Elke zaterdag protesteren tegen apartheid


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #207


Wat begon als demonstreren tegen het Pass Sanitaire (Gezondheid Pas) en de daarbij horende inperkingen van de vrijheid is inmiddels veranderd tot het in opstand komen tegen de apartheid, een woord en begrip dat we eigenlijk kenden vanuit het bewind in Zuid Afrika. Dat we dat in Europe echter elke dag zouden geen meemaken, nu al vanaf 18 juli hier in Frankrijk en 25 september in Nederland, dat tart de verbeelding. Dat zoveel mensen daar de schouders over ophalen vindt ik ronduit stuitend. Het is immers de opmaat naar een totalitair bewind, het Sociaal Krediet Systeem.

Elke week zie ik bij onze kleinschalige protest actie minder en minder mensen deelnemen, sommigen kiezen voor grotere evenementen, maar juist elke week je laten horen en zien in de eigen regio vindt ik belangrijk, vooral dat laten horen.

Onze organisator Bruno, in het dagelijkse leven marktkoopman, weet wel hoe hij de groep kan motiveren om in koor van zich te laten horen. Maar ook aan zijn stem komt vaak een eind ondanks de mobiele geluidsinstallatie.

Bij een van onze protesten waren wat mensen die op hun trommels wat opstuwende ritmes lieten horen, houvast voor de protestkoren want de maat houden maakt dat de koren langer doorgaan. 

Van de 11 keer dat ik nu deelneem in Autun had ik 5 keer mijn wasbord mee maar dat klinkt niet dominant genoeg, dus een trommel moest er komen. Nu, we hebben er een een pakketrommel, en met 10 jaar drumband ervaring gaan we er een lustig op los slaan vandaag bij de wekelijkse manifestatie.

Wat doe jij zaterdag?

Ik heb geen tijd want ik moet demonstreren tegen de dictatuur en voor onze vrijheid en gelijkheid, voor onze gezondheid en tegen gevaarlijke experimentele genetische injecties. Ik moet daar zijn tot de waanzin stopt !!

Ik heb vanochtend weer een site gevonden met de indrukwekkende lijst manifestaties door geheel Frankrijk met zo’n naar schatting 300 manifestaties op vrijdag, zaterdag en zondag

DEZE UITSPRAAK HIERBOVEN IS EEN GROTE LEUGEN. DE QR CODE IS HET SOCIAAL KREDIET SYSTEEM – Er wordt namelijk geld geïnvesteerd in het controle systeem en geen geld in de uitbreiding van de zorg ! De crisis werd al die tijd al gebruikt en kunstmatig in stand gehouden om de dictatuur af te roepen !! En, … dat wist ik vanaf het allereerste uur 17 Maart 2020 12 uur in de middag toen hier de lockdown in ging.

In 2016 werd ID2020 al opgericht door o.a. Microsoft en The Rockefeller Foundation. En jij denkt echt dat de QR tijdelijk is ?

Afgelopen zaterdag waren er voor de 13de keer demonstraties op rij in het centrum van Autun,
* Tegen de dictatuur
* Tegen de apartheid
* Tegen de mRNA verplichte experimentele “vaccinaties”
* Voor de gelijkheid
* Voor de vrijheid

De opkomst was wederom bedroevend met slechts een kleine 100 mensen, allemaal bekende gezichten inmiddels.

Tellen deden we de deelnemers midden op een kruispunt, toespraak op een ander kruispunt, een rotonde even verder werd 5 maal rond gelopen, en toen kregen de gendarmerie er de smoor in en probeerden iemand te arresteren. Bruno onze organisator stelde. We hebben toestemming van 15.00 uur tot 18.00 uur en we hebben nog tijd over dus …

Opvallend is dat geen van de automobilisten ging toeteren of boos werden, solidair dus met de acties, wordt vervolgd volgende week zaterdag, ….

Gendarmerie laat zich in de kaart kijken met hun intimidatie
Mijn wasbord ingeruild voor een pauken trommel om wat meer kabaal te kunnen maken
Voer voor je gedachten al heb ik daar weinig hoop in …

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk