dotcom.radio aflevering 280 van 10-10-2021


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #208


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 280: kamervraag: krijgen we het Sociaal Krediet Systeem? – Sociale media op zwart – QR code verlengt – Vaccin 3 goedgekeurd – Zonder vaccin ontslag? – Niet reizen – Geen werkeloosheid geld – Goedkeuring malaria vaccin – Moet ook de partner van ‘n zorgmedewerkers gevaccineerd zijn? – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)] Probleem opgelost

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Gezondheid is geen parameter voor apartheid
De meesten beseffen nog niet eens de barbaarsheid

-HM

…. en ik heb weer een artikel geschreven: “Muzikanten voor of tegen apartheid?“, nu op de radio website in NL, Fr en Eng en maak daar ook opmerkingen over in mijn programma

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Geert] Polish MPs Protest at Australian Embassy
Polen heeft zich aangesloten bij de internationale beweging van veroordelingen van Australië’s behandeling van burgers, en vergelijkt het radicaal-linkse beleid met dat van Noord-Korea. Mensenrechten zijn universele waarden die door landen over de hele wereld zouden moeten worden aangenomen.

* GV Als je denkt dat het weer normaal gaat worden, …
– Verslag van het bouwen van nieuwe interneringskampen, voor het opsluiten van ongehoorzame burgers
– De gedachte dat jij niets hoeft te doen om de wereld weer normaal te laten functioneren hoe kun je die rijmen met wat er nu gebeurd

* Massaal protest tegen coronapas: ‘Als we niet nu in actie komen, komen we hier nooit meer uit’
– 9fornews: “Ik ben ongelooflijk optimistisch als ik dit zie,” zei FVD-kopman Thierry Baudet bij het protest. “Zoveel mensen die vrijheid willen, geen verplichte vaccinaties, geen QR-code. Dit is niet meer te stoppen.
– Blackbox tv kwam pas in actie met de hellicopter toen het hoogtepunt voorbij was

* NU.nl maandagmorgen het hoofd nieuws artikel: De hoge piek in het aantal gedumpte dieren die in coronatijd waren aangeschaft lijkt vooralsnog uit te blijven.
– Melbourne vestigt wereldrecord: in totaal 245 dagen in lockdown
– TOTAAL NIETS noppes nada over de protestmars in A’dam

* Maandag – Facebook – instagram & WhatsApp uit de lucht, …
– [Melkmeisje] Dit begint echt hard te lijken op een false cyber attack met als doel “digital ID” voor access to the World Wide Web Tussen door : Facebook medewerkers kunnen schijnbaar niet bij hun werkplaatsen..”

[Kefirkev] Hoe bereiden we ons voor op een komende internet apocalyps? Jan Bennink
– Wat is er allemaal nog meer gekoppeld en kwetsbaar als delen van het internet uitvallen? De beademing van je oma? Het gaspedaal van je Tesla? Kernreactoren? Luchtafweersystemen?

[Medusa] Ik weet niet of dit echt de reden was voor de blackout maar feit is wel dat ik inderdaad nu een QR zie…. rechts boven naar instellingen en daar staat eveneens rechtsboven je QR code

[Medusa] Het demissionaire kabinet durft de coronapas begin november niet te schrappen als de druk van coronapatiënten op de zorg blijft zoals die nu is.
– noot een berichtje voor de super zombies wij weten wel beter, de QR code gaat er noot meer af totdat wij nee zeggen en “IK ZEG NEE”

[Angelface] Simone Kerseboom FvD: Bizar! Het antwoord op mijn Kamervraag over -of- het kabinet kan garanderen dat we in Nederland NOOIT een sociaalkredietsysteem zullen implementeren. Volgens dit antwoord is de QR-maatschappij precies dat!

DEZE UITSPRAAK IS EEN GROTE LEUGEN. DE QR CODE IS HET SOCIAAL KREDIET SYSTEEM – Er wordt namelijk geld geïnvesteerd in het controle systeem en geen geld in de uitbreiding van de zorg !!!

TRUMP– & –Qanon

Activist Post: “Keyword Warrants” — Feds Secretly Ordered Google To Identify Anyone Searching Certain Information

[lievergezond] Op het einde zullen we niet de woorden van onze vijanden onthouden meer het zwijgen van onze vrienden

– onbekend

CORONA

[Medusa] Australië: Als je voor 15 oktober geen vaccin hebt gehaald, mag je niet meer werken – ‘Het is heel simpel’

[Medusa] ijzeren gordijn opnieuw als scheidslijn om dat de vaccinatiegraad daar opmerkelijk lager is. Bron CNN

[Geert] Jason Shurka op YouTube, video werd na de stream verwijderd en verplaatst naar Telegram. Bekijk het bewuste document Lockstep benadering massa ontslagen die overgenomen worden door de militairen. Gemixt met militairen vanuit de gehele wereld !! Militaire checkpoints. En dit betreft een wereldwijde agenda https://www.youtube.com/watch?v=0259qsqrBGw

[Geert] Coronapolitiek: Psychologische oorlogsvoering. Niet opgeven a.u.b.! Katy Pracher-Hilander is een consultant in het bedrijfsleven en de politiek. Ze is gespecialiseerd in de psychologie van oordeels- en besluitvormingsprocessen en evidence-based werken. Ze brengt verslag uit over psychologische oorlogsvoering en heeft een mooie boodschap over hoe wij ons kunnen voorbereiden op de komende
gebeurtenissen en hoe we de hendel kunnen omgooien. Wij tonen u hieronder het interview, dat wij mogen uitzenden met de vriendelijke toestemming van Aufrecht Auf1. Luister zelf naar wat er op dit moment nodig is om een positieve lawine op gang te brengen.
(Duits interview met Nederlandse ondertiteling)

[Henri] Als ik het goed begrepen heb zijn “ziektebeelden” gelabeld als virussen (en deze bestaan niet). ‘vervuiling’ van het lichaam gebeurt door externe factoren als chemicaliën, bacteriën, schimmels, wormen e.d. in die zin dat deze een ongunstig ‘klimaat’ in het lichaam veroorzaken waar het immuun systeem op aanslaat en reageert met een bepaald ziektebeeld. De ‘indringer’ moet verwijderd worden om het klimaat te herstellen.

– Hoe kan het dat de eerste ‘uitbraak’ van Sars-cov2 zo gericht gebeurde (Huan, Bergamo, Ischgl, Breda etc.)? en niet in op veel grotere schaal (groter gebied)?

– En dan de ontwikkelingen in Israël. Als ziekenhuisopnames het gevolg zijn van de injecties, dan zou de stelling gerechtvaardigd zijn dat het merendeel van de opnames (bij een vaccinatiegraad van 85%) bestaat uit gevaccineerden. Volgens de cijfers is het nog steeds zo dat de ongevaccineerden meer in het ziekenhuis terecht komen, dan de ongevaccineerden. Dat rijmt (nog) niet met voorgaande stelling. Waar zit mijn denkfout hier?

– Er worden conclusies getrokken in diverse media dat de injecties wel degelijk beschermen tegen een sterk ziekteverloop. Hoe zie jij dat?

* de WHO, goedkeuring malaria vaccin, maar waren dat niet Ivermectine en HCQ ?
– Is dit niet de mogelijkheid om de bevolking daar alsnog mRNA te besmetten?

* ZeroHedge Unvaccinated Canadians Can’t Travel, Lose Government Benefits

[Geert] EX PHARMA MERCK EXECUTIVE WHISTLEBLOWER MURDERED
– toespraak bij CDC met o.a.
– Alles dat we in ons lichaam binnenkrijgen wordt voor 95% gefilterd door het immuunsysteem
– Alles wat geïnjecteerd wordt gaat voor 95% gelijk naar de organen zonder filtering

* Telegram: Spanish Ministry of Health admits in an official letter as requested through court by a group of biologists that they do NOT have an isolated sample of the Sars Cov2 virus. Bron gezien maar kan ik niet lezen, staat op Coronakreuners

* RenewAmerica:  In an all-out attempt to squash the spread of COVID-19 in India’s Uttar Pradesh, the country’s most populous state, the use of medicines ivermectin and doxycycline is breaking world records against the spread of the pandemic. In only five weeks, the rate of new cases of COVID has dropped a spectacular 97.1 percent.

[Angelface] Je zou er bijna overheen lezen, maar van alle ongeinjecteerden die zich afgelopen week lieten testen voor toegang, bleek slechts 0,0011% positief getest. Hoezo is deze groep dus het probleem of het Grote Gevaar?

[Marij] PubMed: Ivermectin, a potential anticancer drug derived from an antiparasitic drug

* California Statewide school walkout 18 october
– Don’t report your child sick but say you are not ok with the vax mandate

* Een berichtje van FB: P.s. nog even een vraagje voor een rare vriendin: als zij in 2025 eindelijk besluit toch de spuit maar te nemen omdat ze echt nergens meer terecht kan, moet zij dan de eerste 10 prikken ook nog halen?

[Medusa] Zorginstelling in Los Angeles eist nu ook dat de partner van personeel geïnjecteerd is, de volgende stap dus, …
– Noot: Wat een slechte kwaliteit vaccins hebben ze tegenwoordig toch?

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

GEDACHTENVOER

[Gert] XanderNieuws: IT analist: ‘U zult straks niets meer kunnen draaien, openen, afspelen en lezen zonder toestemming van Microsoft’

[Mike] Wordt Demmink nu onder de bus gegooid zodat anderen buiten schot kunnen blijven?

* Voorverpakte piza met de opdruk 35% minder Co2
– voorbereid op het Sociaal Krediet Systeem

* De Pandora Papers zijn uit! Na de meeslepende Panama Papers in 2016, en de verbijsterende Paradise Papers van 2017, is het laatste deel in de trilogie van financiële “lekken” eindelijk hier, en ik kon niet meer opgewonden zijn.
– Moeten we het daar nog over hebben, we weten immers dat de wereld corrupt is alleen met COVID worden deze mensen geloofd !!

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten