dotcom.radio aflevering 279 van 03-10-2021


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #201


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 279: de grote test, aan welke kan van de lijn sta jij? – Spreek je uit of zwijg voor altijd – 2 factor identificatie groene vinkje – kort geding QR code – massale ontslagen wereldwijd – Blij met de crisis – Je weet niet veel he? – Stemfraude sinds 2000 – Apartheid nieuws – Geneeskunde is geen godsdienst en ook geen wetenschap en H ja, ook nog iets met Corona, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Juist in deze tijd heb je het snel verpest
Als je meespeelt in het levens orkest
Slechts een enkele valse noot
En het gehele orkest valt dood
De muzikanten zijn gespannen en gestrest
Deze tijd doet zich gelden als èèn grote test

– HM

GV Je mag weer (even): “Welkom in de groene vinkjes wereld”


ONZE VRIJHEID & GRONDWET

* TOP SPEECH AUDRA MORGAN IS MAD AS HELL, dit moet je zien

[Medusa] QR code mag overal voor gebruikt worden. Motie FvD door kartelpartijen verworpen

* UK to begin nation-wide fluoridation of tap water
– DE OUDE LEUGEN VOOR EEN BETERE TAND HYGIENE

* ZeroHedge Panic-Buying Could Leave 90% Of UK Gas Stations Dry; BoJo Considers Calling In Army To Resupply

* Computer, nieuw is de two factor identification. je krijgt een email od sms om je computer volledig functioneel te maken. Wat als jij op de NWO zwarte lijst komt te staan? Krijg je dan op afstand geen toegang meer tot je eigen computer, het internet, … ?

[Medusa] Pieter Omtzicht: Kamervragen over de stemmingen over de QR code en het ontslag van Mona Keijzer: Minister President kan kennelijk ontslaan zonder kabinetsbesluit! In zijn eentje, per telefoon. en meer en demissionair, …

[Mike] Duitsland verkiezing wordt een lastige formatie die lang kan duren, waar had ik dat eerder gehoord?

[Medusa] GROTE PROTESTEN ZIJN GEPLAND OP 4 OKTOBER IN HEEL FRANKRIJK.
“We gaan heel Frankrijk blokkeren vanaf 4 oktober. Wekenlang hebben we vreedzaam gedemonstreerd. Wekenlang werden we genegeerd door deze regering. Laten we een voorbeeld nemen aan onze Australische en Italiaanse vrienden. Om onze stem te laten horen, laten we de ringwegen blokkeren, de raffinaderijen, de pakhuizen, de snelwegen,… Laten we Frankrijk blokkeren. Het is tijd om wakker te worden, de vrachtwagenchauffeurs, de verzorgers, de brandweermannen, de boeren, de leraren, de studenten, de restauranthouders, de dokters, de advocaten, de ouders, enz… Laten we allemaal verenigd zijn om Frankrijk te blokkeren.”

Linkedin wijkagent: Ik sta vandaag vastgenageld op de grond… ik ben bij de politie gekomen om mensen te helpen. “Waakzaam en dienstbaar” Ik weet niet wat ik “mag” zeggen in mijn rol binnen de politie maar alles in mij schreeuwt “DIT NIET”

[Sander] Niets is wat het lijkt – Peter Toonen en Angelo Meijers, situatie Canada kans op 1 milioen boete en grote NSB mentaliteit, ..

[Medusa] Op Bards FM een hele interessante uitleg over het massale “ontslaan” van (semi) overheids personeel ivm de vaxx. (politie, artsen, leger) Het geld is op. Blut. Mensen ontslaan zonder rechten is een ideale manier om van massa’s personeel af te komen.

* GV Blij met de crisis? 
Is dit niet het ultieme moment om na te denken hoe je daar verzeilt bent geraakt, wat je in deze nare positie heeft gebracht, en dat het uitzicht op dit moment werkelijk schitterend te noemen is op het zelfde moment, maar je ziet het niet, bang voor die ene misstap.
— volg de bordjes, … naar de afgrond !!

* GV Jij weet niet veel hé ?
– Afgelopen maand ben ik al gestart met het openlijk veroordelen van mensen die de daarmee ontstane apartheid verder in stand houden door er openlijk aan mee te werken. Dat je zo onnadenkend en dom kan zijn.

[Geert] Your votes have been stolen with algorithms and computers since 2000.

TRUMP– & –Qanon

* Activist Post: Kimberling Entire Police Dept Abandons Their Jobs Permanently and Town Doesn’t Descend Into Chaos
– 911 respond tijden lopen op naar 10 minuten gemiddeld
– PERF reports that the rate of retirements at some departments rose 45% compared with the previous year.

[Medusa] X22 report:  Bedenk je, de oproep is om in alle 50 staten een audit uit te voeren, ongeacht of Biden of Trump in die staten won.

[Decem] Brian Cates (vertaald) “Als u nog steeds op uw kont zit te wachten tot Trump op magische wijze weer verschijnt op een witte oplader om de dag te redden en de verkiezingen van 2020 helemaal zelf op te lossen, stop dan misschien even en vraag uzelf af: “Waarom zit ik nog steeds op mijn kont te wachten tot Trump de verkiezingen van 2020 helemaal zelf oplost?” Trump zou nooit komen opdagen, met zijn hand zwaaien en -presto chango! – alle 2020 verkiezingsfraude in meerdere staten bloot te leggen en op te lossen. Hij zou nooit de broodnodige verkiezingshervormingen doorvoeren waarvan het voortbestaan van onze Republiek nu afhangt. Misschien is het tijd voor u om te beginnen luisteren naar generaal Flynn en lokaal betrokken te raken om de nodige veranderingen te bewerkstelligen. Als u over een jaar nog steeds op uw kont zit en toeschouwer speelt, bent u niet geslaagd voor de test van uw tijd.”

CORONA

[Angelface] Joachim Kuhs –lid van EU Parlement- bevestigt dat er in 2021 MEER mensen zijn overleden aan coronavaccinaties dan aan ALLE vaccinaties bij elkaar in de afgelopen 20 jaar

[Angelface] Het enigste restaurant waar geen QR code nodig is, de tweede kamer, bij de overheid dus. Leiden door het goede voorbeeld geven, …

[Edwin] Gasten bellen gewoon zelf de handhaving omdat ze niet gecontroleerd zijn op hun QR-code!! Dus je zorgt ervoor dat ze een gezellige avond hebben en dan! Een mes in je rug. Ziek!! Dat deze mensen nog lekker kunnen slapen.

[Angelface] EU begin oktober beraadslaging over Pfizer booster prik, … reken er vast maar op dat je zes maanden de tijd hebt na je 2 de prik om de derde te halen om je groenen vinkje te mogen behouden !!

[Mike] Het G2-systeem: Weet Mona Keijzer meer over de koers van het corona beleid dan officieel bekend is? Gaat de negatieve test vervallen en telt alleen 2, 3, 4 x het vaccin ?

[Decem] 27-09-2021 Vierde dosis wordt verplicht in Israel lees meer
– GV Je mag weer: “Welkom in de groene vinkjes wereld”

* de 3 de prik wordt het tijdperk van de gevaccineerde anti vaxers !!

[Geert] XanderNieuws‘De wereld is NIET bereid om al zijn rechten op te geven. Zodra mensen wakker worden en doorkrijgen dat de Covid paspoorten (/ QR codes) PERMANENT zijn, zal er als een lopend vuurtje een bredere opstand ontstaan’

* Kort geding tegen QR code
– Er wordt nog steeds geschermt met de frauduleuze PCE gegevens
– Nutteloze preek afsteken over de dictatuur in Rusland
– 1,5 uur beschikbaar voor de invoer van apartheid, wie bepaald dat?
– Zolang -enviris bestaat niet- niet meegnomen wordt zijn rechtszaken nutteloos

* Activist Post: Israelis Rise-Up Against Vaxx Passports After Being Told More Shots Needed To Be Considered “Fully Vaccinated”

[PA Triot] De ongevaccineerden in de minderheid? Als we gewoon doorgaan met ons niet te laten vaccineren gaan we automatisch de meerderheid vormen in de niet zo verre toekomst als de prognoses kloppen. (noot: voer voor je gedachten HM)

* Telegram verzet groep Never: Geneeskunde is geen godsdienst waarin men verplicht is te geloven op straffe van uitsluiting. Noch is geneeskunde een wetenschap, wat dat betreft. Geneeskunde moet een kunst zijn, gebaseerd op de zorgvuldige observatie van de realiteit van de patiënt. Dit lijkt volledig te zijn vergeten in de context van deze nep pandemie. Als we vandaag weten dat 30% van de sterfgevallen na injecties zich binnen drie dagen na de injectie voordoet, kunnen we de terughoudendheid en weerstand van zorgverleners om hetzelfde lot te ondergaan beter begrijpen.

[Mike] Duitsland: aanzienlijk meer kinderen in ziekenhuis opgenomen met vaccinreactie dan met COVID-19-diagnose (noot: dit is de grootste misdaad HM)

* ZeroHedge Most New York Healthcare Workers Fired Over Vaccine Mandate Won’t Get Unemployment Insurance

* Ongevaccineerde verpleegkundige mag niet werken zonder negatieve test om de drie dagen. Eist van werkgever dat alle gevaccineerden ook getest worden voor ‘zijn’ veiligheid omdat juist gevaccineerden nu het virus verspreiden en meldt zich af voor actieve dienst vanwege de gevaarlijke werkomstandigheden.

* ZeroHedge Mass Celebrations Erupt In Norway As COVID Restrictions End
– Dit geeft tegelijk aan hoe onderdrukt mensen zich nu voelen
— De vraag is dan: “Waarom komen jullie niet in opstand?”

* STOP World Control: THE VACCINE DEATH REPORT

[Marij] Pfizer Launches Final Study For COVID Drug That’s Suspiciously Similar To ‘Horse Paste’
Coincidentally (or not), Pfizer’s drug shares at least one mechanism of action as Ivermectin – an anti-parasitic used in humans for decades, which functions as a protease inhibitor against Covid-19, which researchers speculate “could be the biophysical basis behind its antiviral efficiency.” Lo and behold, Pfizer’s new drug – which some have jokingly dubbed “Pfizermectin,” is described by the pharmaceutical giant as a “potent protease inhibitor.”

[Zathras] Dr. Jane Ruby er schijnen diverse dosis mRNA vaccins in omloop te zijn die zeer sterk uiteen lopen, … video

* Goede kennis liet een PCR test doen voor de bruiloft van zijn zus en stond daarbij trots op de foto bij het testcentrum, hij verontschuldigde zich naar mij toen ik daar wat van zei. Ik; “Weetje dat er kankerverwekkende stoffen inzitten?” Geen antwoord, en deze gedachte: Onderzoekers van de Washington University School of Medicine in St. Louis hebben een COVID-19-vaccin ontwikkeld in 2020 dat via de neus wordt toegediend en muizen beschermt tegen het virus.

[Edwin] de motie in de kamer om geen QR code verplicht stellen in de buitenlucht is verworpen

* ZeroHedge British Government Trying To Bypass Parliament To Implement Vaccine Passports

[Medusa] Ongevaccineerden sterven
– “Wil je weten waarom 14 dagen belangrijk is?” vroeg hij. “Als je binnen 14 dagen sterft, ben je officieel niet gevaccineerd.” Volgens het Amerikaanse CDC is iemand pas 14 dagen na toediening van het vaccin ‘gevaccineerd’.
bijna 50.000 mensen gestorven binnen 14 dagen

[Zathras] 100.000 gezondheid werkers wijgeren het vaccin, mmmh dat worden lange wachtlijsten !!

* Nu.nl Nederland gaat 27 miljoen corona vaccins doneren aan hulpprogramma COVAX
– noot hebben ze er teveel ?

[Geert] Europees parlement lid Joachim Kuhs : Er zijn meer mensen gestorven door dit vaccin dan aan alle andere vaccins in de afgelopen 20 jaar Nu met NL’se ondertiteling.
– noot, dit was bij het dotcom.radio team al maanden bekend, maanden, …

[Leo] Heb je de charade van Waku Waku een beetje gevolgd?
Martin Vrijland: RESTAURANT WAKU WAKU SLUITING RECHTBANK GECONTROLEERD OPPOSITIE SPEL!

[Angelface] New Yorkse ziekenhuizen willen het contract van 83.000 zorgverleners opzeggen, omdat het “voor uw gezondheid” is

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

GEDACHTENVOER

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten