Wat als de politie je vriend gaat worden? update


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #209


11-10-2021 | update 12-10-2021 | Ik denk dat dit zomaar kan gaan gebeuren? Ten eerste omdat ze thuis ook een vrouw en kinderen hebben die dezelfde dictatuur ervaren zoals wij allemaal. Tussen twee vuren zitten, 24/7, … probeer dat maar eens lang vol te houden?

Wat moet je van die politiemensen denken? Al lang zeggen wij dat de democratie een groot toneelspel is, en al vele jaren. Je kan er nu niet meer omheen dat de dictatuur nog nooit zo zichtbaar was, er wordt geen enkele moeite meer gedaan om dit te verbergen. Rutte; “Nu het kabinet demissionair is kan men mij niet meer wegsturen”. Moet je het nog duidelijker in je gezicht hebben. De hele wereld gevangen, opgesloten, in lockdown, de economie totaal ontwricht, de grondwet en allerlei internationale wetgeving in de grond gestampt. 

En dan zijn er de politieagenten die ons komen vertellen wat we wel en niet moeten doen. Gehoorzaam aan de dictatuur. Het feit dat ze geen ontslag genomen hebben en het uniform van de onderdrukkers dragen zegt genoeg waarom ik ‘ze’ niet meer kan zien in het licht van “Waakzaam en Dienstbaar”, aan en voor wie ze waakzaam en dienstbaar zijn moge duidelijk zijn, omdat ze het uniform nog dragen. Zoals bange en onnadenkende mensen herkenbaar zijn aan hun mondkapjes. 

Die uniformen en uitrusting die ons eerder doet denken aan militairen die zo naar het front moeten. Wat moeten Waakzame en Dienstbare agenten die met deze zware wapens zijn uitgerust nu eigenlijk doen tegen burgers die gewapend met wat protestborden door de stad lopen. 

Ik heb al verschillende keren gezien hier in Frankrijk dat er bij ons kleinschalige protest dat vier gewapende agenten in de auto zitten met de wapens in de aanslag op de schoot terwijl buiten de andere agenten het verkeer regelden. De gedachte; “De politie is je beste vriend”, dat is dan wel het laatste dat bij je opkomt. 

Ook al denk ik dat agenten de laatste twintig jaar geselecteerd zijn op bepaalde karaktertrekken, er is ook nog een oude garde die het tegen de borst stuit wat ze nu, in deze tijd moeten doen. Dan zijn er ook nog de huiselijke relaties, en ik denk dat deze enorm gaan doorwegen, vooral hier in Frankrijk. Hier wordt niet ergens ver weg in een grote stad gedemonstreerd waar de media niets over melden of vertonen maar elke week in 200 tot 300 plaatsen door heel het land. De kans om dit nooit te zien of te horen is aanzienlijk kleiner, mensen reizen ven heinde en verre om deel te nemen en daar wordt over gepraat.

Ten tijde van de wekelijkse Gilets Jaunes protesten, of zullen we het maar veldslagen noemen waar het elke week op uitdraaide, waar Antifa vrij spel kreeg om de zaak af te breken en rellen te stichten die dan op het avondjournaal uitgezonden konden worden. Met honderd zaterdagen YouTube video’s kijken doorzag je het spel al snel. 19 doden en ruim 4.000 gewonde burgers verder waren er ook agenten die dit alles niet ongemoeid heeft gelaten want in 2019 waren er minimaal 100 ordehandhavers die zelfmoord nog als enige uitweg zagen om hun familie niet brodeloos achter te laten.

Ik denk dat bij vele agenten op het “thuisfront” die videobeelden ook werden gezien, vandaar dat de protesters hoge boetes kregen voor het filmen van de politierellen, daar bij het thuisfront zijn het vrouw en kinderen die pa ook wel eens ter verantwoording zullen hebben geroepen, dat kan niet anders als je vol in beeld komt en op burgers aan het schieten bent.

Wat ik hier bij de lokale krant zie is een wekelijkse fotoreportage van minimaal zo’n twintigtal foto’s en als er agenten trachten iemand te arresteren staan ze ook vol en herkenbaar in beeld. Zonder een verklarende tekst weten burgers via mond tot mond reclame wel wat er gaande is, en zo ook het thuisfront.

In zo’n situatie is er niet veel nodig om de emmer over te laten lopen, een druppel? En wat zou die druppel nu kunnen zijn? Dat je kind ook gevaccineerd dreigt te gaan worden. Je vrouw, jijzelf? Je bent immers als agent veel beter op de hoogte van de gevaren van vaccinaties, je weet immers veel meer over de calamiteiten die rond je heen plaatsvinden en verzwegen worden in de pers. Dat gaat aan je vreten, dat kan niet anders. Dan kan je nog zo stoer kijken tegenover de demonstranten, we hebben het al verschillende malen gezien dat agenten hun helm afzetten in beeld en zich daarmee solidair verklaarden, daar is moed voor nodig, want het betekent dat daarna je hele leven op zijn kop gezet gaat worden, net zoals dat van ons ook op zijn kop gezet werd in maart 2020. 

Snel zullen ze leren dat agenten ook maar vervangbare idioten zijn, vervangbaar door een eenvoudige Sociaal Krediet Systeem app op de smartphone wat het grooste deel van het politiewerk zal automatiseren. Hoe eerder agenten zich dat gaan realiseren, bij de les zijn, des te eerder kunnen we èèn front vormen.

Update 12-10-2021 Juist een enkele dag na dit artikel publiceert NaturalNews: The great SICKOUT spreads as airline pilots, railway workers, air traffic controllers, police, firefighters and the other people who keep society running say NO to vaccine coercion and threats

We zijn getuige van een ongelooflijk moment in de geschiedenis van de mensheid nu professionals over het hele spectrum van maatschappelijke functies “NEE” zeggen tegen de dwang en bedreigingen van vaccins.

Southwest Airlines heeft de afgelopen drie dagen bijna 2.000 vluchten geannuleerd vanwege een gecoördineerd piloten-“ziekte-uitval” protest over de kwestie van vaccin mandaten.

Gary Kelly, CEO van Southwest Airlines, pleegt grootschalige fraude tegen zijn eigen piloten door valselijk te beweren dat er een “COVID-19 vaccinatierichtlijn van de federale regering” bestaat die hem dwingt vaccins te eisen voor al zijn piloten. Dit is volstrekt onjuist. Een dergelijk mandaat bestaat niet voor werknemers in de particuliere sector. OSHA heeft zo’n regel niet gepubliceerd. Kelly bluft gewoon, net als Joe Biden, en doet alsof er een federaal mandaat is waarvan hij weet dat het geen wet is.

Het is niet verrassend dat veel van de piloten van zijn bedrijf veel slimmer zijn dan Kelly lijkt te beseffen. Piloten zijn over het algemeen scherpe mensen, en ze zijn niet dom genoeg om zich in te laten spuiten met bloedstollende proteïne-injecties terwijl ze al een verhoogd risico op bloedstolsels lopen door de tijd die ze doorbrengen in de cockpit, in langdurig zittende posities. Daarom zeggen ze nee tegen Kelly en lopen ze weg van hun baan, althans tijdelijk.

ZIEK MELDINGEN verspreiden zich nu naar andere sectoren van de economie, omdat geïnformeerde Amerikanen NEE zeggen tegen de Spike Eiwit Killers: Brandweerlieden, politieagenten, spoorwegpersoneel en vele anderen zeggen in wezen: “Kom op Brandon” en zeggen tegen de vaccinatie-ijveraars dat ze de pot op kunnen.

lees verder bij de bron (cq podcast)

Update 12-10-2021 11.30 uur

Bron the Activist Post: Seattle PD May Lose 40% Of Officers Over Covid-19 Vaccine Mandate

Het was onvermijdelijk – nu de vaccinatietermijnen in het hele land bijna zijn verstreken, worden grote groepen Amerikaanse werknemers, militairen en atleten geconfronteerd met ontslag of disciplinaire maatregelen omdat ze weigeren de Covid-19-prik te nemen.

In Los Angeles staan bijna 1000 brandweerlieden op het punt de stad aan te klagen wegens de verplichte ‘vaccinatie’. De pilotenvakbond van Southwest Airlines klaagde het bedrijf vorige week aan, voordat personeelstekorten leidden tot de annulering van meer dan 2.000 vluchten in het weekend (en nog meer op maandag). Ondertussen zijn artsen en verpleegkundigen in het hele land begonnen hun werkgevers aan te klagen.

Interessant is dat, nadat een groep agenten van het politiebureau van Los Angeles een proces had aangespannen over het mandaat, sheriff Alex Villanueva aankondigde dat hij “niemand” zou dwingen de prik te nemen.

Maar dat geldt niet voor Seattle – dat 40% van zijn 1000 man tellende politiemacht dreigt te verliezen omdat ze zich niet laten vaccineren nu de deadline van 18 oktober nadert.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk