ze wat ze gewoonlijk doen, ze belden een vergadering achter gesloten deuren en planden het hele smerige programma: een wereldwijde vaccinatiecampagne waarbij ze al hun vaccins gebruikten en de mensen vertelden dat soldaten thuiskwamen met vele vreselijke ziekten die ze in het buitenland hadden opgelopen en dat het de vaderlandslievende plicht was van iedere man, vrouw en kind om “zichzelf te beschermen” door naar de vaccinatiecentra te rennen en alle vaccins te halen.

De meeste mensen geloofden hun artsen en regeringsambtenaren en deden wat zij zeiden. Het resultaat was dat bijna de hele bevolking zich zonder aarzelen aan de injecties onderwierp, en het was slechts een kwestie van tijd voordat mensen dood neervielen van de pijn, terwijl vele anderen bezweken aan een ziekte van zo’n virulentie dat niemand ooit eerder iets dergelijks had gezien. Zij hadden alle kenmerken van de ziekten waartegen zij waren ingeënt – de hoge koorts, rillingen, pijn, krampen, diarree enz. van tyfus; de longverstopping van longontsteking en de keelverstopping van difterie; het braken, de hoofdpijn, de zwakte en de ellende van hepatitis – te wijten aan de oerwoudkoortsinjecties – en de plaag van huidzweren door de pokkeninjecties, plus de verlamming door alle injecties, enzovoorts.

De artsen waren verbijsterd en beweerden dat zij niet wisten wat de oorzaak was van deze vreemde en dodelijke ziekte, en dat zij zeker geen geneesmiddel hadden. Zij hadden moeten weten dat de onderliggende oorzaak de inentingen waren, want hetzelfde gebeurde met de soldaten nadat zij in het kamp waren ingeënt. De tyfusvaccins veroorzaakten een ergere vorm van de ziekte, die ze paratyfus noemden. Men probeerde toen de symptomen daarvan te onderdrukken met een sterker vaccin, dat een nog ernstiger ziekte veroorzaakte, die vele mannen doodde en invalide maakte. De combinatie van alle giftige vaccins die samen in het lichaam gistten, veroorzaakte zulke heftige reacties dat zij de situatie niet aankonden. De ramp verspreidde zich naar de kampen. Sommige van de militaire ziekenhuizen waren alleen gevuld met verlamde soldaten, en ze werden oorlogsslachtoffers genoemd nog voordat ze Amerikaanse bodem hadden verlaten. Ik sprak met enkele overlevenden van de vaccinatie-aanval toen zij terugkeerden uit de oorlog, en zij spraken over de verschrikkingen, niet van de oorlog en de gevechten, maar van de ziekte in het kamp.

De dokters wilden niet dat deze massale vaccinziekte aan hen werd toegeschreven, dus spraken ze af het de “Spaanse griep” te noemen. Spanje was een ver land en sommige soldaten waren daar geweest, dus het idee om het de Spaanse griep te noemen leek een goede manier om iemand anders de schuld te geven. De Spanjaarden namen het ons kwalijk dat we de wereldziekte naar hen noemden. Ze wisten dat de griep niet uit hun land kwam.

Wereldwijd stierven 20.000.000 mensen aan die griepepidemie, en ze leek bijna universeel te zijn of zo ver te reiken als vaccins hadden bereikt. Griekenland en een paar andere landen die de vaccins niet accepteerden, waren de enigen die niet door de griep werden getroffen. Bewijst dat niet iets?

Thuis (in de VS) was de situatie hetzelfde; de enigen die aan de griep ontsnapten, waren degenen die de vaccins hadden geweigerd. Mijn familie en ik behoorden tot de weinigen die volhardden in het weigeren van de grote propagandadruk van de verkoop, en niemand van ons had griep, zelfs geen verkoudheid, hoewel het overal om ons heen was, en in de bittere koude van de winter.

Iedereen leek het te hebben. De hele stad was ziek en stervende. De ziekenhuizen waren gesloten omdat de dokters en verpleegsters ziek waren van de griep. Alles was gesloten: de scholen, de bedrijven, het postkantoor, alles. Niemand was op straat. Het was net een spookstad. Er waren geen dokters om de zieken te verzorgen, dus gingen mijn ouders van huis tot huis om de getroffenen op alle mogelijke manieren te helpen. Wekenlang brachten ze de hele dag en een deel van de nacht door in de kamers van de zieken, en kwamen alleen thuis om te eten en te slapen. Als ziektekiemen of virussen, bacteriën of andere kleine organismen de oorzaak van die ziekte waren, hadden zij volop de gelegenheid om zich aan mijn ouders vast te klampen en hen te bedelven onder de ziekte die de wereld had geteisterd. Maar de ziektekiemen waren niet de oorzaak van die ziekte, dus “kregen” ze die niet. Sindsdien heb ik met andere mensen gesproken die zeiden dat ze aan de griep van 1918 waren ontsnapt. Ik vroeg hen of ze gevaccineerd waren, en in alle gevallen zeiden ze dat ze nooit in vaccins hadden geloofd en er ook nooit een hadden gekregen. Gezond verstand zegt ons dat al die giftige vaccins die in de mensen terecht zijn gekomen, niet anders dan extreme lichaamsvergiftiging kunnen veroorzaken, en dat vergiftiging van de een of andere soort meestal de oorzaak is van ziekte.

Telkens wanneer iemand hoest of niest, worden de meeste mensen bang, denkend dat ziektekiemen zich door de lucht verspreiden en hen zullen aanvallen. Je hoeft niet bang te zijn voor die ziektekiemen, want dat is niet hoe verkoudheid ontstaat. Ziektekiemen kunnen niet los van cellen (gastheer) leven en kunnen hoe dan ook geen kwaad, ook al zouden ze dat willen. Ze hebben geen tanden om iemand te bijten, geen gifzakken zoals slangen, muggen of bijen, en ze vermenigvuldigen zich niet – behalve in ontbonden stoffen – dus zijn ze niet in staat om kwaad te doen. Zoals hierboven gezegd, is hun doel nuttig, niet destructief.

De griep van 1918 was de meest verwoestende ziekte die we ooit hebben gehad, en die bracht de hele zak met medische trucs met zich mee om hem de kop in te drukken, maar die extra medicijnen, allemaal giftig, intensiveerden alleen maar de over vergiftigde situatie van de mensen, zodat de behandelingen in feite meer doodden dan de ‘griep’.”

Noot: Krijg jij ook niet de indruk dat net iets meer als 100 jaar later exact het zelfde ‘Spaanse Griep’ draaiboek ten grondslag ligt bij het COVID sprookje. Het sprookje waarvan we nu weten dat een levend virus niet bestaat, waarvan we nu weten dat de PCR test berust op pure fraude (zie onder aan deze pagina), waarvan we nu weten dat de overheid wetten en QR identificatie methoden uitvaardigt die niet wettelijk onderbouwd zijn. Waar reeds verschillende goed medicijnen van op de markt zijn HCQ & Ivermectine waardoor de experimentele mRNA injecties nooit op de markt hadden mogen komen. Als bovendien weet dat ‘virussen als Ebola, H1N1, BSE, Sars, Zika, COVID en meer allen voorzien zijn van een patent, dus man-made in het laboratorium. Moet ik mijn hart niet vasthouden dat het verschrikkelijke Spaanse Griep cijfer van 20 miljoen opnieuw aan het gebeuren is of, … vele malen erger.

Een eventuele oplossing staat al sinds 18 Mei op de site, heel prominent, maar niemand schijnt het te willen lezen of delen ? *** SINDS 18-Mei PROMINENT HIER: “Wat als de dokter een leraar zou zijn?” (tip)

StopWorldControl rapport COVID doden, zeer aannemelijk al in de miljoenen

mind parachute

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk