Als je denkt dat het weer normaal gaat worden, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #202


… zonder daar iets noemenswaardigs voor te hoeven doen, “ZELF DOEN” wel te verstaan dan mag ik je uitnodigen hier een naar te kijken; Zerohedge: COVID-19 Detention Camps: Are Government Round-Ups Of Resistors In Our Future? – “COVID-19 Opsluitingskampen:

Zijn er regering razzia’s van verzetsstrijders in onze toekomst?

“Ongetwijfeld waren concentratiekampen een middel, een bedreiging om de orde te handhaven.”

  • Albert Speer, Proces van Neurenberg

Dit is wat we weten: de regering heeft de middelen, de kracht en de motivatie om mensen die zich tegen haar bevelen verzetten en zich niet aan haar mandaten houden, op te sluiten in een groot aantal gevangenissen, detentiecentra en FEMA-concentratiekampen, betaald met belastinggeld.

afbeelding ZeroHedge

Het is slechts een kwestie van tijd.

Het maakt niet langer uit wat de hete hangijzers zijn (vaccinatiemandaten, immigratie, wapenrechten, abortus, homohuwelijk, gezondheidszorg, het bekritiseren van de regering, protesteren tegen verkiezingsuitslagen, etc.) of welke partij haar macht als een hamer hanteert.

Het grondwerk is al gelegd.

Op grond van de bepaling inzake onbeperkte hechtenis van de National Defense Authorization Act (NDAA) kunnen de president en het leger Amerikaanse burgers vasthouden en opsluiten zonder toegang tot vrienden, familie of de rechter als de regering van mening is dat ze terroristen zijn.

Het hoeft dus niet te verbazen dat je door kritiek te leveren op de regering of bezwaar te maken tegen een COVID-19 vaccin als terrorist kan worden bestempeld.

Tenslotte is er niet veel meer nodig om als terrorist te worden beschouwd, vooral omdat de regering de woorden “anti-regering”, “extremist” en “terrorist” graag door elkaar gebruikt.

Het ministerie van Binnenlandse Veiligheid definieert extremisten bijvoorbeeld als individuen, militaire veteranen en groepen “die voornamelijk tegen de regering zijn, die federaal gezag afwijzen ten gunste van staats- of lokaal gezag, of die het overheidsgezag volledig afwijzen”.

Militaire veteranen die terugkeren uit Irak en Afghanistan kunnen door de overheid ook worden gekarakteriseerd als extremisten en potentiële binnenlandse terreurdreigingen, omdat ze “ontevreden, gedesillusioneerd of lijdend aan de psychologische gevolgen van de oorlog” kunnen zijn.

Inderdaad, als u gelooft in uw rechten volgens de grondwet en die uitoefent (namelijk uw recht om vrijuit te spreken, vrijuit te aanbidden, zich te verenigen met gelijkgestemden die uw politieke opvattingen delen, de regering te bekritiseren, een wapen te bezitten, een huiszoekingsbevel te eisen alvorens te worden ondervraagd of doorzocht, of elke andere activiteit die wordt beschouwd als mogelijk anti-regerings, racistisch, onverdraagzaam, anarchistisch of soeverein), dan kunt u bovenaan de terroristenlijst van de regering komen te staan.

Lees verder bij de bron voor het gehele artikel


Ik merk nog steeds aan het gedrag van mensen dat ze denken dat het COVID verhaaltje als een nachtkaars zal uitgaan en we langzaam naar normaal zullen terugkeren. Ik vraag mij af, waren de beloften van het kabinet zo hoopvol en eervol, kwamen alle beloften uit die gedaan werden? Waarop is dan de hoop op een normaal leven in de nabije toekomst gestoeld? In het Engels is dat “Wishful Thinking”, de wens is de vader van de gedachten, de onnozelheid laat je wensen vorm geven aan je leven. Totdat, totdat de wal het schip keert en de harde realiteit je als een muur stopt in je gedachten. Bovenstaande verhaal is geheel niet vreemd want een netwerk van deze kampen bestaat al jaren en wordt nu slechts uitgebreid om aan de vraag te kunnen voorzien, de verwachte vraag, …

Terwijl de meeste mensen verder leven in hun droomwereld ga ik een pauken trommel ophalen om tijdens de protestmarsen in Frankrijk een dominate rol te vervullen en de oorlogstrommels te roeren, want dat is het, een oorlog tegen de mensheid en we hebben slechts een enkele kans om dit nog te winnen, de verliezers zullen echter talloos zijn, dat staat nu al vast, onomstotelijk, omdat de laatste verdediging niet gezien wordt, niet herkent omdat het voor al deze mensen nog niet duidelijk is dat het oorlog is, hoe deze oorlog eruitziet. Maar denk aan verpleegkundigen en dokters in witte jassen, de ‘kleur van de vrede’. Maar zij zijn het als verlengstuk van de duivel, de satanistische agenda van dood en verderf die al hebben toegeslagen in opdracht van de politieke marionetten en hun vazallen in de media.

Intussen ga ik hoopvol verder op de barricaden, om een betere wereld te scheppen, wellicht kan je inderdaad zonder een vinger uit te steken meeliften? Mensen die een mazzeltje hebben zijn er altijd, ik zou mijn toekomst echter niet in de waagschaal willen leggen zonder zelf alles aan te grijpen wat ik tegenkom als mogelijkheid of zelf creëer.

– HM

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk