De wereld is niet gek geworden als je weet hoe de lijntjes lopen, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #210


Als twee bedrijven, slechts twee, overal hun tentakels hebben uitgeslagen in alle lagen van de industrie, werkelijk alle lagen dan is de wereld regeren een peulenschilletje, en dan gebeurd er niets maar dan ook niets zonder dat die twee bedrijven daar dik geld aan verdienen. Dus ook aan deze zogenaamde crisis !!

Daar zit dus een plan achter.

En waarom weet -JIJ- totaal niets van dit plan?

Omdat je er zelf voor kiest en hebt gekozen om  niet geïnformeerd te worden, immers alle media, ALLEMAAL, zijn eigendom van de eigenaar van die twee bedrijven die de wereld besturen. Je komt dus alleen maar te weten wat zij willen, en omdat zij willen dat je niet verder gaat neuzen bij de alternatieve media die complotten verspreiden en wappies zijn, volgens de media waar -JIJ- naar kijkt, daarom tast je al meerdere jaren in het duister hoe de wereld echt in elkaar zit.

Maar het komt goed want in slechts een dik uurtje wordt je, of kan je worden bijgepraat om dit te ontdekken. 

Over een uurtje weet je of je leven in gevaar verkeerd, levensgevaar, of dat je tenminste èèn goede beslissing genomen hebt dit afgelopen jaar.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk