Israël heeft zojuist de paspoorten van alle dubbel geprikte mensen ongeldig verklaard. Nu krijgen alleen de driedubbel geprikte mensen “vrijheid”.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #203


Na eerder te hebben beweerd dat slechts twee injecties nodig zouden zijn om een “groene pas” te verkrijgen, eist de regering van Israël nu met klem dat alle Israëli’s een derde prik van het Wuhan coronavirus (Covid-19) krijgen om het “voorrecht” te behouden om te kopen en te verkopen.

Bron artikel NaturalNews: Israel just nullified vaccine passports for all double jabbed people… now only the triple jabbed get “freedom”
Door: Ethan Huff

Maar liefst twee miljoen Israëli’s die de eerste twee “vaccins” van “Operatie Warp Speed” hebben genomen, maar niet de derde, zijn onlangs hun groene pas kwijtgeraakt, volgens berichten. Totdat zij zich schikken, zullen deze dubbel geënte mensen nu in de ogen van de regering als “ongevaccineerd” worden beschouwd.

“De nieuwe richtlijnen bepalen dat iemand zijn immuniteitsstatus slechts zes maanden behoudt nadat hij zijn tweede of derde dosis van het vaccin heeft gekregen,” meldde Humans are Free over de situatie.

“Degenen met natuurlijke immuniteit krijgen ook een pas, maar moeten zes maanden na herstel een vaccininjectie krijgen – of verliezen het privilege.”

Israëli’s die natuurlijk immuun zijn en wachten op die latere prik, helemaal niet gevaccineerd zijn, of 12 jaar en jonger zijn, kunnen nog steeds een beperkte groene pas voor zeven dagen krijgen, maar alleen na “negatief” te zijn getest met een frauduleuze PCR-test.

“De resultaten van een snelle antigeentest zijn slechts 24 uur geldig”, voegt “Humans are Free” eraan toe.

Hoeveel “merkteken van het beest” injecties is Israël van plan uit te rollen?

Lees verder bij de bron NaturalNews


Gaan we even terug naar eerdere artikelen zoals Muzikanten voor apartheid, dan valt mij op dat de muzikanten er totaal niet bij stilstaan dat de groep fans die buiten gesloten worden als tweederangs burgers niet blij zijn met deze opstelling. Deze week weer een muzikant gesproken en gevraagd naar de beweegreden om toch te gaan spelen, ze hadden er nog niet eens over nagedacht. Vervang muzikant voor horeca gelegenheid of welk ander bedrijf die actief de apartheid ondersteunen en er zal met het ongeldig maken van het groene pas zoals hierboven omschreven een nieuwe groep tweederangsburgers ontstaan die gaan nadenken over hun status. De fanclub zal al snel dalen tot onder de 50 procent en da’s niet best voor je imago beste muzikanten, horeca ondernemers en alle anderen die de dictatuur een warm hart toedragen met hun onnadenkende gedrag !!

– HM

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk